上一頁下一頁
發新話題

曼谷加芭堤雅

收藏  |  訂閱
96  10.9k

引用:
原帖由 glue123 於 2017-9-26 09:56 AM 發表 查看引用來源

咁其實出街就真係去屌西,吾通食個宵夜先:smile_13:上到房都玩吾到好耐
各有各玩法姐,我戈日去到NANA,見到好多師兄帶囡囡出去玩:smile_30::smile_30::smile_30:
唔知入面係咪有得爆埋房呢,因為又唔係行返出門口戈邊

引用:
原帖由 glue123 於 2017-9-26 09:56 AM 發表 查看引用來源

咁其實出街就真係去屌西,吾通食個宵夜先:smile_13:上到房都玩吾到好耐

人地比你三個鐘,
你要好好利用,
去下食野又好,
去酒吧飲下野又好,
去Disco 抱著女跳一陣舞又好,
玩陣然後再计好時間返去吊西,
現在D 人就真係谓左挑女吊个西就得,
搅到卅分鐘己經件女可以吊完返酒吧。。

所以現在當左st系一個钟,又系果間熱門agogo bar
搅到st 1hr
Lt 3-4hr
D 人也受。。

泰北接近中國 ,女仔長得似國內同胞 ,所所這是审美觀的問題 ,清邁比較寧靜...喜歡單嫖獨賭的人士

引用:
原帖由 earth008 於 2017-9-26 06:12 PM 發表 查看引用來源

人地比你三個鐘,
你要好好利用,
去下食野又好,
去酒吧飲下野又好,
去Disco 抱著女跳一陣舞又好,
玩陣然後再计好時間返去吊西,
現在D 人就真係谓左挑女吊个西就得,
搅 ...
咁講好多女已經比人做壞規矩了,還有女ST可以三個鐘吧?到時和女講明先

引用:
原帖由 glue123 於 2017-9-26 07:59 AM 發表 查看引用來源
係睇到有隔離台有agent做泰國外送妹,10000-35000豬,未問陪幾耐,遲d加v7問下先!至於更多泰國討論就未揾到,努力中
外送?? 我有朋友試過,相就o靚模咁,真人泥到成長佐10年以上

我就覺得去蛇美捉妹妹比較靠得住

引用:
原帖由 dogdogchiV 於 2017-9-27 10:35 AM 發表 查看引用來源

外送?? 我有朋友試過,相就o靚模咁,真人泥到成長佐10年以上

系泰國,女整容怪,皮膚顔色差,
吾睇實物会后悔,
隔離台Agents又差,
成3万,4万泰朱,可以比怪異人,或中女你,

引用:
原帖由 glue123 於 2017-9-26 11:10 PM 發表 查看引用來源

咁講好多女已經比人做壞規矩了,還有女ST可以三個鐘吧?到時和女講明先
系呀現在要问
好多快歺熱門Agogo 场吾憂吝

引用:
原帖由 BK4894 於 2017-9-26 08:52 PM 發表 查看引用來源
泰北接近中國 ,女仔長得似國內同胞 ,所所這是审美觀的問題 ,清邁比較寧靜...喜歡單嫖獨賭的人士
清邁係目標下一站,囡囡真係比較白同岩口味

引用:
原帖由 dogdogchiV 於 2017-9-27 10:35 AM 發表 查看引用來源

睇相多數中伏,睇真人穩陣!
反正AGOGO都可以睇成晚,慢慢揀

引用:
原帖由 earth008 於 2017-9-27 11:43 AM 發表 查看引用來源

系呀現在要问
好多快歺熱門Agogo 场吾憂吝
我上次係nana3樓見到d 唔知架仔定韓仔,張一大疊銀紙向舞池灑過去,d囡囡即刻勁瘋狂,個個扒係度汁🤣🤣🤣
我覺得依樣都係做壞規矩既一種🤔🤔

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆