[原創作品] (*(*)

收藏  |  訂閱
15  6.1k

(*(*)

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

yyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

zzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

回應 ccw710  c 兄...要我埋尾...搵返呢個故仔...post 返出來先..諗下點埋尾..

ccw710 你之前編輕鐵美少女好正,繼續寫埋佢啦

我最鐘意鬼手兄呢篇同埋菲傭2母女嗰篇,超正😍希望鬼手兄得閒可以續寫菲傭嗰篇啦!🙏

好 等我摷下先 摷到再同你度埋下截

勁呀師兄,支持你

引用:
原帖由 ghosthand999 於 2017-6-5 11:18 發表 查看引用來源
好 等我摷下先 摷到再同你度埋下截
【通告】2017年6月4日
【情色文學版】通告

子版 【原創作品】已於2017年6月3日合併至主版【情色文學】,原設在子版主題均一律已合併於主版內 ,

會員發主題時請注意可選擇【原創】或【轉貼】分類。

※  PS :因現時系統問題,分類只有原創,已請工程部跟進,請暫時用『原創作品』,但主題上加上『轉貼』直至修改完成。 ※

特此通知! 謝謝 !

引用:
原帖由 kerorokei 於 2017-6-5 10:56 AM 發表 查看引用來源
我最鐘意鬼手兄呢篇同埋菲傭2母女嗰篇,超正😍希望鬼手兄得閒可以續寫菲傭嗰篇啦!🙏
我都好希望樓主可以續寫菲傭+母女果個故事。

引用:
原帖由 odinwong999 於 2017-6-5 03:24 PM 發表 查看引用來源

我都好希望樓主可以續寫菲傭+母女果個故事。
我記得好似係印傭 不過唔緊要 我估大既係果篇 希望上網揾得返啦

***摷左好耐..摷唔返呀..我都想睇返..*** 搵到既c兄唔該比返我..可以繼續老作埋..

手哥,快手埋個尾呀!

引用:
原帖由 ghosthand999 於 2017-6-5 05:14 PM 發表 查看引用來源

我記得好似係印傭 不過唔緊要 我估大既係果篇 希望上網揾得返啦

***摷左好耐..摷唔返呀..我都想睇返..*** 搵到既c兄唔該比返我..可以繼續老作埋..
http://m.188channel.com/index.ph ... amp;extra=page%3D16

前往最後回覆