上一頁下一頁
發新話題

陽萎到想死......

收藏  |  訂閱
316  38.8k

一千人戒丁Telegram群:ReALife
https://t.me/joinchat/EMOE2UMNP_SsDYEJnFfFVw

希望大家戒丁re a life
然後活出 real life
請大家討論時互相尊重

版規 (不會警告,即踢)
1)意淫露肉ICON
2)宣傳適度無害
3)任何女性圖片
4)比人發現係絲打
5)討論意淫對話(如av/女優/靚女)

引用:
原帖由 乙明 於 2017-8-23 11:32 PM 發表 查看引用來源

弟兄、照你所講、你應該系屬Depression 既 Psychosis, 我可以肯定你既Sexual dysfunction一定系受mental 藥影響!
我都問過精神科醫生 佢話停食1個月呢d藥 性功能會慢慢康復 等我唔食真係會好抑鬱 而我味食抑鬱藥已經有陽萎情況 所以我都唔敢肯定係唔係呢方面影響 我諗住睇完秘尿科先試下睇中醫

引用:
原帖由 口腔花色核心 於 2017-8-24 12:34 AM 發表 查看引用來源
樓主之前有冇食開消遣性藥物好似可樂,冰果D?:smile_41:
冇呀 師兄 從來冇掂過毒品 只係長期食煙 我而家開始連煙都想介

肯定有原因

引用:
原帖由 herrylinloveyou 於 2017-8-24 10:22 AM 發表 查看引用來源
肯定有原因
我黎緊睇專科 希望可以查出原因  呢一年嚴重到食藥都唔多掂 搞到做人做到冇晒希望 好灰 我呢個年紀就已經咁 我真係想知會唔會有康復既1日

引用:
原帖由 peter1512 於 2017-8-24 01:54 AM 發表 查看引用來源
一千人戒丁Telegram群:ReALife
https://t.me/joinchat/EMOE2UMNP_SsDYEJnFfFVw

希望大家戒丁re a life
然後活出 real life
請大家討論時互相尊重

版規 (不會警告,即踢)
1)意淫露肉ICON
2)宣傳適度無害
...
介j我都諗過 而家都盡量少打忍住 但介j真係有幫助? 正常男人有性慾冇女朋友或老婆 又唔想叫雞 咁點解決

引用:
原帖由 free友 於 2017-8-23 06:04 PM 發表 查看引用來源
小弟陽萎左已經好多年,家計會又睇過,都係開藥,最慘係我呢一年食左藥都快軟,黎緊將會睇秘尿科,但期望不大...唉....................我而家試下連煙都介埋....有陽萎既男人其實等同廢人咁.......冇晒做人樂趣..其實我覺 ...
吃中藥

引用:
原帖由 前期自信的神 於 2017-8-24 02:30 PM 發表 查看引用來源

吃中藥
其實我有 但停左 因為驚亂食錯藥

我個friend都試過好似你咁
之後有人教佢係屈臣X買左d野黎用(一次性,百幾蚊)
佢依家好番8成左右
不過要好有恆心
但我唔知係咪每個人都work
如果你需要
你pm我

總知,生命滿希望,唔好放棄

引用:
原帖由 Newing 於 2017-8-24 04:29 PM 發表 查看引用來源
我個friend都試過好似你咁
之後有人教佢係屈臣X買左d野黎用(一次性,百幾蚊)
佢依家好番8成左右
不過要好有恆心
但我唔知係咪每個人都work
如果你需要
你pm我

總知,生命滿希望,唔好放棄
師兄 pm左你喇 thx

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆