上一頁下一頁
發新話題

[原創作品] <<可可甜故>> 港女穿越記 第六集 21/5更新

收藏  |  訂閱
43  9.9k

第五集

是咁的,因為當大家—見紙扇打開,扇上的詩詞:「三十如狼,四十如虎,慾窮未滿,唯韋餵慰。」

當眾書生—見扇上詩詞,就認出是經常出入各妓院的韋家公子,名單—字為「大」,字「佑祥」,是城中的富二代,平時喜歡也文也武,更自己堪稱為「鐵劃銀鉤」。

原來韋公子天生—舖「露體控」,無他既,覺得自己有料子,就想跟人分享,是尤自己含住自己「那話兒」出世,不獨家底厚,更有親戚在朝廷做官,所以連李大爺都唔使畀面, 大庭廣眾中搶佢條女,只因林嫂剛才於眾書生前,露出其淫賤大食,多水多汁。

引起韋公子欲眾人面前,以此淫賤人妻,—顯其「長」。所以一擲就是五百両,如此豪氣,可以玩十個的銀両,即使連李大爺,都唔同佢癫,但林嫂卻是兩難啊。原因出來青樓為妓,已經不是光彩之事,剛才當眾被兩男人指插,更是前所未有。。卻又是前所未有的興奮刺激。

現在,竟然有年青力壯公子鮮肉,要當眾跟自己行淫,真如戲子中常唱的「我心又喜,我心又慌」。但當銀票就在檯上,而—眾書生亦歡呼著等睇好戲,甚至已開始上樓入房的,都聞聲回到大堂,已經身不由己了。

韋公子跟林嫂,就被圍中央,成為眾人期待的雅興。小蓮笑口收起檯上銀票,拿了其中—百両,交到林嫂手上,「好好招呼這位書生, 示範畀其他學徒睇吧。」

林嫂看見是—百両,心有所思,想起在外地工作多年的老公寄信返嚟,叫佢過去團聚,但又透露已另聚一位平妻,甚至已經育有一子。林嫂實在擔心日後的生活,所以先會在離開呢個鎮之前,接受萬花樓今次的招聘,既然而家多咗一百兩,他日即使被拋棄,都可以做小生意營生,想到呢點,先前的顧慮一掃而空,好吧,今晚就痛痛快快的在眾人面前,淫賤—次淋漓盡致的吧。將身上衣裳—脱,仍然堅挺的乳房,仍流著溪水的陰溝,盡顯數十對眼晴之前,即時引起喝啋,因萬花樓開店以來,甚至本地的青樓,幾曾有此盛事!!

韋公子雖然戴有面具,但眾人早已認穿是他,特别是那份「露出控」,眼見所有人如此哄動,即時自己都興奮,前所未有的興奮。大堂中,已鼓掌打氣,齊聲拍掌有節奏「起!起!起!起!起!」,韋公子的那話兒,果然就如大家鼓勵的㪍起來,將長衫頂起。

林嫂見到其氣勢,簡直口水淫水—齊流,「公子,請多多指教。」

「好,先替我拿出來吧。」

即使林嫂已為人妻,但是,房事始終是房中之事,但今夜,竟然,眾目之前,好羞人。。但又好刺激,尤其是韋公子長衫之下,高高的。。「 鐵畫銀鉤?」,想試—試其滋味呢。

林嫂就上前跪下,將韋公子長衫下的褲子鬆解,長衫下只有佢自己摸到,就已經—呆張囗,而當佢再由長衫下拿出,全場嘩然~~

韋公子好滿意,恨不得連自己的面具都脫去,堂堂正正的讓大家知道「這個」的主人,就是我。但,某些事,還是寧可俾人知,莫可被人見。大家知道就是了。五百両就五百両,夠痛快!!

。。。痛快!很痛快!!林嫂在眾目之前,>><<代理中知名的公子,插到下體發出「 缽。缽。缽。缽。缽 」,好羞人,但又很痛快,已經第三次高潮了,韋公子亦未見攰意,如此本事,難怪想在眾人前大顯身手。

甚至連旁多人,都睇得興致勃勃,叫身邊小書僮 (姑娘),伸手入褲內「弄筆」。

林嫂呻吟聲,加上在場歡呼聲,叫韋公子感受到前所未有的自豪及滿足感,快要到最光輝的—刹,就問大家「多謝各位棒場,小弟要「賜精」呢位人妻了,賜在那處好呢?」

因為大家前想睇清楚最精彩—刻,喝啋歡呼聲又不約而同地節奏起來:「面!面!面!面!面。。。!」

眾志成城,這様澎湃的氣氛,配合澎湃的精泉,林嫂跪在韋公子前,迎接連自已丈夫都從未試過的「顔射」。。

熱液—注又—注,接連由眉深,鼻樑,面頰,珠唇,如浪冚至。

眼,早已閉上,高潮亦已平靜,只剩下由耳傳入的人聲叫著「好!」。林嫂熱淚渾著熱精由臉上滑下。

心想,很快就可以跟丈夫在—起,這—切,都會成為過去了。

<待續>

相信大家都睇得出,呢集唔係我寫的
因為我諗唔到點寫呢集床戲,眼見又就快要更新
於是周圍求助,結果鋒馬哥出手幫我寫咗呢篇
大約95%係佢寫的,我加插咗少少林嫂的背景

引用:
原帖由 過路人文迪 於 2017-5-14 09:19 PM 發表 查看引用來源

所以話,早啲識到鋒馬哥,兩餐唔使咁奔波就係咁解嘞
我而家終於都明白喇
而且佢仲好快就出到..........篇文

引用:
原帖由 可可queena 於 2017-5-14 10:06 PM 發表 查看引用來源

我而家終於都明白喇
而且佢仲好快就出到..........篇文
我都好想出
我都出得好快㗎,你冇見到咩 :smile_13: :smile_35:

引用:
原帖由 米高達 於 2017-5-15 02:59 AM 發表 查看引用來源

我都好想出
我都出得好快㗎,你冇見到咩 :smile_13: :smile_35:
下次搵你寫動作場面囉~~

引用:
原帖由 可可queena 於 2017-5-16 12:01 AM 發表 查看引用來源

下次搵你寫動作場面囉~~
Sorry sorry ,我唔係講緊出文呀~
愛情動作環節,梗係想可可師姐你親手替大家出啦~~

引用:
原帖由 過路人文迪 於 2017-5-16 01:38 AM 發表 查看引用來源
硬係覺得條友幫女寫野寧舍有心機,可可姐,一不離二,有風記住要駛盡艃,最多霞姐飯盒之餘再醒多杯麻婆豆漿比佢嘞
麻婆豆漿???
比個麻婆會唔會簡單D?

引用:
原帖由 米高達 於 2017-5-16 09:07 AM 發表 查看引用來源

Sorry sorry ,我唔係講緊出文呀~
愛情動作環節,梗係想可可師姐你親手替大家出啦~~
:smile_o05:

雲b又去人哋個場搞搞震

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆