上一頁下一頁
發新話題

迎记 久仔 - 运动单车少女

收藏  |  訂閱
129  11.0k

引用:
原帖由 U-157 於 2017-4-24 10:13 PM 發表 查看引用來源
昨日约了 型军 久仔。前MK !(*。
过年前休息。久休后回来。
见面来个熊抱。接着少聊一下。
先来个 Part 1。
但主戏是Part 2。如以往一样。运动型 大大挺的 D Cup 波波 ...
CHING 食到正女喎,  女女重有幫你吹, 冇得彈啦

引用:
原帖由 hkgals 於 2017-4-25 12:06 PM 發表 查看引用來源

CHING 食到正女喎,  女女重有幫你吹, 冇得彈啦
不是吹。是游走。不要误传。
吹是环保。

引用:
原帖由 U-157 於 2017-4-25 05:09 AM 發表 查看引用來源

有些客人。以为个个JS都可以由他喜欢点就点。人是互相尊重才可有快乐。有好的服务。
那九號是不是能隨便點就點?跟九龍灣777一樣要看微信照片才俊嗎?

引用:
原帖由 fung234 於 2017-4-25 12:56 PM 發表 查看引用來源

那九號是不是能隨便點就點?跟九龍灣777一樣要看微信照片才俊嗎?
我一般首次服务时。都是没要求。只是JS自由发挥。但我感觉良好。正如我上文。
有试过的ching也有同感。口碑好。
我也不是才俊。只是一个同道人。

引用:
原帖由 U-157 於 2017-4-25 01:13 PM 發表 查看引用來源

我一般首次服务时。都是没要求。只是JS自由发挥。但我感觉良好。正如我上文。
有试过的ching也有同感。口碑好。
我也不是才俊。只是一个同道人。
無錯,中女keep 到咁fit 好少有,以前曾經想約出去架,不過都係死左條心

引用:
原帖由 windiw_wa 於 2017-4-25 10:54 AM 發表 查看引用來源

師兄,有碌碌微信嗎? :smile_o05:
佢微信冇id, 分享唔到
客戶有放QR

引用:
原帖由 max_tam 於 25/4/2017 12:16 AM 發表 查看引用來源

最近搵過
#發: 幾靚女, 但冇feel, 指數只拿到363, 60mins內完成暗示下鐘, 唯有放人
#碌碌: 真人樣80分, 工作態度100分 (指安排, 禮貌, 說話技巧), 指數佢話人人唔同, 話有人投訴佢冇上路, 此人真無聊
喺 V7 客服搵唔倒#發 及 #碌碌, 唔通已經無做?

引用:
原帖由 U-157 於 25/4/2017 09:31 AM 發表 查看引用來源

久仔 还可一字马。
真是非一般的 JS。
一试冇得走。要一试再试。
U兄, 除咗久仔外, 睇 V7 客服都覺得有幾件OK,好似 6,7,8,18,66 , 請問你有無試過? 值得推介嗎?

引用:
原帖由 SS000 於 2017-4-25 01:26 PM 發表 查看引用來源

無錯,中女keep 到咁fit 好少有,以前曾經想約出去架,不過都係死左條心
囡囡出来心态各有不同。
此女心态较正面的。但服务时又勤力。

引用:
原帖由 max_tam 於 2017-4-25 01:43 PM 發表 查看引用來源

佢微信冇id, 分享唔到
客戶有放QR
thanks.....i tried 988 (ex-MK96). not bad. you can try. :smile_o05:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆