[原創作品] 〔米仔咸咸濕濕趣史〕: 想朋友家姐幫我破處 / 我的援交師姐 /『我的校花女友去參選港姐 』

收藏  |  訂閱
4  464.6k

引用:
原帖由 米高達 於 17-5-2017 08:59 AM 發表 查看引用來源

bb豬師姐 :smile_o06: 有你睇住,米仔一定加油
米仔写得又好又吸引👍 手法輕松,好搞笑及故事夠details and salty👍👍👍

引用:
原帖由 米高達 於 23-5-2017 07:29 PM 發表 查看引用來源
( 9 ) 無限溫馨

「都算你聽話啦,—叫你,就出嚟陪我。」

「彤姐,其實,你而家都知。。我對你有乜感覺㗎啦」,我估唔到自己竟然可以咁大胆地真情流露,但係,「愛」呢—個字,真係唔 ...
米仔好心急呀,快D入直路啦,米食咁多米缐啦!

引用:
原帖由 米高達 於 5-6-2017 06:09 AM 發表 查看引用來源
( 15 ) 彤姐。。點啊 ?

我保持冷靜,細細聲去回答彤姐嘅問題,「係掛?唔知呀,未見過相㗎。」

之後,我跟彤姐坐低,而「家烯」見到彤姐跟我—齊,竟然無出奇,我相信都係「高手」—早「通知」在先。之 ...
终於入直路啦正,快D再出post🙏🙏🙏

引用:
原帖由 米高達 於 25-9-2017 08:16 PM 發表 查看引用來源
( 5 ) 黄太你好靚呀!

真係好精彩!米仔好嘢💪💪💪👍👍👍
當我返到自己屋企,即時連續深呼吸咗幾次,之後就再忍唔住,開心到笑咗出嚟。黄太呢個新鄰居實在太好喇!!

我既心情,就好似讀書時期班房有個「正」 ...

引用:
原帖由 米高達 於 27-9-2017 08:57 PM 發表 查看引用來源
( 7 ) 陽光般的微笑

「咁如果我見到「佢」( 黄太 ),我應該點呀?」

即係咁,因為上次當新隣居黄 ...
米仔以後有空可以寫埋下集連黄太也上埋就正啦!

前往最後回覆