清邁行

收藏  |  訂閱
12  7.9k

清邁行

31/8到清邁小住一晚 ,根據之前CHING介紹 ,下午去了SAYURI COMPLEX ,從塔佩門行去有點遠,建議搭DUDU...軟硬件比曼谷芭堤雅略遜一籌 ,價錢相對便宜一點 ,值得一去 .

Celebrity shower Massage at the Diamond River Hotel is good also.

請問咩價位?

去過。平,但顏值低。囡囡服務好一般。

引用:
原帖由 FTP 於 2017-10-25 12:05 PM 發表 查看引用來源
去過。平,但顏值低。囡囡服務好一般。
有幾平?
唔係清邁妹多?

平係2000-2500 THB就有MODEL級,
1XXX那些是...普通級.  清邁冇乜場, 值得去下, 不要期望多選擇, 睇唔岩就走

引用:
原帖由 夜遊空心 於 2017-11-9 07:46 PM 發表 查看引用來源
1XXX那些是...普通級.  清邁冇乜場, 值得去下, 不要期望多選擇, 睇唔岩就走
跟谷歌地圖行路過去 ,行到腳軟 ,場係舊 ,女就各花入各眼...我覺得都ok

引用:
原帖由 夜遊空心 於 2017-11-9 07:46 PM 發表 查看引用來源
1XXX那些是...普通級.  清邁冇乜場, 值得去下, 不要期望多選擇, 睇唔岩就走
夜遊玩女一族,冇乜理由会去这玩。。。

引用:
1XXX那些是...普通級.  清邁冇乜場, 值得去下, 不要期望多選擇, 睇唔岩就走
THB??

引用:
原帖由 BK4894 於 2017-9-5 08:33 PM 發表 查看引用來源
31/8到清邁小住一晚 ,根據之前CHING介紹 ,下午去了SAYURI COMPLEX ,從塔佩門行去有點遠,建議搭DUDU...軟硬件比曼谷芭堤雅略遜一籌 ,價錢相對便宜一點 ,值得一去 .
你去幾日呀

前往最後回覆