上一頁下一頁
發新話題

曼谷加芭堤雅

收藏  |  訂閱
96  10.9k

引用:
原帖由 038886 於 2017-9-25 09:25 PM 發表 查看引用來源

戈位師兄既意思 LT 係LONG TIME 過夜
因為AGOGO囡囡帶出街要問價
SHORT TIME 通常1個鐘左右 玩1Q
LONG TIME. 過夜,可以玩幾多Q就睇你能力同囡囡制唔制
AGOGO 囡囡其實都唔差,耐心d搵下會有驚喜架,同埋溝通 ...
甘你又教錯人
SHORT TIME
正常系3個鐘左右 玩1Q

系現在D 人搅能到快歺甘,上去附近楼上开房
吊完就走,
0n79...
真吊那媽

引用:
原帖由 glue123 於 2017-9-25 06:58 PM 發表 查看引用來源
agogo好多年前去過,當時小弟冇宜家咁淫賤,只係睇台上表演雜技,請問揾女過程係點,同部長講要女坐枱?枱費大約幾多?要比小費條女?泰國我真係吾奶,香港大陸就玩得多
去隔離台大把報告教你学羽

引用:
原帖由 038886 於 2017-9-25 04:33 PM 發表 查看引用來源

咁即係比人劈左?但我去戈時佢係咁同我講
但我見左手邊戈d同3000囡囡差唔多,所以3次都係食3000囡囡
不褛主任开3800
你告訴他话系香港人都会降到3000,3200

引用:
原帖由 earth008 於 2017-9-26 01:12 AM 發表 查看引用來源

去隔離台大把報告教你学羽
邊個台?

引用:
原帖由 038886 於 2017-9-25 10:52 PM 發表 查看引用來源

如果AGOGO既話,基本上你行入個場就見到囡囡企係舞台跳舞比人揀,有人帶你坐底叫一杯野飲,你就可以慢慢睇,睇埋邊個囡囡就同職員講,佢就會帶囡囡過黎坐底,你請佢飲杯野就會陪你買係度傾計玩2-3個字,依個時間 ...
吾岩feel呢,同女講拜拜吾洗費用?

係睇到有隔離台有agent做泰國外送妹,10000-35000豬,未問陪幾耐,遲d加v7問下先!至於更多泰國討論就未揾到,努力中

引用:
原帖由 earth008 於 2017-9-26 01:11 AM 發表 查看引用來源

甘你又教錯人
SHORT TIME

吊完就走,
0n79...
真吊那媽
因為我之前自己去同D囡囡係玩咁上下時間
真係比錢交學費,下次識玩:smile_27::smile_27::smile_27:

引用:
原帖由 glue123 於 2017-9-26 07:32 AM 發表 查看引用來源

吾岩feel呢,同女講拜拜吾洗費用?
佢一坐底就請佢飲杯lady drink,唔岩feel唔再請佢飲,佢就會走,唔洗另外比錢
岩既咪請佢飲多杯慢慢傾

引用:
原帖由 earth008 於 2017-9-26 01:16 AM 發表 查看引用來源

不褛主任开3800
你告訴他话系香港人都会降到3000,3200
我開聲話香港人......佢都係咁開我價既......:smile_39::smile_39::smile_39::smile_39:

引用:
原帖由 earth008 於 2017-9-26 01:11 AM 發表 查看引用來源

甘你又教錯人
SHORT TIME

吊完就走,
0n79...
真吊那媽
咁其實出街就真係去屌西,吾通食個宵夜先:smile_13:上到房都玩吾到好耐

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆