上一頁下一頁
發新話題

破除迷思...歡迎大家分享性病知識 updated on 30-01-2019 p.1_#1

收藏  |  訂閱
2.4k  448.5k

唔知係心理問題定點,成日覺得自己中左招咁,但每次去檢查個結果都係陰性。係我壓力太大定點

有無師兄龜頭炎但唔痕, 淨係得紅斑, 有D位損左,好似好番有撻灰色疤仔咁, 我而家食完7日抗生素同搽緊Eurocomb,呢2日就好似好乾身咁 :smile_41:

引用:
原帖由 fbece9dc1a4a96 於 2019-10-20 10:10 PM 發表 查看引用來源
我6日 11日 做左 us rna test. 17日做左 combo test. All negative. 醫生都叫我唔駛再做了.... 不過我仲係好驚
好似每日都有新病徵咁.. 
我係咪唔駛再驚😖

Got兄,咁多位ching好, 小弟琴日去一樓一找小姐,全程带套包括口交,完事後先發覺嗰套上面有血絲,小姐話黎m,我即刻驗證安全套冇穿,但我大腿上沾上了幾滴血。我大腿上冇外露傷口,但毛囊有少少紅,想問一下這種情況會否感染hiv?苦惱了成晚,唯等三個月後做test:smile_27:

引用:
原帖由 fbece9dc1a4a96 於 2019-10-20 10:10 PM 發表 查看引用來源
我6日 11日 做左 us rna test. 17日做左 combo test. All negative. 醫生都叫我唔駛再做了.... 不過我仲係好驚
好似每日都有新病徵咁.. 
巴打,放心去相信份報,報告既結果同醫生既判斷。我上次去嫖完都若都痴線,但我近排又去咗揼邪骨都好後悔,even係用手出火但都好驚。我琴日第十四日去驗,今日係negative, 所以我都話比自己聽要相信份報告同埋吾好再去叫雞同揼邪骨。雖然好耐,但盡力戒啦。

引用:
原帖由 j00070 於 2019-10-23 02:27 AM 發表 查看引用來源
唔知係心理問題定點,成日覺得自己中左招咁,但每次去檢查個結果都係陰性。係我壓力太大定點
你第幾日做測試?

引用:
原帖由 nightcrawler007 於 2019-10-23 07:29 PM 發表 查看引用來源
Got兄,咁多位ching好, 小弟琴日去一樓一找小姐,全程带套包括口交,完事後先發覺嗰套上面有血絲,小姐話黎m,我即刻驗證安全套冇穿,但我大腿上沾上了幾滴血。我大腿上冇外露傷口,但毛囊有少少紅,想問一下這種情況會否感染hiv?苦惱了成晚,唯等三個月後做test:smile_27: ...
師兄,我諗你驚都係好很正常,你打去啲驗嘢既診所度約期做test, 我就去N字頭嗰間,你睇下想做邊種,醫生同我講p24 combo test 十四日就信得過,另外梅就要一個月。

引用:
原帖由 wongming1989 於 2019-10-25 10:44 AM 發表 查看引用來源

你第幾日做測試?
我係2月尾夠90日快速test左次,之後5月中同8月尾又驗左次,全部陰。

引用:
原帖由 j00070 於 2019-10-25 01:45 PM 發表 查看引用來源

我係2月尾夠90日快速test左次,之後5月中同8月尾又驗左次,全部陰。
師兄,其實你畢咗業十世,你可以去m字頭嗰間做個全面既檢測,不過吾做全面檢測都可以淨做乙型肝炎。

最近出黎玩左幾次
玩完有d驚
睇到呢個post想問下各位ching

試過無套吹套交
而家同最後一次大約兩星期
睇完d性病post
隻手好似有d輕微既紅斑
(唔確定關唔關事,我本身肥仔隻手好紅)
丁丁有一粒唔痛既瘡仔
(又係唔知關唔關事...以前都一定有出過)
尋日唔知係咪食左好多蝦
下陰兩側有d紅,同埋好似毛囊炎咁
(平時都有不過無咁紅)
頭先忍唔住打左次丁沖涼見到龜頭有少少好基確認既紅點
見到好多ching同我一樣擔心到日日捽到丁丁好乾淨反而唔好
我都係咁...

已經驚左個幾禮拜唔敢再玩
好驚中hiv同疱疹...
想去驗身
社衛係咪好選擇??如果唔太貴又可以去邊??
同埋我應該第幾日去驗??
求各師兄指教

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆