上一頁下一頁
發新話題

陽萎到想死......

收藏  |  訂閱
57  38.8k

陽萎到想死......

小弟陽萎左已經好多年,家計會又睇過,都係開藥,最慘係我呢一年食左藥都快軟,黎緊將會睇秘尿科,但期望不大...唉....................我而家試下連煙都介埋....有陽萎既男人其實等同廢人咁.......冇晒做人樂趣..其實我覺得陽萎真係冇得醫..只係會唔會惡代落去,而我就惡佬左...小弟29歲咋,,,

引用:
原帖由 笨拙的牛 於 2017-8-23 08:22 PM 發表 查看引用來源

29:smile_o04:
所以我已經對人生冇希望

引用:
原帖由 kissing_me 於 2017-8-23 09:08 PM 發表 查看引用來源
有冇試下叫隻高級雞睇下得唔得
keep唔住硬同快軟 叫乜都冇用

冇呀~20歲前性能力好正常..20後就開始咁

引用:
原帖由 古家萱 於 2017-8-23 09:39 PM 發表 查看引用來源
有童年陰影?
冇呀~都唔知點解咁

引用:
原帖由 古家萱 於 2017-8-23 09:46 PM 發表 查看引用來源
咁點解會20前得,之後唔得呢?肯定有原因吧?
我自己都on9左 當唔得既時候就去買大x仔食 次次要食左先做 但到呢一年食左都冇料黎 跟住轉食犀x士或偉哥 但都快軟 但我20頭個陣時其實有睇過家計會 佢味都冇check 淨係開藥

引用:
原帖由 達摩神劍 於 2017-8-23 10:41 PM 發表 查看引用來源
嘩:smile_o14: ,你20歲時已廢功,醫足9年都未得:lct_17,係咪壓力問題
其實呢9年隨左去睇過家計會跟本冇醫過,黎緊約左時間睇秘尿科,但其實我都冇咩期望,而家可以做只得介煙

引用:
原帖由 乙明 於 2017-8-23 09:53 PM 發表 查看引用來源

樓主有冇長期病患、而需要長期食藥?
其實有 但我唔食呢d藥 控制唔到我病情, 但我食個d藥分量好低,加上我20歲或前性能力真係良好,係而家咁樣真係想死

引用:
原帖由 乙明 於 2017-8-23 11:08 PM 發表 查看引用來源

弟兄、你講的病、應該系mental吧?
mental藥系有機會影響性能力的
因為mental藥會inhibit sexual section, 因為發病section就在sexual section付近:smile_44:
請問弟兄是否需要定時返醫院打針?:smile_41:
師兄 我係抑鬱症呀 我都問過我精神科個果醫生 佢話呢d藥會影響 但我食份量真係好少

引用:
原帖由 乙明 於 2017-8-23 11:25 PM 發表 查看引用來源

弟兄、抑鬱症是屬於思覺失調、而、時下醫治思覺失調既藥都有可能會抑制埋性能力、無論所服既藥量系幾少:smile_44:
弟兄、請問你回首思考一下、你發覺性能力出問題時、是否已經睇開精神科?是否已經開始左要食藥?:s ...
咁當我發現有陽萎問題 又真係味食抑鬱症藥同味發現有抑鬱症,但我唔想抑鬱症呢d藥又唔知得唔得 加上唔食藥 我會訓唔到教

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆