上一頁下一頁
發新話題

破除迷思...歡迎大家分享性病知識 updated on 30-01-2019 p.1_#1

收藏  |  訂閱
2.4k  448.5k

引用:
原帖由 bettry 於 2019-8-18 01:48 PM 發表 查看引用來源

樓主你尿道係唔係透明液體出來,你係唔係扯企時一直整條j阿,如果係果d係係前列線液,因為如果中了琳病尿道口會流出濃液好像黃黃白白色的
我冇黃白色液體流出,不過真係好驚,好擔心,每晚都瞓得唔好,身體有咩唔係咁舒服就覺得係咪中左招,同女友坦白講左,佢原諒左我,肯比多次機會我,好多謝佢肯原諒!今次之後,以後唔會再去再想。不過要等14日先可以做快速測試,覺得時間好難過,心理壓力好大

引用:
原帖由 M987987 於 2019-8-18 10:14 PM 發表 查看引用來源

我冇黃白色液體流出,不過真係好驚,好擔心,每晚都瞓得唔好,身體有咩唔係咁舒服就覺得係咪中左招,同女友坦白講左,佢原諒左我,肯比多次機會我,好多謝佢肯原諒!今次之後,以後唔會再去再想。不過要等14日先可以做快速測試,覺得時間好難過,心理壓力好大 ...
點解有女朋友還出去玩,你應該沒什麼事的,到了90日去篤手指,

還有如果呢次驗查沒事了,以後唔好再出去玩女人,你念下一樓一,一日接10個客一個月接幾多個客,在大陸女人最貪錢一日接過唔少客人保護自己保護自己女朋友和家人人健康

引用:
原帖由 bettry 於 2019-8-19 02:21 PM 發表 查看引用來源
還有如果呢次驗查沒事了,以後唔好再出去玩女人,你念下一樓一,一日接10個客一個月接幾多個客,在大陸女人最貪錢一日接過唔少客人保護自己保護自己女朋友和家人人健康 ...
我都知自己衰,今次之後唔會再想,再去,今天覺得身體有點不舒服,關節位置有點疼痛,而且這2天喉嚨有痛,有點肚痾,上網睇同hiv病徵好似,好驚中招,明天會去油麻地男性衛生科睇下

引用:
原帖由 M987987 於 2019-8-19 02:34 PM 發表 查看引用來源

我都知自己衰,今次之後唔會再想,再去,今天覺得身體有點不舒服,關節位置有點疼痛,而且這2天喉嚨有痛,有點肚痾,上網睇同hiv病徵好似,好驚中招,明天會去油麻地男性衛生科睇下 ...
你果d唔係愛滋病病症,因為你心理壓力影響到身心健康,愛滋病症症急性多數會發高燒幾星期就會自己退燒

引用:
原帖由 M987987 於 2019-8-19 02:34 PM 發表 查看引用來源

我都知自己衰,今次之後唔會再想,再去,今天覺得身體有點不舒服,關節位置有點疼痛,而且這2天喉嚨有痛,有點肚痾,上網睇同hiv病徵好似,好驚中招,明天會去油麻地男性衛生科睇下 ...
你記得驗查了身體沒事了先同女朋友做愛,否你就害人害己啦

引用:
原帖由 gotNoexcuse 於 2018-9-11 11:25 PM 發表 查看引用來源
如有師兄想share,而不方便line小弟,可以引用小弟第一個帖留言,方便小弟留意到訊息,謝謝。
got兄,已加你line,有空可回覆嗎,謝!

引用:
原帖由 antest07 於 2019-6-13 10:23 PM 發表 查看引用來源
各位師兄好,上週我去過廟街玩,隻雞提供的安全套是大陸牌子的,而家都仲驚緊。請問會否好危險?

我之前開的帖沒有人答到我的問題,只好到此帖問,請見諒。 ...
我之前都幾次141
呢幾日個口損左

唔知係咪中左招😭😭

有冇師兄幫我望兩眼個傷口

附件

引用:
原帖由 pk20111 於 2019-8-20 10:58 PM 發表 查看引用來源

我之前都幾次141
呢幾日個口損左

唔知係咪中左招😭😭

利伸:次次都套屌套吹

但有幾次唔記得買套 用左佢地個d套

引用:
原帖由 pk20111 於 2019-8-20 10:58 PM 發表 查看引用來源

我之前都幾次141
呢幾日個口損左

唔知係咪中左招😭😭

師兄你好,你這些白色係念珠菌龜頭炎,你包包皮是不是好多白色豆腐渣黐住冠狀溝有點癢癢,龜頭紅腫,如果係這些白色係白念珠菌,這是傳染病會很容易復發的,建議去睇醫生早日康復

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆