[原創作品] (*(*)

收藏  |  訂閱
15  11.2k

(*(*)

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

yyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

zzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

我隻手巳經忍唔住摸落Wendy條腿度..我慢慢咁蹲下..手係Wendy對學生襪度上下咁摸.. 對眼由下咁望上去..係條短裙度..望穿內裏..小Wendy.好正呀..我個咀..貼住條小腿..鍚下鍚下..手係大腿度摸上去...滑來滑去..聖xxxx性誘惑..我條野係褲度..脹大..脹大...我慢慢咁Wendy推向sofa 度我捉住對腿..鍚腳脂..慢慢把襪脫下..慢慢咁吸吮腳指..慢慢鍚小腳..大腿.去到..把頭埋係格仔裙內..用咀係咁啜Wendy純棉白色under中間...手向上亂抓..緊握住校服包住既35D軟林林既大奶. Wendy: 呀..唔...好呀...姐夫...你...攪到我好..熱呀..唔制呀...你唔好咁大力渣我呀...好痛...你好衰呀..呀...啜到我...條底都濕...哂啦..衰人.. 我聽到Wendy比我攪到春潮淼起..我感到前所未有既興奮.. Sam: 小Wendy..你知唔知姐夫而家..扯撚硬哂呀... Wendy上氣唔接下氣..咁答我: 唔...知呀...呀...衰人... 我好狼咁扯下小Wendy條底...再大力咁扯開佢件校服.. Wendy作狀反抗...: 唔好呀..家姐知道就大獲呀.. 我好心急咁解褲... Wendy 對眼望到我條硬到..七彩既大撚.. Wendy : 姐夫...都係唔好啦.唔好吊我呀..最多我同你口爆呀.. 我聽到Wendy 咁講..我停左一下..佢慢慢咁挨個頭我度..含住我條野...我好撚high.. 阿妹同我含..好爽..正到..想射... 手係咁握住佢對大奶狂玩... Sam:我條野大還是係你老公大呀..呀妹 Wendy: 含多二下..停左口..你大好多... Sam: 比吊一次咁多啦..求下你啦..你家姐一定唔會知呀.. Wendy含過我條撚既可能巳經比我攪到好想要.. Wendy: em...好啦..不過..你唔好內射呀.. 我當堂開心都不得了...即時把Wendy抱入房..把佢脫光光..就拮條大炮入去狂吊..佢...不...停...咁...叫...我不停咁吊...吊到天xx地轉...看到佢同老公既結婚相..係床.頭..好似同我打氣般叫喊..我吊得好落力下...終於..要射...我亦好守信用..要射既一刻抽出..再插入佢口中..爆汁...

好文章分享一下

引用:
原帖由 tiger115 於 2017-6-12 07:07 AM 發表 查看引用來源
好文章分享一下
大家咁話🙏🙏🙏

好文...........如果還有下集就好了

引用:
原帖由 KK_CHAU 於 2017-6-14 10:01 AM 發表 查看引用來源
好文...........如果還有下集就好了
爸打...多謝捧場 ...如果有下集...應該再砌邊個先好...比D意見

好文章謝謝分享

引用:
原帖由 weatherman 於 2017-6-14 12:27 PM 發表 查看引用來源
好文章謝謝分享
謝謝收👀 師兄個人像 好索 個紋身

多謝分享

引用:
原帖由 moonmoonbean 於 2017-6-15 06:18 AM 發表 查看引用來源
多謝分享
多謝觀看

前往最後回覆