上一頁下一頁
發新話題

破除迷思...歡迎大家分享性病知識 updated on 30-01-2019 p.1_#1

收藏  |  訂閱
2.4k  448.5k

引用:
原帖由 akisaki911 於 2019-10-26 01:20 AM 發表 查看引用來源
最近出黎玩左幾次
玩完有d驚
睇到呢個post想問下各位ching

試過無套吹套交
而家同最後一次大約兩星期
睇完d性病post
隻手好似有d輕微既紅斑
(唔確定關唔關事,我本身肥仔隻手好紅)
丁丁有一粒唔痛既瘡仔
(又係唔知關唔關事...以前都一定有出過)
尋日唔知係咪食左好多蝦
下陰兩側有d紅,同埋好似毛囊炎咁
(平時都有不過無咁紅)
頭先忍唔住打左次丁沖涼見到龜 ...
我見好多人都去社衛,你都可以試下,hiv你可以去下n字頭嗰間驗個p24 combo test, 都夠兩個星期。其他疱疹好似話兩星期無出,就吾洗理。如果你決心吾去玩既話三個月做個性病全面檢查。 利申:我試過驚到痴莖線,係而家平伏少少

引用:
原帖由 wongming1989 於 2019-10-26 10:01 AM 發表 查看引用來源

我見好多人都去社衛,你都可以試下,hiv你可以去下n字頭嗰間驗個p24 combo test, 都夠兩個星期。其他疱疹好似話兩星期無出,就吾洗理。如果你決心吾去玩既話三個月做個性病全面檢查。 利申:我試過驚到痴莖線,係而家平伏少少 ...
唔該ching
我唔玩啦心理壓力好大
下星期去一去社衛
因為聽講太早驗無用
同埋尋晚開始都用清水洗
唉好驚

引用:
原帖由 akisaki911 於 2019-10-26 02:26 PM 發表 查看引用來源

唔該ching
我唔玩啦心理壓力好大
下星期去一去社衛
因為聽講太早驗無用
同埋尋晚開始都用清水洗
唉好驚
吾係講笑我都好拎淆,所以我廿八日後check埋梅。

引用:
原帖由 wongming1989 於 2019-10-26 04:31 PM 發表 查看引用來源

吾係講笑我都好拎淆,所以我廿八日後check埋梅。
28日先驗梅最好?

引用:
原帖由 akisaki911 於 2019-10-26 08:40 PM 發表 查看引用來源

28日先驗梅最好?
梅既話醫生話要一個月

引用:
原帖由 wongming1989 於 2019-10-25 08:40 PM 發表 查看引用來源

師兄,其實你畢咗業十世,你可以去m字頭嗰間做個全面既檢測,不過吾做全面檢測都可以淨做乙型肝炎。
精蟲上腦之後驚到家下😢

引用:
原帖由 j00070 於 2019-10-27 08:05 PM 發表 查看引用來源

精蟲上腦之後驚到家下😢
吾好甘啦,如果你吾再出去玩既,你就做個全檢啦。如果你要出去玩既話甘你做hiv、梅同埋乙型肝算。有錢就做全檢。

引用:
原帖由 wongming1989 於 2019-10-28 12:04 AM 發表 查看引用來源

吾好甘啦,如果你吾再出去玩既,你就做個全檢啦。如果你要出去玩既話甘你做hiv、梅同埋乙型肝算。有錢就做全檢。
我無再出去玩都成年了,過幾日足一年就約全檢

各位巴打 有事想問 
9月4號 發生左無套口交 有套搞
9月6號 陰莖出尿有那那地 無野流 出去睇醫生 食左16日抗生素 之後無咩野 
中段身體無咩徵狀 係身體出左d暗倉 唔知係咪hsv 
10月14號去左NXX 做左hiv combo 同梅毒  都係陰性 請問係咪可以排除了 本人極度怕 瘦左 7kg 
之後今日10月28號去左嘉x 做左個2350 星期四出報告 
請問各位hpv 同 hsv hiv 梅毒 機會大唔大 極度害怕中

星期五先去社衛
真係驚到癲...
驚到日日沖涼都出力洗丁
搞到好似有龜頭炎咁既症狀...唉

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆