上一頁下一頁
發新話題

迎记 久仔 - 运动单车少女

收藏  |  訂閱
129  11.1k

引用:
原帖由 tino2 於 2017-4-29 12:30 PM 發表 查看引用來源

搵過2次,第1次363,第2次666
真人打7折.但都唔差,夠青春
瘦底睇相以為A,但應該有B
第2次就666咁好

引用:
原帖由 gn00482067 於 29/4/2017 12:10 PM 發表 查看引用來源

安全至上啦
係呀! 如果玩得唔放心, 到時一路服務, 一路驚, 咁情願唔去好過, 所以我都係決定, 去翻芙記算了.

引用:
原帖由 tino2 於 2017-4-29 12:34 PM 發表 查看引用來源

同系既銅,九.金水.水景,夢幻都中招.YJ仲未查真係要小心.聽講公司已經買哂網球服比技C,而且由2制場轉哂手推
我27號早上11點去都驚驚地.好地安全降落
以前呢個集團既場夠安全,老闆又給力,估唔到變成放血對象
夢記幾時出事架?

請問美客師香芬松腿项目有按棍仔嗎

引用:
原帖由 tino2 於 2017-4-29 12:31 PM 發表 查看引用來源

22歲.好瘦,凌波仙子
how about her attitude ? steal clock ? service index ?

引用:
原帖由 windiw_wa 於 2017-4-29 09:46 PM 發表 查看引用來源

how about her attitude ? steal clock ? service index ?
呢個我朋友搵 我冇試過,除左0波其他佢都滿意。yj冇乜技師偷鐘既,所以我鍾意呢個場

引用:
原帖由 tino2 於 2017-4-30 09:14 AM 發表 查看引用來源

呢個我朋友搵 我冇試過,除左0波其他佢都滿意。yj冇乜技師偷鐘既,所以我鍾意呢個場
這個埸家教很好,后生靓技師難约,例如588,手推才60分钟

引用:
原帖由 lesliechan777 於 2017-4-30 09:57 AM 發表 查看引用來源

客服好少推薦588,真係要等到冇生意先來推薦

引用:
原帖由 coboko123 於 2017-4-30 10:58 AM 發表 查看引用來源

客服好少推薦588,真係要等到冇生意先來推薦
她休息咗几個星期,昨天才上班

引用:
原帖由 lesliechan777 於 2017-4-30 09:57 AM 發表 查看引用來源

以前富富源都冇咁樣,比688帶壞哂。而且明賣明買,講明70分鐘後我都冇約過

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆