上一頁下一頁
發新話題

破除迷思...歡迎大家分享性病知識 updated on 30-01-2019 p.1_#1

收藏  |  訂閱
2.4k  448.5k

引用:
原帖由 wongming1989 於 2019-10-3 11:48 AM 發表 查看引用來源
夠28日可以做住個HIV同梅既測試先既都係一千蚊有找,然後第90日就做嗰勁plan甘lo. 話曬都成兩千幾蚊個全plan.
都係, 我應該28日會去做neo的hiv同梅, 不過希望mhs 星期1個報告冇事啦..........
唉, 而家成日都集中唔到, 日諗夜諗:smile_27:

btw, got 兄未on line, 佢多數夜晚on
等佢on line, 我問問你岩先個問題。

引用:
原帖由 sailamfc175 於 2019-10-3 01:21 PM 發表 查看引用來源

都係, 我應該28日會去做neo的hiv同梅, 不過希望mhs 星期1個報告冇事啦..........
唉, 而家成日都集中唔到, 日諗夜諗:smile_27:

btw, got 兄未on line, 佢多數夜晚on
等佢on line, 我問問你岩先個問題。 ...
我都好淆,頭嗰個禮拜我直頭想辭工

引用:
原帖由 wongming1989 於 2019-10-3 01:24 PM 發表 查看引用來源

我都好淆,頭嗰個禮拜我直頭想辭工
係...... 少少頭痛, 或者有少少口乾都會聯想係唔係關事.......
跟手又留意多左自己下體的情況... 有時發現d平時唔為意存唔存在的點點, 又會即刻覺得會唔會係症狀...
精神超級緊崩
師兄你今日係第幾日呀

引用:
原帖由 sailamfc175 於 2019-10-3 01:36 PM 發表 查看引用來源

係...... 少少頭痛, 或者有少少口乾都會聯想係唔係關事.......
跟手又留意多左自己下體的情況... 有時發現d平時唔為意存唔存在的點點, 又會即刻覺得會唔會係症狀...
精神超級緊崩
師兄你今日係第幾日呀 ...
今日係第廿二日,夠廿八日就做多次

引用:
原帖由 wongming1989 於 2019-10-3 02:10 PM 發表 查看引用來源

今日係第廿二日,夠廿八日就做多次
哇, 師兄... 雖然咁講唔多好, 我第23日, 我地都幾有緣...
你事發經歷係點?

引用:
原帖由 sailamfc175 於 2019-10-3 02:14 PM 發表 查看引用來源

哇, 師兄... 雖然咁講唔多好, 我第23日, 我地都幾有緣...
你事發經歷係點?
我最後嗰次係10/9去撳鐘仔,然後完咗吾記得睇個套有冇穿,所以好驚。個加就自備都係嗰啲大路牌子。

引用:
原帖由 gotNoexcuse 於 2017-7-16 07:07 PM 發表 查看引用來源
各位師兄好,小弟係Got。感謝 Cougarpk 兄開嘅post ”今日做個 HIV RNA test”
比我侵佔佢個post(Sorry), 而有幸同各位師兄師姐分享性病知識,受益良多。

而大部分嘅問題小弟都喺嗰post分享過 如有時間不妨爬文睇睇
http://m.188channel.com/index.php?action=thread&tid=25369 ...
幾年前中左疱疹二型
之後頹廢咁無理到 一直時半時壞咁
想問如果想再check返自己既igg數據 可否去政府社衛到check?同拎藥?
想重新做人...

引用:
原帖由 wongming1989 於 2019-10-3 02:43 PM 發表 查看引用來源

我最後嗰次係10/9去撳鐘仔,然後完咗吾記得睇個套有冇穿,所以好驚。個加就自備都係嗰啲大路牌子。
師兄, 俾你咁講, 我先醒起我連套都唔係自己買, 係個女仔自己有帶..........

btw, got兄未online

引用:
原帖由 sailamfc175 於 2019-10-4 11:09 AM 發表 查看引用來源

師兄, 俾你咁講, 我先醒起我連套都唔係自己買, 係個女仔自己有帶..........

btw, got兄未online
無穿無爛就ok架啦,仲要女仔帶埋套比你甘証明佢係有安全意識啦。

引用:
原帖由 wongming1989 於 2019-10-4 11:26 AM 發表 查看引用來源

無穿無爛就ok架啦,仲要女仔帶埋套比你甘証明佢係有安全意識啦。
師兄, 岩岩got哥回左:
我問:「btw, 香討有位師兄托我問下got兄你下面呢個問題: 「你可吾可以幫我問吓got兄29日做梅同HIV夠吾夠準???」
got哥答: 「對阿,28日之後negative都排除了」

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆