迎记 久仔 - 运动单车少女

收藏  |  訂閱
27  11.0k

引用:
原帖由 SS000 於 2017-4-25 01:26 PM 發表 查看引用來源

無錯,中女keep 到咁fit 好少有,以前曾經想約出去架,不過都係死左條心
囡囡出来心态各有不同。
此女心态较正面的。但服务时又勤力。

引用:
原帖由 Y仔GARY 於 2017-4-25 01:52 PM 發表 查看引用來源

U兄, 除咗久仔外, 睇 V7 客服都覺得有幾件OK,好似 6,7,8,18,66 , 請問你有無試過? 值得推介嗎?
没有呀。你试了通知一下如何

引用:
原帖由 max_tam 於 2017-4-25 12:16 AM 發表 查看引用來源

最近搵過
#發: 幾靚女, 但冇feel, 指數只拿到363, 60mins內完成暗示下鐘, 唯有放人
#碌碌: 真人樣80分, 工作態度100分 (指安排, 禮貌, 說話技巧), 指數佢話人人唔同, 話有人投訴佢冇上路, 此人真無聊
是 发号 及 碌碌号 吗

引用:
原帖由 windiw_wa 於 2017-4-25 01:56 PM 發表 查看引用來源

thanks.....i tried 988 (ex-MK96). not bad. you can try. :smile_o05:
大波少女。有免牙。有试过。OK
但 久仔 好点

引用:
原帖由 hkgals 於 2017-4-25 02:24 PM 發表 查看引用來源

點為之遊走?
不是放在咀内吹。是亲亲周边。另一种感觉。欲拒还迎。

引用:
原帖由 hkgals 於 2017-4-25 02:39 PM 發表 查看引用來源

哇, 咁真係好爽喎,  袋袋會不會舔
Ching 各人会有出入不同。要看济遇及态度了。

引用:
原帖由 gogokit1 於 2017-4-25 02:58 PM 發表 查看引用來源

請問迎記=邊間, 喺邊度.
型军

引用:
原帖由 hkgals 於 2017-4-25 03:19 PM 發表 查看引用來源

呢個當然明啦, 咁岩, 睇下女女進取到邊一個地部
喜欢 手推的 与 环保要求不同。
手推一般 喜欢 感觉多点的。

引用:
原帖由 gogokit1 於 2017-4-25 03:57 PM 發表 查看引用來源

謝謝CHING, 在其他網頁搵到WC, 而家睇緊囡.
祝军 早日得偿所愿

引用:
原帖由 SS000 於 2017-4-25 03:40 PM 發表 查看引用來源

此言差矣,上面提及個位前GT56, 佢係環保既.... 但感情滿分,次次都唔捨得走,佢係心中10 大之一黎架.... 嗚嗚嗚......
有时有D会例外一次二次的。可惜GT56己退役了。祝君早日再次找到良驱

前往最後回覆