上一頁下一頁
發新話題

[原創作品] 〔米仔咸咸濕濕趣史〕: 想朋友家姐幫我破處 / 我的援交師姐 /『我的校花女友去參選港姐 』

收藏  |  訂閱
890  464.5k

甘queena可以留俾樂服侍

引用:
原帖由 米高達 於 2018-2-8 09:24 PM 發表 查看引用來源
(15) 秘密。。Sanctuary (二)
「哈哈哈哈。。」
Queena 姐聽到我話鍾意咗佢個女,Margo ,之後既狂笑「反應」。。見佢真係抱住個肚咁笑咗三四十秒,連眼淚水都笑到濕咗雙眼。。而我 ...
都係忍唔住要睇埋落去。。。
哇,米兄你一轉入認真MODE,我又有少少唔應適TIM!

女神兩母女到底咩事,要住間房仔?!
如果以小弟過往既尿性,好可能寫女神原本都係自力更生既,
但偶然之下發現做援交輕輕鬆鬆做一個月,
等於自己朝7晚11、一周返7日返足半年既清潔工。。。

引用:
原帖由 京兆韋氏 於 2018-2-9 09:08 AM 發表 查看引用來源

係咪講真先?!
小弟一直對徐小姐個「鯉魚咀」好有幻想
:smile_47::smile_47::smile_47::smile_47::smile_47::smile_47::smile_47:
呢一張, 真係諗下都開心 :smile_47:

引用:
原帖由 京兆韋氏 於 2018-2-9 09:38 AM 發表 查看引用來源

米兄一次過出三篇,搞到小弟有少少唔適應。。。
所以小弟都係跟返習慣,一日睇一章先拉:
(好野要慢慢享受麻)

其實講真,比係我就唔好講勒,尤其師姐仲以為,
你想同佢親熱。。。
點知你一句「我鐘意你個 ...
呢三篇 cover 咗好多資料, 解答好多問題, 係埋枱「講數」, ( 應該講埋床先至啱 ) 之後就入直路 :smile_04::smile_04:
所以覺得好有需要一氣呵成, 如果你一次過睇曬, 就會較少疑問 :smile_46:
通常啲父母, 係好少妒忌啲仔女叻嘅, 見佢哋叻, 只會自己開心, 唔會眼紅

引用:
原帖由 farm1615 於 2018-2-9 11:28 AM 發表 查看引用來源
甘queena可以留俾樂服侍
邊個係阿樂 ?

引用:
原帖由 京兆韋氏 於 2018-2-9 12:27 PM 發表 查看引用來源

都係忍唔住要睇埋落去。。。
哇,米兄你一轉入認真MODE,我又有少少唔應適TIM!

女神兩母女到底咩事,要住間房仔?!
如果以小弟過往既尿性,好可能寫女神原本都係自力更生既,
但偶然之下發現做援交 ...
第三篇, 仲認真呀。。 都係嗰句你睇埋就明, 乜你見唔到大師兄張相咩 ?

引用:
原帖由 米高達 於 2018-2-9 08:46 PM 發表 查看引用來源
呢三篇 cover 咗好多資料, 解答好多問題, 係埋枱「講數」, ( 應該講埋床先至啱 ) 之後就入直路 :smile_04::smile_04:
所以覺得好有需要一氣呵成, 如果你一次過睇曬, 就會較少疑問 :smile_46:
通常 ...
又唔會嬲自己個女既,係嬲米仔姐

引用:
原帖由 米高達 於 2018-2-8 09:23 PM 發表 查看引用來源
(14) 秘密。。Sanctuary (一)
我獨自一個人坐喺「休息房」張櫈在等,我無好似平常咁,瞓上床,感受黄太剛剛瞓完無耐既香氣同感覺。
房間空氣,籠罩著一層「屌西氣味」,即使「香薰 ...
本屎忽岩岩睇左米兄推介既<the walking dead>。。。既解說影片,
簡單而言,我覺得這影片係講解及分析社會制度的,
其實講在好多人類歷史上曾經出現既社會。。。尤其最後好似講到霸權主義
本屎忽好鐘意呢種提材!
https://www.youtube.com/watch?v=z1IofEjCtus

sorry,好似又講左題外話tim。。。
近代唔知點解,一直唸緊角色人設同選角問題。。。就好似我女神胡小姐咁
我係好鐘意佢,但講真佢唔係好適合柔情似水、多愁善感既角色,
就好似隔離「冰女」既角色,就千萬唔好搵佢。。。

胡小姐係有一種爽朗既性格,可以話有點男人頭。。。本屎忽細過果陣覺得
男人頭又點可能同「師姐」呢種咁性感既角色,拉上關係呢?
但e+年紀大左先知無關係。。。或者咁講,
其實性格上真係好女性化既女仔,即係柔情似水、多愁善感果種,
佢地反而梗識得捉住男人個「心」。。。反而係有少少男人頭性格既女仔,
佢地唔識呢種心理上既御夫術,所以先會著得行d,
男女關係上又主動d!

引用:
原帖由 米高達 於 2018-2-9 08:48 PM 發表 查看引用來源
邊個係阿樂 ?
系留俾小弟我服侍

引用:
原帖由 米高達 於 2018-2-8 09:25 PM 發表 查看引用來源
(16) 秘密。。Sanctuary (三)
** 注意,不要理會故事中歲數, 是錯誤的擺了烏龍報錯數。所有人物,皆18歲以上, 以合符版規為正確準則。
以下,是 Queena 師姐講畀我聽有關她的過去。。
大約二十年前 ...
其實小弟覺得有D問題。。。

師姐係師公入室弟子、又當佢係女,仲要係自己孫女既阿媽,
點解唔比間屋佢住、供養佢生活,而要比佢做援交?

小弟自問思想都唔算太保守,但作為人地「哎吔老爺」既話,
我真係唔係好接受到「哎吔新抱」做援交喎。。。

(都話左拉,我真人好正直架,完全同我寫D文好相反。。。)
:smile_35: :smile_35: :smile_35: :smile_35: :smile_35: :smile_35: :smile_35:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆