上一頁下一頁
發新話題

[原創作品] 〔米仔咸咸濕濕趣史〕: 想朋友家姐幫我破處 / 我的援交師姐 /『我的校花女友去參選港姐 』

收藏  |  訂閱
890  464.5k

引用:
原帖由 taikongbaby 於 2018-2-3 01:52 PM 發表 查看引用來源

其實小弟都好奇想問下....
queena姐覺得,故事中扮演"queena師姐"既演員O唔OK???

:smile_47: :smile_47:
引用:
幾好呀
引用:
Queena 師姐:「喂,你哋兩個要傾,約吖,我趕時間㗎。」

引用:
原帖由 米高達 於 2018-2-4 09:37 AM 發表 查看引用來源
嘩, 兩個月有幾多集呀?
。。。一集:smile_35::smile_35::smile_35::smile_35::smile_35::smile_35::smile_35::smile_35::smile_35:

引用:
原帖由 京兆韋氏 於 2018-2-4 10:01 AM 發表 查看引用來源

。。。一集:smile_35::smile_35::smile_35::smile_35::smile_35::smile_35::smile_35::smile_35::smile_35:
頂。 勁呀。 居然可以製作得咁認真

引用:
原帖由 米高達 於 2018-2-4 10:04 AM 發表 查看引用來源
頂。 勁呀。 居然可以製作得咁認真
其實有時時間既充足、態度既認真,都不如狀態好來得重要!
本屎忽近三年寫得最好果兩篇,都係三四日成文,
相反磨足六十日成文既,就有五篇自問都不合格的。。。
(近三年共只寫左十篇)
:smile_35::smile_35::smile_35::smile_35::smile_35::smile_35::smile_35::smile_35::smile_35::smile_35::smile_35:

其實有師兄勸過我,寫文應該隨意,或者咁既寫法更適合我

引用:
原帖由 米高達 於 2018-2-4 09:29 AM 發表 查看引用來源
(12) Queena 師姐的女

當我擰轉身去望呢把跟 Queena 師姐打招呼既「少女聲」時。。我見到一個 ( 好明顯係扮出嚟 ) 既驚喜/驚訝笑 ...
哇,咁不如做埋師姐男友,名正言順入埋屋,咪可以閉門一家親羅!
:smile_47::smile_47::smile_47::smile_47::smile_47::smile_47::smile_47::smile_47::smile_47::smile_47::smile_47:
(以上係死毒男既FF,大家可以不必理會)

係呢問多一問,師姐係小芒果阿媽,咁大芒果係。。。?!

拿拿拿,警告你呀,咪唸住偷偷換左主角呀,叫得<我的援交師姐>,
女主角就一定要係我女神架!

另外,為我女神表示不滿:

點解今日先比我搵到個咁正既帖

你之前話借用我個名時,講到話會好激,係因為做人阿媽?!:smile_o02:

你仲好意思叫我嚟睇文?!你唔覺得心虛同內疚?!!

引用:
原帖由 可可queena 於 2018-2-4 05:16 PM 發表 查看引用來源
你之前話借用我個名時,講到話會好激,係因為做人阿媽?!:smile_o02:

你仲好意思叫我嚟睇文?!你唔覺得心虛同內疚?!!
Queena姐,我覺得妳好慘:smile_o03:記得,以後要帶眼識人,唔好再比金魚佬呃

黃太同 Queena 兩姊妹, Queena 同小芒果兩母女, 米仔點都走唔甩 3P 了, 都係快啲補充定蛋白質啦

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆