上一頁下一頁
發新話題

[原創作品] 〔米仔咸咸濕濕趣史〕: 想朋友家姐幫我破處 / 我的援交師姐 /『我的校花女友去參選港姐 』

收藏  |  訂閱
890  463.6k

努力,期待下文

可以考慮下搵朋友幫手食佢家姐...

引用:
原帖由 慢嘗君 於 2017-4-11 09:51 PM 發表 查看引用來源
努力,期待下文

可以考慮下搵朋友幫手食佢家姐...
多謝師兄支持,你個提議小弟都⋯⋯或會寫俾自己睇,過下癮:smile_47::smile_47::smile_47:
但係一貼就犯版規喇

引用:
原帖由 米高達 於 2017-4-12 09:41 PM 發表 查看引用來源

多謝師兄支持,你個提議小弟都⋯⋯或會寫俾自己睇,過下癮:smile_47::smile_47::smile_47:
但係一貼就犯版規喇
犯版規? 犯咗咩規?

引用:
原帖由 慢嘗君 於 2017-4-13 06:30 AM 發表 查看引用來源

犯版規? 犯咗咩規?
Sorry 師兄,我諗咗另一樣

引用:
原帖由 米高達 於 2017-4-13 10:09 AM 發表 查看引用來源

Sorry 師兄,我諗咗另一樣
我講得唔好,誤導你以為叫朋友食佢家姐?

其實我意思係叫朋友氹家姐畀你食

朋友點會好死? 睇下佢有冇睇中邊個女仔,你幫手氹果個女仔畀朋友食,咁咪 fair Trade 囉

最好講埋原來個女仔其實暗戀你 (所以咁易呃到)... 咁就有排玩了!

你食咗佢啦:smile_34:

有續集嗎?

萬分支持, 好好一個故事!!!

引用:
原帖由 慢嘗君 於 2017-4-13 12:40 PM 發表 查看引用來源

我講得唔好,誤導你以為叫朋友食佢家姐?

其實我意思係叫朋友氹家姐畀你食

朋友點會好死? 睇下佢有冇睇中邊個女仔,你幫手氹果個女仔畀朋友食,咁咪 fair Trade 囉

最好講埋原來個女仔其實暗戀你 (所以咁 ...
師兄唔講,米仔都會一樣亂諗啦
交換partners 呢條橋唔錯,但我未夠level用喎

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆