迎记 久仔 - 运动单车少女

收藏  |  訂閱
8  11.0k

未試過, 但聽C兄咁講,真係好吸引

引用:
原帖由 max_tam 於 25/4/2017 12:16 AM 發表 查看引用來源

最近搵過
#發: 幾靚女, 但冇feel, 指數只拿到363, 60mins內完成暗示下鐘, 唯有放人
#碌碌: 真人樣80分, 工作態度100分 (指安排, 禮貌, 說話技巧), 指數佢話人人唔同, 話有人投訴佢冇上路, 此人真無聊
喺 V7 客服搵唔倒#發 及 #碌碌, 唔通已經無做?

引用:
原帖由 U-157 於 25/4/2017 09:31 AM 發表 查看引用來源

久仔 还可一字马。
真是非一般的 JS。
一试冇得走。要一试再试。
U兄, 除咗久仔外, 睇 V7 客服都覺得有幾件OK,好似 6,7,8,18,66 , 請問你有無試過? 值得推介嗎?

引用:
原帖由 U-157 於 25/4/2017 02:01 PM 發表 查看引用來源

没有呀。你试了通知一下如何
咁就先試咗久仔, 其他如見過真人, 先至搵嚟試了

引用:
原帖由 IceTen 於 25/4/2017 02:13 PM 發表 查看引用來源

佢應該指發同碌碌,#係符號
如果係咁就明白了, 呢兩個女女, 睇V7客服都OK唔錯, 如已有其他C兄口碑, 就值得試下了

已約咗技師, 諗住聽日下午過去試下, 但依家見風頭火勢, 搞到都唔知去唔去好

引用:
原帖由 gn00482067 於 29/4/2017 12:10 PM 發表 查看引用來源

安全至上啦
係呀! 如果玩得唔放心, 到時一路服務, 一路驚, 咁情願唔去好過, 所以我都係決定, 去翻芙記算了.

引用:
原帖由 gogokit1 於 8/5/2017 01:11 PM 發表 查看引用來源

上星期第一次去, 相信也是最後一次.

首先去到場所. 大堂, 沖涼地方, 大廳.  我嘅感覺就喺玩完要即走. 沒有舒服嘅感覺. 玩咗咁多間手推場喺最差嘅一間. (去過FL, XY, PING ON, 王馬), 入房見 ...
C兄, FY 依家係做緊幾多錢?

引用:
原帖由 lesliechan777 於 8/5/2017 07:45 PM 發表 查看引用來源
FY  300
謝謝777兄解答, 300都OK, 比起芙記陽仔, 已平40-50了

前往最後回覆