上一頁下一頁
發新話題

[原創作品] 〔米仔咸咸濕濕趣史〕: 想朋友家姐幫我破處 / 我的援交師姐 /『我的校花女友去參選港姐 』

收藏  |  訂閱
890  464.9k

引用:
原帖由 米高達 於 2018-8-3 10:57 AM 發表 查看引用來源

電視都訪問過? 唔怪得啦, 我都唔睇電視嘅 :smile_35:
但唔睇電視之餘 。 。又覺得佢好似鍾 +欣

唔怪得之阿乜兄,  咁想我寫佢啦。。
呢一個係「跟車 ...
1,係咩 , 咩我成日同人講我鐘意嘉欣BB咩???
SORRY , 成日忍唔住對我欣既崇拜之情TIM ...

2,如果加入左江湖味 , 會唔會係隻 "狐狸"
唔知路呃左虎哥 ... 結果比虎哥捉返黎調教 ,
調教完就送比肥佬黎做私鐘???
:smile_47::smile_47::smile_47::smile_47::smile_47:

勁正!感謝樓主!

引用:
原帖由 將軍回魂 於 2018-8-5 12:44 PM 發表 查看引用來源

1,係咩 , 咩我成日同人講我鐘意嘉欣BB咩???
SORRY , 成日忍唔住對我欣既崇拜之情TIM ...

2,如果加入左江湖味 , 會唔會係隻 "狐狸"
唔知路呃左虎哥 ... 結果比虎哥捉返黎調教 ,
調教完就送比肥佬黎做私鐘???
:smile_47::smile_47::smile_47::smile_47::smile_47: ...
『嘉欣BB 』 <== 原來你哋已經稱呼得咁親密

呢條橋唔錯, 但係『虎哥』 使唔使玩 we7 溝女咁無聊呀? 所以行唔通

引用:
原帖由 米高達 於 2018-8-6 09:00 AM 發表 查看引用來源

『嘉欣BB 』  
1,其實 ... 我其中一篇既 "想像原形" 就係嘉欣BB
你估唔估到係邊篇???
:smile_47::smile_47::smile_47::smile_47::smile_47:

2,咁或者可以改少少 ... 係虎哥兄弟比人呃 ,
虎哥為左義氣代為調教 , 最後賣左比肥佬黎後 ,
後來肥佬黎見調教到D客個個話正 ,
仲希望虎哥幫旗下囡囡逐個調教 !!!

狐狸夠野性,正

引用:
原帖由 將軍回魂 於 2018-8-8 11:33 AM 發表 查看引用來源

1,其實 ... 我其中一篇既 "想像原形" 就係嘉欣BB
你估唔估到係邊篇???

2,咁或者可以改少少 ... 係虎哥兄弟比人呃 ,
虎哥為左義氣代為調教 , 最後賣左比肥佬黎後 ,
後來肥佬黎見調教到D客個個話正 ,
仲希望虎哥幫旗下囡囡逐個調教 !!!
:smil ...
魂兄, 你咪咁高估我先得㗎, 你又唔係我條女人, 點估呀?

就算本來係呢條橋, 依家都畀你唱通街啦 :smile_30::smile_30:
若果 : 為左義氣 = 代為調教
呢個世界, 大把義氣仔女

肥佬黎同你有親? 你咁鍾意賣女畀佢嘅?
定還是你係佢嗰啲客?
都係嗰句, 虎哥做大佬, 唔使吓吓親力親為
哪, 私人醒你一鑊 :smile_04::smile_04:

引用:
原帖由 farm1615 於 2018-8-8 03:56 PM 發表 查看引用來源
狐狸夠野性,正
farm兄, 我完全同意你講法 :smile_47:

引用:
原帖由 米高達 於 2018-8-10 11:06 AM 發表 查看引用來源

farm兄, 我完全同意你講法 :smile_47:
床上最好系野性同投入

引用:
原帖由 米高達 於 2018-8-10 10:56 AM 發表 查看引用來源
魂兄, 你咪咁高估我先得㗎, 你又唔係我條女人, 點估呀?

就算本來係呢條橋, 依家都畀你唱通街啦 :smile_30::smile_30:
若果 : 為左義氣 = 代為調教
呢個世界, 大把義氣仔女

肥佬黎同你有親? 你咁鍾意賣女畀佢嘅?
定還是你係佢嗰啲客?
都係嗰句, 虎哥做大佬, 唔使吓吓親力親為
哪, 私人醒你一鑊 :smile_04::smil ...
虎哥話 : 講到重口味調教 , 將軍仔絕對係大師級 ...
如果將佢D調教過程拍低 , 恐怕都係一套經典重口味AV !!!
比佢調教完 , D客真想玩咩都得
(包括 "黃金浴" 嗎???)
虎哥話 : 當然 !!!

引用:
原帖由 farm1615 於 2018-8-11 09:57 PM 發表 查看引用來源

床上最好系野性同投入
野性。 。投入。 。野性。 。投入。 。野性。 。投入。 。野性。 。投入。 。

野性。 。投入。 。野性。 。投入。 。野性。 。投入。 。野性。 。投入。 。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆