[原創作品] (*(*)

收藏  |  訂閱
31  7.6k

E 篇之前睇過,好經典, 話說我都用同一個apps 食左兩件印印

引用:
原帖由 sorkei 於 2017-6-7 09:50 PM 發表 查看引用來源
E 篇之前睇過,好經典, 話說我都用同一個apps 食左兩件印印
其實我作D故仔 都有好多滲透著 真的假不了既野 C兄 果然識玩識食 👍👍👍

引用:
原帖由 ghosthand999 於 2017-6-7 10:07 PM 發表 查看引用來源

其實我作D故仔 都有好多滲透著 真的假不了既野 C兄 果然識玩識食 👍👍👍
佢有需要,我有需要姐, 又唔好話識食

引用:
原帖由 ghosthand999 於 2017-6-7 05:29 發表 查看引用來源
(**) (o1) (**) (o1) (**) (o1) (**) (o1) (**) (o1) (**) (o1) (**) (o1) (**) (o1)

扶Amy去到我間房到想躺下床時, 佢雙手抱住我條頸把我拖落壓住佢.我感到一個火熱既軟林林既身軀. 佢主動向我索吻我當然迎合佢. ...
經典作品
要求延續
thx

引用:
原帖由 free_hkben 於 2017-6-8 03:03 AM 發表 查看引用來源

經典作品
要求延續
thx
xxxxx

引用:
原帖由 ghosthand999 於 2017-6-8 05:56 AM 發表 查看引用來源

我呢篇野..比人話我..唔係原創..叫我放去..轉載.. 真係賊喊追賊..
本人的文既Style亂七八糟..維支住既個人風格.. 一睇就知啦..

本人都未追究..:smile_22::smile_22::smile_22:其他人轉作我作品:smile_22::s ...
肯肯定係樓主連載,我當時仲日日睇佢有冇update, 請版主明察秋毫唔好亂扣帽子,攪到我地冇野好睇!

引用:
原帖由 kerorokei 於 2017-6-8 07:06 AM 發表 查看引用來源

肯肯定係樓主連載,我當時仲日日睇佢有冇update, 請版主明察秋毫唔好亂扣帽子,攪到我地冇野好睇!
謝謝你...kerorokei ...可能射得太多太快...攪亂左個秩序...所以我都要抖下先...

要改為龜速..^_^ 真係 Sor9ry

幾時有4p睇呀鬼手哥:smile_30:

引用:
原帖由 Henry23687 於 2017-6-9 08:35 AM 發表 查看引用來源
幾時有4p睇呀鬼手哥:smile_30:
等多陣先啦..按排緊你去..隔離個故事..扑Dorothy ar

呢度未有時間..4P 住

引用:
原帖由 ghosthand999 於 2017-6-10 06:35 AM 發表 查看引用來源

等多陣先啦..按排緊你去..隔離個故事..扑Dorothy ar

呢度未有時間..4P 住
:smile_30::smile_30:多謝。

前往最後回覆