上一頁下一頁
發新話題

[原創作品] 〔米仔咸咸濕濕趣史〕: 想朋友家姐幫我破處 / 我的援交師姐 /『我的校花女友去參選港姐 』

收藏  |  訂閱
890  464.2k

後話片段:

講到 「交易 」, 下面仲有些少尾數交代一下。。整件事的發生,好像都不容我去選擇,唯一較有操縱權的,便是肥仔同學的「金石良言」。。 到底我有冇去「積穀防饑」呢?

頂,當然有啦!!

所以我非常感激肥仔同學,我私人買了半打女人底褲,返到屋企,洗了它們兩三水,之後轉賣給他,係咁宜,打算賺他「八個開」。

「嗱,肥仔,咪話我唔報答你嘞,我同 CC 而經分咗手。。佢啲底褲我唔想 keep 喇,之前佢未做港姐,你都肯出兩百蚊一條啦。。而家 double 都值啦,係咪先?」

肥仔同學笑笑口拿出比上次更大疊的金牛,( 我見到佢咁有米,內疚感即時下降 )

「無所謂啦,我大把,分啲畀你洗,至緊要大家happy 。。係咪咁話呀,我 keep 兩條自己玩,另外嗰四條,玩完再炒高佢賣,仲有得升值呀,哈哈。」

肥仔同學果然厲害,我以為我捉他水魚,想不到他一反手,便點石成金。

「哇,果然犀利,唔撚怪得之你咁有米啦。」

「Dee,炒底褲賺得幾多吖,益吓啲朋友啫。」

「係咁你因乜事咁掂㗎?過兩招嚟吖。」

我已經深信肥仔同學的本事,即使他蠢到買我的「假底褲」。

「無所謂啦,你有興趣嘅話,我可以叫佢哋侵埋你玩。」

聽落好像真的有門有路:「我有呀,玩乜嘢㗎?」

肥仔同學笑口:「『倫敦金』,賺硬㗎!!。。我識得有條女。。畀你個 wechat  我,我叫佢加埋你吖。。佢仲好正嘅添呀。」

「咁筍?!」

「就係咁筍。。『倫敦金』!」

「喂,我真係有興趣喎。」

「無問題,只要你呢六條底褲,原價兩百蚊—條,另外再『買一送一』,得唔得吖?」

我 X 佢老鹵。。 正當我猶疑之際,肥仔同學拿出手機,show  了我一個 wechat  戶口 profile 和頭像。。我一看見。。

「屌那媽,好,成交!!」

。。。。。。。。。。。。。

筆者在此替下一套作品「狐狸遇上狼」,做吓個勢先。

多謝大家捧場,今次真係唔好意思, 呢度講聲對唔住, 近期真係忙到爆炸, 所以故事出得咁唔定時, 總算今日可以出埋個結局畀大家睇。
希望大家鍾意我今次嘅新嘗試。:smile_o07:

引用:
原帖由 過路人文迪 於 2018-11-1 10:47 PM 發表 查看引用來源
米兄啲動畫圖真係愈黎愈吸引 :smile_o12:
文迪哥, 乜你唔係好唔鍾意。。 圖畫嘅咩
冇辦法啦, 我就係咁大 :smile_04:

引用:
原帖由 hokkai_ya 於 2018-11-3 10:16 AM 發表 查看引用來源
“看見了一輛超級跑車接她去了,我知道。。我們結束的日子,也不會遠了。” That’s life 🤷🏻‍♂️
hokkai 師兄, 冇錯啦, 大家都知道乜嘢一回事, 唯一可以做嘅就係睇開啲, 另外搵一件新嘅, 希望你滿意個結局個安排啦

引用:
原帖由 女神回魂 於 2018-11-4 10:34 AM 發表 查看引用來源

唔通男主真係比個肥仔 "導" 左去黑化???
其實上集都有少少呢種感覺 , 但覺得米兄D男主應該都係好人 ,
唔會似我果D咁衰卦 ...

PS : D圖真係一流 , 有青春味又唔會太淫邪 ...
「黑 」嘢係人都有嘅, 睇下明黑定暗黑嘅啫。。 人大咗食鹽多過食米,  自然咸濕啦, 哈哈哈哈 :smile_30::smile_30::smile_30:
搵圖其實幾好玩㗎, 可惜要太花時間, 老實講啦, 其實我想淫邪一啲㗎 :smile_47::smile_47:
不過呢輯故事唔係太適合

咸濕佬, 看我一招。 。『 神龍擺尾 』!!

引用:
原帖由 女神回魂 於 2018-11-4 10:36 AM 發表 查看引用來源

咩E度可以落廣告架???!!!
咁我又想落下喎 ...
:smile_47::smile_47::smile_47::smile_47::smile_47::smile_47::smile_47::smile_47::smile_47:
唔使打我主意呀, 有排都唔會有貨出呀。。忙到痴線 :smile_o16:

引用:
原帖由 appleming777 於 2018-11-7 10:00 AM 發表 查看引用來源
超正,一直追緊。
原創作品難得 加油
apple師兄多謝捧場 :smile_o15:
到第一版點咗洋蔥頭未?

米兄。。
我都睇曬甘多話故事啦。
期待米兄靈感繼續更親,
我會想一直睇落去嫁。
不過到目前為止,我睇完最鐘意既一篇始終都係第一篇故事。
加油加油。米兄

引用:
原帖由 akitty 於 2018-11-15 08:56 AM 發表 查看引用來源
米兄。。
我都睇曬甘多話故事啦。
期待米兄靈感繼續更親,
我會想一直睇落去嫁。
不過到目前為止,我睇完最鐘意既一篇始終都係第一篇故事。
加油加油。米兄 ...
多謝 akitty 師妹, 咁捧場呀 。。:smile_o13:
有時生活上,遇到有一啲靈感, 手痕就寫出嚟啦。。
你最鍾意第一篇, 即係朋友的家姐, 彤姐。。 或者比較容易代入, 會唔會呢?
因為寫故事, 能夠引起對方共鳴感覺, 都係最能令人鍾意嘅故事

引用:
原帖由 米高達 於 2018-11-14 04:19 AM 發表 查看引用來源
唔使打我主意呀, 有排都唔會有貨出呀。。忙到痴線 :smile_o16:
... 唉 , 之前既無巧兄  S兄潛左水 , 肯尼改寫其他故仔
E+小弟係文區D熟人都無剩兩三個拉

引用:
原帖由 米高達 於 2018-11-14 04:14 AM 發表 查看引用來源
「黑 」嘢係人都有嘅, 睇下明黑定暗黑嘅啫。。 人大咗食鹽多過食米,  自然咸濕啦, 哈哈哈哈 :smile_30::smile_30::smile_30:
搵圖其實幾好玩㗎, 可惜要太花時間, 老實講啦, 其實我想淫邪一啲㗎 :smile_47::smile_47:
不過呢輯故事唔係太適合

咸濕佬, 看我一招。 。『 神龍擺尾 』!!
http://upload. ...
唔知係咪因為受米兄影響 , 小弟E+又寫緊一篇學生妹題材作品 ,
估計下年1月出到 ... 係輕口味來既 , 到時一定要米兄點評一下 !!!

禮尚往來 , 我都出下圖拉:smile_47:  :

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆