上一頁下一頁
發新話題

[原創作品] 〔米仔咸咸濕濕趣史〕: 想朋友家姐幫我破處 / 我的援交師姐 /『我的校花女友去參選港姐 』

收藏  |  訂閱
447  464.9k

引用:
原帖由 將軍回魂 於 2018-7-28 09:22 PM 發表 查看引用來源

咁 ... 小弟話晒係台灣生活左5年 , 台灣既野熟少少都好正常姐:smile_35:
(係呢 , 米兄有無興趣寫埋跟車女神???)
:smile_47: :smile_47: :smile_47: :smile_47: :smile_47:

不過 , 真係好讚同米兄既講法 ... 因為我身邊都有呢種市儈既親人 ,
老實講佢地本身都唔係壞 , 不過一聽到呢D免費午餐 ,
智商 ...
乜嘢係 「跟車女神?? 」:smile_41: , 揸uber車嗰啲 :smile_41::smile_41:
不如你寫囉, 女神揸uber車做兼職, 遇到啲友仔喺後面坐車打JJ :smile_30:
應該好多嘢可以玩到 :smile_47::smile_47:

引用:
原帖由 將軍回魂 於 2018-7-28 09:24 PM 發表 查看引用來源

咁岩 , 原來大家都係子羚粉:smile_47::smile_47::smile_47::smile_47::smile_47:
不過如果搵佢做女主 , 咁佢係咪要改名???
改名為 "騙子羚" (希望呢個笑話唔會太爛拉)
:smile_35::smile_35::smile_35::smile_35::smile_35::smile_35::smile_35: ...
係呀,好鳩爛嘅 gag  呀,你真係勇氣可嘉呀,唔怕嚇走啲女嘅咩?
女主角,亦即女狐狸,梗係揾件又奸又貪又淫,個個麻甩佬,一見到佢就想「砌」佢一鑊甘嘅「拜金便器級」,先大快人心啦。。

點可以係阿子羚妹子呢

引用:
原帖由 過路人文迪 於 2018-7-29 02:48 AM 發表 查看引用來源

收到嘞, 套戲名係叫 "拖地" 吖嗎, 有睇過, 不過成套戲拖地拖到我都無哂記憶, 唔提都唔記得有過呢套戲 :smile_52:
迪兄,無錯嘞,就係嗰套, 係咪你眼紅華叔,所以你將套片嘅記憶,壓縮抗拒保存喺你大腦暗黑位置呀?

引用:
原帖由 沙漠神童 於 2018-7-31 11:10 PM 發表 查看引用來源
等睇倫敦金融胸部
同場不如加多沙兄寫嘅「阿周今隆胸部」好唔好?:smile_30:

引用:
原帖由 過路人文迪 於 2018-8-2 09:56 AM 發表 查看引用來源

Search 吓「跟車羅拉」你就知, 不過最好唔好貼相, 費事影響倒人地搵食 :smile_13:
哇哇哇哇 ~ 果然有料到 。 。 :smile_47:
大佬, 唔貼相, 隻手好痕㗎喎 :smile_13:
唔露面, 都畀我路下「底」 吖 :smile_o03:
好! 就由第一代「羅拉」開始 :smile_34:

引用:
原帖由 肯尼先生 於 2018-8-3 08:13 AM 發表 查看引用來源

米兄,呢位靚女已經好出名,電視都訪問過,感覺係爽朗型,應該係又靚性格又好嗰種,唔會係倫敦金騙女🤣
電視都訪問過? 唔怪得啦, 我都唔睇電視嘅 :smile_35:
但唔睇電視之餘 。 。又覺得佢好似鍾 +欣

唔怪得之阿乜兄,  咁想我寫佢啦。。
呢一個係「跟車女神」, 絕對唔係倫敦金騙女 。 。
我目前嘅首選會係 。 。

( 啦啦啦啦, 唔好爆響口個名呀 )
點呀? 呢件得唔得呀? :smile_04::smile_04:

引用:
原帖由 肯尼先生 於 2018-8-3 07:21 PM 發表 查看引用來源

米兄選女,完全放心,係睇你用什麼寫法,好似米仔那篇笑中有淚?定冰女嗰篇玩文𥚃藏意?還是江湖味重嘅文如灣仔之虎?

(拿拿拿拿, 隻「狐狸」 喺度用 we7 釣緊啲 「溪子」咋 :smile_o01

哦,咁其實坊間市場, 多靚女好「用」啫:smile_o13:
呢壇嘢,真係仲拗緊頭,因為真係可大可小。。大,就無時間同心血,去花上三四個月去寫。。小,又好似嘥咗條「靚橋」,希望傾吓 chok 吓,傾起條㽼,可以動 L 起筆啦。所以期望唔好太大, 仲未落實點寫 :smile_o03:

至於寫法,就一定要第三身落筆喇,人物多,故事複雜,有笑有淚係趣味,當然唔少得,甚至係「皇牌」,「玩文藏意」用唔上喇,因要大眾口味,會較舖排劇情為主,亦即咸度,唔會太細緻描寫,( 嘻,但並唔代表唔咸。。你見「冰女」,文筆上描寫唔咸,其實識睇嘅,咸到出汁,哈哈 )。所以會係劇情文,  而唔係色文, 係咁咦去到 【 III 級 】咁上下到啦 :smile_35:

玩中環金融中心,又可能未必去到咁 high class ,咁,不如用金鐘同灣仔。。嘻,落到嗰頭,又點夠胆唔請埋「虎哥」出場客串吓,

嗰位大佬一出場,想冇「江湖味」都難,( 難得有個已經成熟貿做咗角式,一出場,已經「入哂腦」嘅份量級人馬 )。所以真係越諗越 high 越好玩。

希望冇爆得太多,扯高哂你期望,同少咗份「驚喜」啦,(知你喜歡「江湖文」)。

引用:
原帖由 肯尼先生 於 2018-8-4 05:08 PM 發表 查看引用來源

米兄,有劇情嘅江湖文,帶點色情,已經吸引,故事會不會有警世意味?期待期待😍
原本意思, 就係警世意味, ( #758 提醒巴打們, 唔好中啲女狐狸鬼計。。
順便「 懲戒 」 一下啲女狐狸)  , 加些少江湖劇情嘅色情文
不過依家或者會加多些少, 多些少乜嘢, 就仲未決定
得㗎啦, 到時一定通知你:smile_o13:

** 在此再次提醒大家: 所有插圖或本帖對白, 全是假設, 如同八卦周刊娛樂性一樣, 請大家留意 ! !

引用:
原帖由 將軍回魂 於 2018-8-5 12:44 PM 發表 查看引用來源

1,係咩 , 咩我成日同人講我鐘意嘉欣BB咩???
SORRY , 成日忍唔住對我欣既崇拜之情TIM ...

2,如果加入左江湖味 , 會唔會係隻 "狐狸"
唔知路呃左虎哥 ... 結果比虎哥捉返黎調教 ,
調教完就送比肥佬黎做私鐘???
:smile_47::smile_47::smile_47::smile_47::smile_47: ...
『嘉欣BB 』 <== 原來你哋已經稱呼得咁親密

呢條橋唔錯, 但係『虎哥』 使唔使玩 we7 溝女咁無聊呀? 所以行唔通

引用:
原帖由 將軍回魂 於 2018-8-8 11:33 AM 發表 查看引用來源

1,其實 ... 我其中一篇既 "想像原形" 就係嘉欣BB
你估唔估到係邊篇???
:smile_47::smile_47::smile_47::smile_47::smile_47:

2,咁或者可以改少少 ... 係虎哥兄弟比人呃 ,
虎哥為左義氣代為調教 , 最後賣左比肥佬黎後 ,
後來肥佬黎見調教到D客個個話正 ,
仲希望虎哥幫旗下囡囡逐個調教 !!!
:smil ...
魂兄, 你咪咁高估我先得㗎, 你又唔係我條女人, 點估呀?

就算本來係呢條橋, 依家都畀你唱通街啦 :smile_30::smile_30:
若果 : 為左義氣 = 代為調教
呢個世界, 大把義氣仔女

肥佬黎同你有親? 你咁鍾意賣女畀佢嘅?
定還是你係佢嗰啲客?
都係嗰句, 虎哥做大佬, 唔使吓吓親力親為
哪, 私人醒你一鑊 :smile_04::smile_04:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆