上一頁下一頁
發新話題

[原創作品] 〔米仔咸咸濕濕趣史〕: 想朋友家姐幫我破處 / 我的援交師姐 /『我的校花女友去參選港姐 』

收藏  |  訂閱
57  464.5k

引用:
原帖由 farm1615 於 2018-2-22 08:02 PM 發表 查看引用來源

2生態人
多謝F兄議見!

講真,本屎忽其實都傾向生態文,始終取材於現世生活,
讀者應該更有共嗚。。。不過就要自己唸埋大框架

係喎,小弟岩岩出左篇[圖文],唔介意既話可以睇下

引用:
原帖由 肯尼先生 於 2018-2-24 08:52 PM 發表 查看引用來源

嘩!米兄,仲乜玩都人喊晒
寫得好呀呢part:smile_o12:好想講,一個好故事,就係要咁,條線唔駛複雜,只要有鋪排、有刻劃人物等,就算係簡單幾個人物、就算係色情搞笑,都可以好睇感動,米兄,比起彤姐,我更喜歡 ...
肯尼兄,你覺唔覺得第21、22章,真係同我果篇保母阿姨幾似,
都係由熟女喊住咁「鋤」落黎,最大分別係米仔無射,
但我果篇就射左。。。

可能我偏心拉,但我覺得扑野一段,寫埋個喊既原因,好似會感動D

引用:
原帖由 米高達 於 2018-2-26 06:54 AM 發表 查看引用來源
呢件係台灣嘅大元, 我都係寫文時刮緊角, 咁啱撞到佢。。
ok啦, 因為嗰輯寫給較為盡, 所以唔敢用熟人, 咪用咗啲外來人囉。 。 始終少咗一份親切感 :smile_35:
原來係大元,呢個我識。。。小弟係台灣讀左5年書,
基本上二三線藝人都會識!

不過,大元最多係三線頭,所以未去到一望就認到咁勁
如果講收兵型女神(我唸彤姐係收兵型女神拉),
台灣代表應該係郭采潔。。。

但係我都明白既,寫重口味就唔敢寫咁紅既明星,
唔小心玩大左見報就無謂拉!我自己都係咁,最最最多
就係最尾講返個想像原形出來
:smile_35::smile_35::smile_35::smile_35::smile_35::smile_35::smile_35::smile_35::smile_35:

(不過。。。點解胡小姐咁紅,你都寫到咁重口味?)
:smile_35::smile_35::smile_35::smile_35::smile_35::smile_35::smile_35::smile_35::smile_35:

引用:
原帖由 米高達 於 2018-2-26 07:01 AM 發表 查看引用來源
故事去到24集就會完, 當我寫到呢幾集嘅時候都好有mood, 手風亦好順, 所以睇起上嚟嘅時候, 都會幾流暢, 慢慢欣賞啦 :smile_o13:
咁快就完?:smile_35:
咁除左法拉、徐小姐、胡小姐、大元、姚小姐外,
仲有咩女星主演過米仔D小說?
:smile_47::smile_47::smile_47::smile_47::smile_47::smile_47::smile_47::smile_47::smile_47::smile_47::smile_47:

引用:
原帖由 米高達 於 2018-2-27 09:01 PM 發表 查看引用來源
(23) 願意『為你而痛』
剛才師姐「扮」Margo ,只輕輕一句,已經叫我心弦盡震,哈,你估我傻嘅咩?如果我即時插入,咪即刻「中伏」,「交貨」埋單?

見已經「氹」掂師姐扮 Margo ,仲好似連「嘴」佢都 ...
估唔到真係比我見到「啜腳趾」,仲有奶「後花園」,
米兄知拉,我最鐘意呢味野架麻。。。真係好開心!
:smile_47: :smile_47: :smile_47: :smile_47: :smile_47: :smile_47: :smile_47:

見到米兄用「休息室」,將師姐既「心房」現實化出來,
呢個真係好正。。。代入米仔既角色,
師姐只係比我走入佢既「心房」,呢下幾感動呀!!

比係我就「移情別戀」左,放棄小芒果、鐘意左師姐拉!

引用:
原帖由 米高達 於 2018-2-27 09:11 PM 發表 查看引用來源
係呀,彤姐係淫賤收兵型,所以會玩得好 cheap ,安全起見,請咗外傭 :smile_35::smile_35:
但 Queena 師姐個角色,有好大分别,豪爽,情深,偉大母愛,歷盡滄桑,咁得人心,又能帶動人氣蕉氣,即使真係 ...
其實除左大元,「米導」選用既女演員唔只都係本土,
而且或多或少都有D「資歷」。。。
:smile_47::smile_47::smile_47::smile_47::smile_47::smile_47::smile_47::smile_47::smile_47:

可見米兄其實係一個好念舊情既男人,
對比果D青春無敵,米兄更會欣賞熟女性既蒼桑韻味,
仲要有文才風流。。。我係女人都冧晒拉!

引用:
原帖由 米高達 於 2018-3-1 10:55 PM 發表 查看引用來源
(24)  『愛是。。』

噢,差啲忘記咗話一件事畀大家知嘅,就係。。Queena 師姐破完我嘅(假)「處」之後呢,佢竟然封咗—封「利是」畀我呀。( 講過佢其實好鍚我㗎啦,感覺到的 ),反而真 ...
我都好想裸「破處利是」呀,幾時先到我呢個真。青頭仔裸?
:smile_35::smile_35::smile_35::smile_35::smile_35::smile_35::smile_35:

講真,我覺得就算跳出個故仔,「破處利是」都比到人好窩心既感覺
就算再點明買明賣,你心裡多多少少都會有D開心。。。

米仔竟然可以搞到師姐「滿面春光」?!
搞到我都心思思想睇張「春光(滿面)照」TIM。。。

其實我覺得,人與人真正既感情,始終係靠相處來建立,
所以我覺得就算米仔想定唔想,過多十幾廿年後,
佢最記得既都會係「相處」過既師姐,而並非夢中情人「小芒果」!

另外,我打胡小姐個名係有個「J」字彈出來喎!

引用:
原帖由 米高達 於 2018-3-14 08:42 PM 發表 查看引用來源
肯兄, 乜原來你讚咗我呀, 完全係畀面, 真係慚愧, 因為我版嘢都未擺嘢上去 :smile_o05: :smile_35:
( 係未發力,放心啦,唔會要你個「讚」白出嘅 )
如果你已經有paypal戶口, 或者銀行戶口, (呢兩樣 ...
本屎忽都岩岩去左玩一轉,POST左三篇文(兩甜一正常),
不過我就唔係咁習慣。。。
:smile_35: :smile_35: :smile_35: :smile_35: :smile_35: :smile_35: :smile_35:

最簡單來講,就係唔可以直接睇到點撃數(係可以係文章統計睇到,
但我覺得有少少煩),而且回覆、點讚數字就更少。。。
老實講如果要二選一,本屎忽寧願留在香討,至少有朋友、又可以吹吹水

咁當然,如果想同出面出書果D硬碰硬,睇下自己實力去到邊,
咁我又無咩異議。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆