上一頁下一頁
發新話題

[原創作品] 〔米仔咸咸濕濕趣史〕: 想朋友家姐幫我破處 / 我的援交師姐 /『我的校花女友去參選港姐 』

收藏  |  訂閱
890  464.5k

引用:
原帖由 京兆韋氏 於 2018-2-6 07:59 AM 發表 查看引用來源

支持胡小姐成為2018年度,香討文區最佳女主角!
:smile_47::smile_47::smile_47::smile_47::smile_47::smile_47::smile_47::smile_47::smile_47:
Queena 師姐當然出位, 但係冰女都唔錯喎 :smile_04::smile_04:

引用:
原帖由 京兆韋氏 於 2018-2-6 08:08 AM 發表 查看引用來源

估唔到米仔連肥妹WIN都食得落,同佢玩PHONESEX

不過仔真係要小心D,一下唔小心就變SCHOOLDAY男主角
:smile_35: :smile_35: :smile_35: :smile_35: :smile_35: :sm ...
肥妹WIN 好失禮你呀, 拋出嚟大把人爭㗎:smile_o03:, 係一個寫實故事, 要向現實低頭
冇睇過school day, 所以唔知男主角係點
「正場」一定唔會令你失望 :smile_34:

引用:
原帖由 taikongbaby 於 2018-2-6 06:16 PM 發表 查看引用來源

唸唸下,師姐個角色有D似入面,馬蹄露所講果種"過期WET妹"
:smile_47: :smile_47:
<鬼同你OT>又係冇睇,  所以唔知"過期WET妹"係點。。
「 同盟」就有睇嘞 :smile_47::smile_47:

引用:
原帖由 ACT 於 2018-2-6 10:23 PM 發表 查看引用來源
支持下, 等下編~~~~
多謝師兄支持, 今晚一氣呵成, 連續三章, 過癮嗎 :smile_o13:

米師兄系高質數高産量作家

引用:
原帖由 米高達 於 2018-2-5 08:52 PM 發表 查看引用來源

慢師兄, 一般高手可能會係咁玩 , 我相信亦都好多人想睇到咁 3P 法, 邊樣combo都好正但係劇情嘅哲理, 同角色本身嘅性格而論。。慢師嘅兄估計, 同我已經完結嘅安排, 有些少出入。。 我嘅將會係 「?P」:smile_o01:
其實我只係口痕啫...

最好加埋彤姐亂入 (或者亂入彤姐), 咁就 very good 喇!

引用:
原帖由 farm1615 於 2018-2-8 10:00 PM 發表 查看引用來源
米師兄系高質數高産量作家
其實要寫好耐㗎 :smile_35: 不過我一早寫定先, 好似好耐冇貼圖, 嚟張形象圖啦

引用:
原帖由 慢嘗君 於 2018-2-8 10:21 PM 發表 查看引用來源

其實我只係口痕啫...

最好加埋彤姐亂入 (或者亂入彤姐), 咁就 very good 喇!
女嘅嘢 ,梗係越多越好啦。。 明白明白 :smile_04::smile_04:

引用:
原帖由 米高達 於 2018-2-8 10:26 PM 發表 查看引用來源
女嘅嘢 ,梗係越多越好啦。。 明白明白 :smile_04::smile_04:

係咪講真先?!
小弟一直對徐小姐個「鯉魚咀」好有幻想
:smile_47::smile_47::smile_47::smile_47::smile_47::smile_47::smile_47:

引用:
原帖由 米高達 於 2018-2-8 09:23 PM 發表 查看引用來源
(14) 秘密。。Sanctuary (一)
我獨自一個人坐喺「休息房」張櫈在等,我無好似平常咁,瞓上床,感受黄太剛剛瞓完無耐既香氣同感覺。
房間空氣,籠罩著一層「屌西氣味」,即使「香薰 ...
米兄一次過出三篇,搞到小弟有少少唔適應。。。
所以小弟都係跟返習慣,一日睇一章先拉:
(好野要慢慢享受麻)

其實講真,比係我就唔好講勒,尤其師姐仲以為,
你想同佢親熱。。。
點知你一句「我鐘意你個女」,你叫師姐點下台?
女人下唔到台可以好恐怖,至少你個小芒果。。。
都唔駛唸再有機會勒
:smile_35::smile_35::smile_35::smile_35::smile_35::smile_35::smile_35::smile_35::smile_35:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆