[原創作品] 〔米仔咸咸濕濕趣史〕: 想朋友家姐幫我破處 / 我的援交師姐 /『我的校花女友去參選港姐 』

收藏  |  訂閱
9  464.9k

引用:
原帖由 米高達 於 2018-7-20 07:41 PM 發表 查看引用來源
咁又唔係有新作, 只係拋個概念出嚟, 睇下啲人有冇興趣, 估唔到, 唔係淨係我鍾意呢個題材
其實上次睇完呢套 「私人會所 」 (啲女真係好正 ) 都已經想寫一套同金融有關嘅甜故 , :smile_04:

https://lh4.googleusercontent.com/k8NDP_ZCK956_3P72xtgv3czuJYZHaOcAbXb-39i68EPptNCNeEzk_f83SM ...
我有興趣架,不過係有興趣睇。。。等睇高兄佳作!
至於寫。。。其實都寫過下:拆解金融女強人
:smile_47: :smile_47: :smile_47: :smile_47: :smile_47:

但係話說回來,小弟其實都有興趣寫d比較"實"既金融甜文
(<拆解金融女強人>就唔算拉,係用金融來吊下味姐)

不過,小弟唔係做金融相關行業,金融相關知識,
都係來自<貨幣戰爭>作者既兩檔節目:<鴻觀><潛流>,
連<貨幣戰爭>本身都未睇過,所以無咩料去寫;

二則是因為,上次比高兄讚過篇<人渣母親>後,
E+對貼地題材非常有興趣,所以可能寫多兩篇胋地色文先,
之後再睇下寫唔寫金融文

講真,如果E+要我寫既話,我唸到最金融最 有戲味既橋,
己經係"翠如BB股事件"。。。

引用:
原帖由 米高達 於 2018-7-23 09:13 PM 發表 查看引用來源
多謝多位師兄支持 , 新朋友或者老相好都有 , 有啲甚至係新朋友同老相好同為一體
ACT兄 更是難得一見的多年支持者 , 真的大家在心中 , 肯尼兄 , 點會唔記得你呀 ?
將兄, 恭喜你短短時日之內, 已經爬上50之內, 11萬字, 就有如此成績, 證實咗出面一肯定好多咸濕人 :smile_47:
相信你老哥一定好high, 多年嚟嘅勞苦, 有出人頭 ...
唔好咁讚我拉 , 我會臉紅架 ...
不過講真 , 始終我都係鐘意係度POST文 , 因為呢度多朋友 ,
多D人留言 ... 果面就無呢D野

睇來 , 米兄係宏觀金融有唔錯基礎咁喎 , 越來越期待你新作
咦 , 你最近食左老處女呀???
我都寫過呢個題材喎 : <調教醜熟女>
:smile_47::smile_47::smile_47::smile_47::smile_47:

引用:
原帖由 米高達 於 2018-7-25 08:54 PM 發表 查看引用來源
唔係讚唔讚嘅, 事實就係事實, 多人睇, 有目共睹, 好簡單嘅事實。。
宏觀金融基礎 ? 基本功識少少咁啦 。 。 至叻都係同啲姐姐喺街市拗數, 買個飯盒我都會講價㗎 :smile_47::smile_47:
https://lh3.googleusercontent.com/QvfyTiuOZo0fDD5GUHWUtXphcPolKhDid0a6uuPOSlyVx0-Yfd2A ...
YEA , 好衰架 , 整埋D咁既圖 , 搞到人地心思思

睇左呢幅圖 , 個腦突然浮左個故仔出來 :
就話個金融佬有次比老婆點去買餸 , 點知撞到個好正既豬肉西施 ,
個西施又聽到佢電話 , 知佢係金融佬 , 就想借勢裸貼士 ...
金融佬無貼士架 , 但就有扮晒有咁滾左西施上床 !!!
:smile_47: :smile_47: :smile_47: :smile_47: :smile_47:
https://www.youtube.com/watch?v=We6-Jm2kyro

係架拉 , 我無金融基礎就只係唸到呢D橋架咋 ... :smile_35:

本來仲想寫埋跟車女神 , 但跟車女神咁豪邁 , 如果唔玩姦淫系列 ,
我就唔知點入手 ... 不過講真 ,
小弟自從米兄讚過既<人渣母親>後 , 己經愛上貼地題材既作品
尤其係呢種菜檔  小攤  7仔就最想寫下

相反 , 講金融圈子呢D高端又有少少離地既題材 , 我其實都好想睇
就好似想睇<金餅梅>D大戶人家點生活咁 , 但一來無行業經歷 ,
二來無高端生活經驗 ... 所以寫就無行 ,
唯有等睇米兄既 "大型商戰(金融)情色小說" 拉 !!!

引用:
原帖由 米高達 於 2018-7-27 09:11 PM 發表 查看引用來源

https://lh4.googleusercontent.com/RRXzNFTYMhnT9LLUoTm8NWqmsxqMFKbdskInrSrH9FlL2oAhG4dBR1hVCJ0eWLbroPwYTvDBFTJfrUgf1B33AsYiHwdEF9O29HSM5xJLxjaoyiVSxrKp65PsZbWbM3OqMq1I_j7s

哈哈, 又會畀你搵到豬肉西施出嚟, 我本來都想用 ...
咁 ... 小弟話晒係台灣生活左5年 , 台灣既野熟少少都好正常姐:smile_35:
(係呢 , 米兄有無興趣寫埋跟車女神???)

不過 , 真係好讚同米兄既講法 ... 因為我身邊都有呢種市儈既親人 ,
老實講佢地本身都唔係壞 , 不過一聽到呢D免費午餐 ,
智商就會集體急降 , 然後迫你順從 , 美其名 "為你好" !!!
(我覺得楊思琦搞到今日咁 , 都係多得佢阿媽)

貼地題材個大方向己經唸左 , 係講兼職既故事 , 但未唸好有邊度兼職
... 本來唸係日本澡堂 , 但咁又變得無咁貼地 ...
米兄有無好建議???

引用:
原帖由 肯尼先生 於 2018-7-28 12:06 AM 發表 查看引用來源
倫敦金美女騙財咸故,可以好多女冩,米兄今鑊無論點都好,子羚小姐呢次點都走唔甩,三、四五場起碼係嘛😍
咁岩 , 原來大家都係子羚粉:smile_47::smile_47::smile_47::smile_47::smile_47:
不過如果搵佢做女主 , 咁佢係咪要改名???
改名為 "騙子羚" (希望呢個笑話唔會太爛拉)
:smile_35::smile_35::smile_35::smile_35::smile_35::smile_35::smile_35:

引用:
原帖由 米高達 於 2018-8-3 10:57 AM 發表 查看引用來源

電視都訪問過? 唔怪得啦, 我都唔睇電視嘅 :smile_35:
但唔睇電視之餘 。 。又覺得佢好似鍾 +欣

唔怪得之阿乜兄,  咁想我寫佢啦。。
呢一個係「跟車 ...
1,係咩 , 咩我成日同人講我鐘意嘉欣BB咩???
SORRY , 成日忍唔住對我欣既崇拜之情TIM ...

2,如果加入左江湖味 , 會唔會係隻 "狐狸"
唔知路呃左虎哥 ... 結果比虎哥捉返黎調教 ,
調教完就送比肥佬黎做私鐘???
:smile_47::smile_47::smile_47::smile_47::smile_47:

引用:
原帖由 米高達 於 2018-8-6 09:00 AM 發表 查看引用來源

『嘉欣BB 』  
1,其實 ... 我其中一篇既 "想像原形" 就係嘉欣BB
你估唔估到係邊篇???

2,咁或者可以改少少 ... 係虎哥兄弟比人呃 ,
虎哥為左義氣代為調教 , 最後賣左比肥佬黎後 ,
後來肥佬黎見調教到D客個個話正 ,
仲希望虎哥幫旗下囡囡逐個調教 !!!

引用:
原帖由 米高達 於 2018-8-10 10:56 AM 發表 查看引用來源
魂兄, 你咪咁高估我先得㗎, 你又唔係我條女人, 點估呀?

就算本來係呢條橋, 依家都畀你唱通街啦 :smile_30::smile_30:
若果 : 為左義氣 = 代為調教
呢個世界, 大把義氣仔女

肥佬黎同你有親? 你咁鍾意賣女畀佢嘅?
定還是你係佢嗰啲客?
都係嗰句, 虎哥做大佬, 唔使吓吓親力親為
哪, 私人醒你一鑊 :smile_04::smil ...
虎哥話 : 講到重口味調教 , 將軍仔絕對係大師級 ...
如果將佢D調教過程拍低 , 恐怕都係一套經典重口味AV !!!
比佢調教完 , D客真想玩咩都得
(包括 "黃金浴" 嗎???)
虎哥話 : 當然 !!!

引用:
原帖由 米高達 於 2018-9-19 08:50 PM 發表 查看引用來源
大家好呀, 米仔九月開始入咗 U, 到咗新地方, 梗係搵個新地方埋堆, 咁 。 。梗係搵啲志同道合, 有共同目標, 生命價值嘅, 鐵磨鐵成為刀刃啦 https://www.discuss.com.hk/images/smilies/default/smile_04.gif" border="0" class="ui-resizable-init">
...
估唔到 ... 原來米兄咁青春 !!! :smile_47:

引用:
原帖由 米高達 於 2018-9-20 08:04 PM 發表 查看引用來源
我的校花女友去參選港姐 ( 1 ) 「X 大之花」

各位師兄師弟,大家好,恕小弟不便公開姓名,因為我有一件很苦惱羞恥的事,想跟大家分享,希望能得到各界同情及支持。
因為,我真的不知如何能撑下去。。是咁的,我本來是一個品學兼優,才貌都是女同學傾慕 ...
「屌,我直情 print 撚咗佢幅伸脷相,顏射到張紙溶撚咗添啦。」
=========================================================
米兄呢一段 , 真係令我唸起往事 ... 果陣應該係2000-2003左右 ,
就好似故仔入面D損友咁 , 小弟會係報紙/雜誌度 , 剪左D J圖落黎儲存埋一齊
但我無 "顏射到張紙溶撚咗" , 因為溶左就無得再J果張相 ...
:smile_35: :smile_35: :smile_35: :smile_35: :smile_35:
(其實果D剪報E+仲放緊係屋企)

同埋我好鐘意呢個設定 , 自己D兄弟咁樣J自己條女 , 我覺得唔多唔少都會幻想
自己條女比自己D兄弟顏射既畫面 ...

(唔係刻意幻想 , 係無辦法唔去唸  )

前往最後回覆