上一頁下一頁
發新話題

[原創作品] 〔米仔咸咸濕濕趣史〕: 想朋友家姐幫我破處 / 我的援交師姐 /『我的校花女友去參選港姐 』

收藏  |  訂閱
890  464.9k

引用:
原帖由 米高達 於 2018-1-19 09:05 AM 發表 查看引用來源
京師兄可以用啲「免費圖片上載空間」/ 「image hosting site」,up load 你自製既相上去,copy 番條 link,將條 link 填入 「香討」覆帖張「相仔」個空間就可以喇。。試試唔得,我再過另一招畀你 :smile_0 ...
感激米兄指導!
:smile_o09: :smile_o09: :smile_o09: :smile_o09: :smile_o09: :smile_o09: :smile_o09:

引用:
原帖由 米高達 於 2018-1-19 09:33 AM 發表 查看引用來源
(4) Queena 姐畀我的挑戰

「嗱,米仔,今時今日呢,學功夫既都多數係「學員」,好多人學一段時間就冇恆心,所以唯有「入室弟子」先叫做「徒弟」既。」

嘻,「入室」弟子呀,好想「入」黃太既室,不過我 ...
唸起一邊比胡師叔拍打大肶內側、一邊比佢鬧「劈大對肶拉,唔劈大練唔到架!」
我就忍唔住偷偷興奮拉!
:smile_o05: :smile_o05: :smile_o05: :smile_o05: :smile_o05: :smile_o05:

不過,講到「紮馬」。。。呢件點有得輸?!

引用:
原帖由 taikongbaby 於 2018-1-19 11:57 AM 發表 查看引用來源

哈哈,原來真係師叔:smile_47:
認咗黃太係師傅。。 Queena 先會至係我師叔, 我只係個普通學員咋。。 所以暫時叫佢Queena 姐,不過去到後期埋牙嘅時候, 激情起嚟, 會叫佢做師姐。FF 趣味吖麻 睇埋落去, 會仲有驚喜 :smile_04::smile_04:

引用:
原帖由 京兆韋氏 於 2018-1-19 03:45 PM 發表 查看引用來源

感激米兄指導!
:smile_o09: :smile_o09: :smile_o09: :smile_o09: :smile_o09: :smile_o09: :smile_o09:
京師兄好心你p圖, 就唔好咁懶, 幫人賣告白啦

好好玩呀喱  
唔好諗衰嘢呀, 講緊麻雀:smile_47:

引用:
原帖由 京兆韋氏 於 2018-1-19 03:57 PM 發表 查看引用來源

唸起一邊比胡師叔拍打大肶內側、一邊比佢鬧「劈大對肶拉,唔劈大練唔到架!」
我就忍唔住偷偷興奮拉!
:smile_o05: :smile_o05: :smile_o05: :smile_o05: :smile_o05: :smile_o05:

不過,講到「 ...
原來師兄鍾意畀人鬧, 咁有情趣。。
冇錯, 當有件咁正嘅 「長輩 」, 輕輕拍打自己嘅大肶內側。。講 「要擘大啲對。。 呢度要用力。。 」
之後再嚟親自示範, 再講 「 再擘大啲, 好似我咁, 係咁先至啱。。 你呢摸下我呢度。。 」( 之後, 就捉住我隻手, 帶我去摸佢 ) 「 feel下呢度幾實。。 」。。 我講 :「你feel下我呢到。。仲實呀 」。 佢摸完之後講 : 「 呢啲唔係叫做實。。係硬!! 。。好硬呀! 」

米大哥queena系咪可可靚女作家呢?

引用:
原帖由 米高達 於 2018-1-19 09:17 AM 發表 查看引用來源
肯兄。。心照啦!
分享一啲個人觀察吖, 大言不慚既人,多數小器。。小器既人,多數記仇。肯兄你謙虛好學,莫講寫文,即使做其它事,相信都必能達至相當成就。

另外一様,便是。。( ...
米兄,我絕對認同“文”“人”合一呢一點。唔好話寫文,其實所有事都係。
不知何解,自從發現黃太外形十足姚小姐之後,就好想睇佢同米仔:smile_47::smile_47::smile_47:,但聽講今篇冇佢份做:smile_47:,咁不如下一篇益下米仔,又或者,米仔唔方便,阿肯仔可以代勞

引用:
原帖由 米高達 於 2018-1-19 10:00 PM 發表 查看引用來源
京師兄好心你p圖, 就唔好咁懶, 幫人賣告白啦

好好玩呀喱  
唔好諗衰嘢呀, 講緊打麻雀咋 :smile_47:
本屎忽好單純架咋,唔知仲有咩活動係要四個人一齊做喎
米兄可唔可以講下比我聽?
:smile_o06: :smile_o06: :smile_o06: :smile_o06: :smile_o06: :smile_o06: :smile_o06:

仲有。。。

引用:
原帖由 米高達 於 2018-1-19 09:12 AM 發表 查看引用來源
:smile_30::smile_30:
京師兄,以前個版主好正㗎?你 j 過版主,佢就畀「指公」你?
難怪你懷念佢。。
非也,我係指上一任版主。。。如果無記錯,佢好似係姓J既!

「手指公」係指係出面頁面,標題果一欄最尾,近作者欄既位置
會比版主放左隻「手指公」。。。再出色D既話,
J版主會放多個「鑽石」,咁當然,仲可以幫標題「亮燈」拉!

就上年咋麻,本屎忽有一篇實驗性質較大,但以內容論。。。
其實唔太合格,結果佢都比左個「手指公」我!
所以我覺得J版主,的確係非常鼓勵版友們,賞試更多新寫法!
:smile_o06: :smile_o06: :smile_o06: :smile_o06: :smile_o06:

引用:
原帖由 米高達 於 2018-1-19 09:56 PM 發表 查看引用來源
認咗黃太係師傅。。 Queena 先會至係我師叔, 我只係個普通學員咋。。 所以暫時叫佢Queena 姐,不過去到後期埋牙嘅時候, 激情起嚟, 會叫佢做師姐。FF 趣味吖麻 睇埋落去, 會仲有驚喜 :smile_04:: ...
我份人興趣比較獨特....幻想緊一路扑佢,一路問:"師叔,我勁唔勁呀?!"
:smile_o01:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆