[原創作品] 〔米仔咸咸濕濕趣史〕: 想朋友家姐幫我破處 / 我的援交師姐 /『我的校花女友去參選港姐 』

收藏  |  訂閱
4  464.8k

引用:
原帖由 米高達 於 2017-7-10 08:57 PM 發表 查看引用來源
應該唔會,除非會
咁好心機寫咗24集,除咗感激讀者大力喺「洋葱頭」上既支持,深感安慰,

成就上,前無古人,實是。。屎忽毛都鬆哂
但,呢篇文,卻未有被標為任何精品或引注,只係又—篇只會被歲月遺忘沉底的作品。。出第二套?哈。咪得過做字,無運行。唔喇
同感,我都有要求版主將我篇文設為高亮,但都比版主拒絕,可能我篇文唔夠好啦,但米兄篇文我都有追,事實又真係寫好過我多多聲,但如果連米兄都唔得,咁我就更加無野好講,但好似而家都無左版主了。

引用:
原帖由 米高達 於 2018-1-22 06:51 AM 發表 查看引用來源
非也,上一任版主。。。如果無記錯,佢好似係女人嚟既!
我呢篇 『米仔 』 ,本來都係得一集 ,都係因為佢所以搞到咁長
再上一任版主。。。如果無記錯,佢好似係姓 L 既。。kaho 版主臨走之前 「仙仔散花 」 , 放出好多 『精華 』 , 畀一班用心用力既寫手 , 即使某些作品 ,不是合乎大多數人口味 ( 係呀 ,講緊你嗰啲 『 重口味 』呀 , 但是冇功都有勞 ,所以即使唔係精華 , 都應該收返個 『勤工獎 』 )
「 管理層 」 唔易做, 掛住個名, 只有破壞沒有建設, 我見得多, 乜都唔做既亦有 ,人各有志, 成功地失敗, 亦是成功。。
我篇淫妹咪又係咁, 都已經過左十二萬點擊, 但都要求到牙血都出哂先肯比我篇文高亮, 不過都已經搞到無哂癮, 所以最後都無 mood 再繼續寫埋落去 :smile_39:

引用:
原帖由 米高達 於 2018-2-27 09:18 PM 發表 查看引用來源

去『精華區』咪搵到囉。。
講開「精華」,真係唔好怪我大胆一句,其實小弟呢一篇「米仔趣史」,真係。。唔差,即使同精華區內,任何作品比較,都唔差得去邊。。
但就。。唉。。有啲嘢,如果要我開聲,就無瘾,禮下手,仲落唔到台添,好心醒目啲啦,面是人畀,架是自丢。。
我唔係呃番嚟,係努力咁賺返嚟㗎
米兄, 知唔知咩叫做老舉過年呀? 咪即係算鳩數囉, 就等如皇馬教練貝尼特斯, 唔通佢又好波得過 C 朗咩? 但人地係球隊教練就要識得點去管理同盡番自己嘅責任, 而唔係咩都唔理但得閒又自己落埋埸去踢埋一份, 又或者叫啲娛記同自己做吓訪問黎話自己有幾威幾醒, 而其他球員就點幾無料到咁, 嘩大佬, 比著 C 朗真係遇到個咁癲嘅教練都轉會又或者掛靴啦, 遲吓等隊波無哂啲好球員咪遲早會降班, 忍唔住都要再醒多句, 都 on 99 嘅

等睇倫敦金融胸部

米兄新年快樂, 期待緊你篇文更新架 :smile_30:

前往最後回覆