上一頁下一頁
發新話題

曼谷加芭堤雅

收藏  |  訂閱
96  10.9k

多謝師兄報告,我都plan咗11中去泰國,主要係曼谷,會留4-6晚,請問師兄你今次除咗酒店機票,有計過洗費總共多少?我想預吓個budget。

我都就去曼谷,網上做左少少功課,話agogo不值得去,貴兼夾無服務,大浴室我之前去過幾間都失望,質數差過馬交! 高質數去邊度揾?
BTW, 我口爆好有興趣,樓主説質數過得去是嗎,可不可以搜她身?

引用:
原帖由 earth008 於 2017-9-24 11:26 AM 發表 查看引用來源
哈妮2的價錢你都已經錯了
錯係邊?我岩岩先去完咋wo

引用:
原帖由 earth008 於 2017-9-24 11:28 AM 發表 查看引用來源
素坤逸24同26技師樣真系麻麻
所以要睇相,冇真人睇既好大機會中伏
但club 102既女女真係唔錯

引用:
原帖由 Ryan1226 於 2017-9-24 11:58 AM 發表 查看引用來源
多謝師兄報告,我都plan咗11中去泰國,主要係曼谷,會留4-6晚,請問師兄你今次除咗酒店機票,有計過洗費總共多少?我想預吓個budget。
我曼谷3日,囡囡玩左4次 $3000 港幣左右
未計Agogo飲野

引用:
原帖由 glue123 於 2017-9-24 03:04 PM 發表 查看引用來源
我都就去曼谷,網上做左少少功課,話agogo不值得去,貴兼夾無服務,大浴室我之前去過幾間都失望,質數差過馬交! 高質數去邊度揾?
BTW, 我口爆好有興趣,樓主説質數過得去是嗎,可不可以搜她身?
AGOGO要撞手神,想要服務好既唔太建議
如要玩Agogo可以建議請囡囡飲一兩杯野,傾下計,岩feel,抽水冇詐型先慢慢問價,始終都係玩feel,NANA PLAZA流量大,同時客多,可能囡囡冇乜耐性同你玩,我今次係NANA都睇唔岩,反而係牛仔巷有驚喜

今次曼谷冇去大浴室,因為之前玩過都冇乜特別
今次都係試其他唔同野

曼谷戈兩間店我都有開名,我自己覺得幾好
有興趣可以google下,口爆店最搞笑係可以加錢顏射條女,同埋吹功真係唔錯,試雙飛真係頂得好辛苦,好驚快比人ko 🤣🤣🤣
但囡囡只會脫上半身,全裸我記得要加錢
同行朋友揀左玩69,店家仲話可以放心品嚐鮑魚,因為囡囡全部有定期驗身🤤🤤🤤🤤

引用:
原帖由 038886 於 2017-9-24 04:11 PM 發表 查看引用來源

AGOGO要撞手神,想要服務好既唔太建議
如要玩Agogo可以建議請囡囡飲一兩杯野,傾下計,岩feel,抽水冇詐型先慢慢問價,始終都係玩feel,NANA PLAZA流量大,同時客多,可能囡囡冇乜耐性同你玩,我今次係NANA都睇唔 ...
雙飛口爆點玩呀,每人吹幾下嗎?定係一個奶春袋一個吹

引用:
原帖由 glue123 於 2017-9-24 04:26 PM 發表 查看引用來源

雙飛口爆點玩呀,每人吹幾下嗎?定係一個奶春袋一個吹
開頭一個奶袋,一個吹,跟住交換
去到咁上下見你差唔多就一個奶lin,一個幫你口爆/顏射

引用:
原帖由 038886 於 2017-9-24 06:32 PM 發表 查看引用來源

開頭一個奶袋,一個吹,跟住交換
去到咁上下見你差唔多就一個奶lin,一個幫你口爆/顏射
囡囡表現幾合拍,可能平時d日本仔都係咁玩開
因為間店,店面好日式同寫哂日文

引用:
原帖由 038886 於 2017-9-24 03:55 PM 發表 查看引用來源

錯係邊?我岩岩先去完咋wo
honey2,左手边班年青靚女收3000-3200B
3800B糸收日本客同大陸客

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆