上一頁下一頁
發新話題

[原創作品] 〔米仔咸咸濕濕趣史〕: 想朋友家姐幫我破處 / 我的援交師姐 /『我的校花女友去參選港姐 』

收藏  |  訂閱
890  464.2k

引用:
原帖由 女神回魂 於 2018-11-16 08:47 AM 發表 查看引用來源

... 唉 , 之前既無巧兄  S兄潛左水 , 肯尼改寫其他故仔
E+小弟係文區D熟人都無剩兩三個拉
其實我都好鍾意寫故事, 同埋玩文㗎。。 不過仲有好多其他嘢我都鍾意玩喎
咁即係師兄你最爛玩囉

引用:
原帖由 女神回魂 於 2018-11-16 08:58 AM 發表 查看引用來源

唔知係咪因為受米兄影響 , 小弟E+又寫緊一篇學生妹題材作品 ,
估計下年1月出到 ... 係輕口味來既 , 到時一定要米兄點評一下 !!!

禮尚往來 , 我都出下圖拉:smile_47:  :
...
好似第一次聽你寫學生妹喎, 仲要係輕口味, 哈哈哈哈, 你會寫過癮咩?
乜事搞到個個都谷埋谷埋到一月先至出呀?
因住谷爆喎 :smile_30::smile_30:

引用:
原帖由 米高達 於 2018-11-14 04:19 AM 發表 查看引用來源
唔使打我主意呀, 有排都唔會有貨出呀。。忙到痴線 :smile_o16:
咪等到頸都長

原來可以喺度賣廣告?我又賣~~~

引用:
原帖由 米高達 於 2018-11-17 06:18 AM 發表 查看引用來源
好似第一次聽你寫學生妹喎, 仲要係輕口味, 哈哈哈哈, 你會寫過癮咩?
乜事搞到個個都谷埋谷埋到一月先至出呀?
因住谷爆喎 :smile_30::smile_30:
https://lh3.googleusercontent.com/QQ5zZcbq3bJVlQgWNMOyyVF284Q84XIh13XwigxxHWU57mhgok9v55wLUXw4Fie9KfUm6MOj ...
1,點會呢???
<我和繼女老婆的溫馨性事><社工的心理輔導><萌爆的遠房表阿姨>
<花樣少年少女失身記> ... 呢4套全部都係寫學生妹 ,
而且無一套係重口味喎

2,我唸 ... 因為臨近年尾 , 應該好多打工仔唔得閒寫文掛:smile_35:

引用:
原帖由 米高達 於 2018-11-17 06:03 AM 發表 查看引用來源

其實我都好鍾意寫故事, 同埋玩文㗎。。 不過仲有好多其他嘢我都鍾意玩喎
咁即係師兄你最爛玩囉
其實有樣野想問下米兄 ...

如果小弟既女主角係哈比人童顏巨乳 , 而我係描寫真軍時 ,
又如實巨細地描寫佢既體徵 , 咁 ... 會唔會比人話疑似兒童甜故???
:smile_35: :smile_35: :smile_35: :smile_35: :smile_35:

即係好似咁樣呢(此女我己經查過 , 年21碎) :

引用:
原帖由 farm1615 於 2018-11-17 12:06 PM 發表 查看引用來源

咪等到頸都長
farm兄, 長好呀, 好多女鍾意又長又粗, 唔信你睇下

引用:
原帖由 可可queena 於 2018-11-17 09:39 PM 發表 查看引用來源
原來可以喺度賣廣告?我又賣~~~
Queena師姐, 你想賣乜廣告呀? 至多我借埋個model畀你, 呢件啱唔啱? :smile_04::smile_04:

引用:
原帖由 女神回魂 於 2018-11-27 10:33 AM 發表 查看引用來源

其實有樣野想問下米兄 ...

如果小弟既女主角係哈比人童顏巨乳 , 而我係描寫真軍時 ,
又如實巨細地描寫佢既體徵 , 咁 ... 會唔會比人話疑似兒童甜故???
:smile_35: :smile_35: :smile_35: :smile_35: :smile_35:

即係好似咁樣呢(此女我己經查過 , 年21碎) :
https://img.hmv.co.jp/ima ...
魂兄, 其實你呢條問題, 應該問肯利兄, 呢啲藝高人膽大嘅招數, 佢老哥就玩過啦, 你記唔記得佢嗰件侏儒? 仲帶有(另一項犯版規)色彩, 非常之踩界, 但又唔係真係犯版規。。 好功夫 :smile_30::smile_30:

即係咁, 我自己寫故事嘅時候, 如果去到一啲容易令人誤會嘅地方, ( 又或者驚人唔記得咗去誤會, 我就會此地無銀三百兩咁 )。。寫多一句, 「 所有故事角色, 皆超過18歲, 配合符版規為設定 」 :smile_34::smile_34:
寫咗呢句disclaimer,  之後就任玩呀 :smile_47::smile_47:

乜原來你鍾意童顏巨乳㗎? 醒張你嘆下啦

引用:
原帖由 米高達 於 2018-11-27 09:39 PM 發表 查看引用來源
魂兄, 其實你呢條問題, 應該問肯利兄, 呢啲藝高人膽大嘅招數, 佢老哥就玩過啦, 你記唔記得佢嗰件侏儒? 仲帶有(另一項犯版規)色彩, 非常之踩界, 但又唔係真係犯版規。。 好功夫 :smile_30::smile_30:

即係咁, 我自己寫故事嘅時候, 如果去到一啲容易令人誤會嘅地方, ( 又或者驚人唔記得咗去誤會, 我就會此地無銀三百兩咁 )。。寫多一句, 「 所有故事角色,  ...
其實我都係會寫明 , 女主係超過18碎 ... 之不過 ...
我都係怕比人話 "明面係寫18碎 , 但意識上係寫U18"

... 可能我真係太怕死拉 , 不過近年METOO真係太泛濫 ,
搞到我都有少少精神緊張 ...

其實我都唸過 , 如果寫哈比人童顏巨乳(巨細無遺)都出事
咁糖妹歷代男友咪個個都衰11???

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆