[原創作品] (*(*)

收藏  |  訂閱
19  9.8k

(*(*)

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

yyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

zzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

***接上文***

我係咁抽插下, Dorothy個西比我插到水花四濺, 呢個賤西家下開始適應左我條大撚, 真係大撚食左返唔到轉頭, 今餐要盡情咁征服佢. 我係咁扭動個屁股, 要條撚係佢內面轉. 再來一招左右插花. 應該係咁屌到佢心蕊努放. Dorothy : 呀..唔..好停..好正...呀..Sam..你好...勁....呀  Sam : 再勁D重得..  我聽到呢Dorothy講呢D 重唔落重插..重對得起自己.. 我開始全力抽插..下下大大力..抽出再全條投入..再插盡入佢心蕊.. Dorothy : 呀..呀....唔好停...我就黎啦..Sam 呀..唔好停..大力D..我黎啦..我知我都將近高潮..我緊緊咁抱實Dorothy..下面磨打咁不停咁Un Un Un...去到頂點後...龜頭貼實花蕊..係咁爆爆爆...射射射..有如火山爆發... 一股熱辣辣熱辣熱辣辣既岩漿...係咁激射... Dorothy花蕊被火熱既精液不停咁衝激下...Dorothy: 呀..呀..呀..黎啦..黎啦..我到高潮左啦 我地緊緊抱實對方, 享受著高潮過後寧靜. 我突然想起.. Sam : 閉家伙..無帶套呀 Dorothy: 唔緊要..我有食開藥..  呢個係我同你既密秘 唔好比我條仔知道呀 我要返過去啦..我條仔就返架啦  Sam: 收到 我明Dorothy既說話, 即係一次咁多, 無下次架啦 我就係間房度回味中. 我既生活又回復正常了, 都係睇下四仔打下飛機地過.

最近唐樓做樓宇維修, 外牆開始搭起棚架. 樓下通告欄張貼左張告示. 叫大家小心家中財物. 記緊閉好門窗. 我心諗我有九野比人偷. 加上我間劏房連窗都無, 真係要爬窗入黎偷野都唔得啦. 一個高大俊朗既男人, 著住黑衣牛仔褲. 腰間有毎斜揹袋, 神神秘秘古古惑惑,  係深液零晨兩點幾, 係深水埗呢座唐樓, 不停咁打圈向上望. 好明顯佢係一個小偷. 佢想等機會爬上去. 終於, 佢等到條街無哂人, 身手好敏捷彈跳幾下巳經去到二樓個棚格度.  佢係一個黑夜出動既 [飛天蠄蟧]叫Henry. Henry個心係度暗笑, 棚架變「天梯」老爆話咁易. 開始係度搜索有冇冇瑣好既窗. 第一間比佢開到窗既房, 有一好大隻既紋身佬. 雖然訓著左但係都係不惦為妙. 第二間開到係個兩個印巴仔, 呢D都係咪七攪.

第三間開到係得一個少女, 蓋住被張Hello Kitty冷氣被, 重要係帶住個黑色眼罩,  訓到好似死豬咁款. 我見到巳經有個手袋仔同部挨瘋大機係床邊, 呢間房先係我既理想目標.  我於是慢慢咁推開個窗, 個身側側地咁靜靜地咁入. 我腳步好輕咁落左地. 快速地走去床邊撻左個Vivienne Westwood金色手袋仔同挨瘋. 再左摷下右摷下, 搵左對Dixr耳環同一條pandoxa手鏈, 我覺得好滿意打算走人. 當我正要開窗閃人時, Dorothy突然轉身訓, 發出左些微既聲音. 我好驚覺咁回頭後望. 見佢張冷氣被由佢身上滑落地下. Oh My God. 我見到一副被Hello Kitty睡衣包住既美少女爆身材, 目測都有33B cup,  對腿係微細月光影下突別吸引. 我不禁吞左兩啖口水, 我再望真D少女個樣, 皮光肉滑秀色可餐.

本來想爆完架想走人, 但細佬突然好想開餐. 充撚哂血動L左, 攪到我攀唔到棚架落唔到樓住. 凡正爆格都係搵錢, 搵錢都係為左開飯, 細佬想開飯無理由阻佢既. 我先除左件衫再除埋牛仔褲同底底, 用手拍巳頭昂昂既細佬, 開飯囉喂. 我於是係個斜揹袋度, 拎左一卷牛皮膠紙出左. 我扯左一截牛皮膠紙, 即時封左Dorothy個咀. Dorothy即時比我攪醒左. 自然反應用手扯開眼罩. 當佢對眼好朦朧咁望到一個全裸既男人,  起初重以為係眼花, 用手捽左對眼幾下, 再望真D重發現個男人 ,扯撚哂旗咁望住自己. 男人好高大有六件腹肌. Dorothy立時想反抗時, 手被佢對有力既手按住左, 成個裸男巳經成個身壓住自己.

Henry好粗暴咁大力渣九Dorothy對奶. Dorothy無帶 Bra 訓, 對奶直接被大握後, 乳頭巳經急促地凸起. Henry 手指化夾係咁練粒的, 重用力係咁扯粒的. 粒凸比前所未有既刺激,電流流片全身上下, 下面巳經開始濕濕濕. Heny個咀卻好溫柔咁啜Dorothy條粉頸. 下面條大蛇越來越熱辣辣, 係咁係Dorothy對大脾係咁磨. Dorothy係咁左搖右擰, 因為個咀被封住, 鼻孔既透氣聲越來越大. Dorothy滿臉通紅, 全身發熱, 慾火狂熱. 正被一個Henry呢個孔武有力高大威猛既男人老強中, 個心竟然係咁卜卜跳動, 身體開始有欲拒還迎既表現.唔通每個女人心中都有呢個被強壯男人強姦既慾望, 諗下諗下對眼竟然由起初流露恐慌變為淫賤.

完左未架? 仲有冇得睇

***努力中***

引用:
原帖由 ghosthand999 於 2017-6-6 08:05 PM 發表 查看引用來源

可以再加長既...你唔夠喉的話
唔夠呀

引用:
原帖由 ghosthand999 於 2017-6-6 08:05 PM 發表 查看引用來源

可以再加長既...你唔夠喉的話
未求喉,要加長版,謝謝出文!

鬼手哥有得屌Dorothy未?

引用:
原帖由 Henry23687 於 2017-6-9 12:31 AM 發表 查看引用來源
鬼手哥有得屌Dorothy未?
Henry23687 多謝觀看..近期較為忙D..但係都會度下..點幫人你去馬扑Dorothy既

放心...一定係紅刀子隊入Dorothy度..帶白刀子連白汁..出..

可能加多個角式...叫Henry哥係sam哥既舊朋友..來探佢..跟住..有得比你嘆..he he he

引用:
原帖由 ghosthand999 於 2017-6-9 06:15 AM 發表 查看引用來源

Henry23687 多謝觀看..近期較為忙D..但係都會度下..點幫人你去馬扑Dorothy既

放心...一定係紅刀子隊入Dorothy度..帶白刀子連白汁..出..

可能加多個角式...叫Henry哥係sam哥既舊朋友..來探佢..跟住..有得比 ...
正呀:smile_30:多謝鬼手哥:smile_30:

引用:
原帖由 Henry23687 於 2017-6-9 08:30 AM 發表 查看引用來源
正呀:smile_30:多謝鬼手哥:smile_30:
等多陣啦..阿Sam口爆完..想扑埋Dorothy

Henry個角式..等佢地大戰完..先會..加入..

<<<Henry..你想用乜身份角式用扑Dorothy ar..你想用乜花式呀..可以提供..等你有貼身既享受>>

前往最後回覆