上一頁下一頁
發新話題

曼谷加芭堤雅

收藏  |  訂閱
96  10.9k

引用:
原帖由 038886 於 2017-9-27 03:02 PM 發表 查看引用來源

清邁係目標下一站,囡囡真係比較白同岩口味
我十幾年前旺角玩得多,馬攬的白馬拉大部分就是白泰,好多都又白又滑,皮膚好過北姑,當時280-300,抵屌,現在好少來貨了

引用:
原帖由 glue123 於 2017-9-28 05:27 PM 發表 查看引用來源

我十幾年前旺角玩得多,馬攬的白馬拉大部分就是白泰,好多都又白又滑,皮膚好過北姑,當時280-300,抵屌,現在好少來貨了
梗係啦,佢地咁高質,留返起泰國做都大把出路啦,又唔洗離鄉別井🤣🤣🤣

引用:
原帖由 earth008 於 2017-9-27 11:40 AM 發表 查看引用來源

系泰國,女整容怪,皮膚顔色差,
吾睇實物会后悔,
隔離台Agents又差,
成3万,4万泰朱,可以比怪異人,或中女你,
都係吾考慮啦,揾左伴遊好多野玩吾到!
除了agogo, 吾知路邊雞有無正嘢

引用:
原帖由 glue123 於 2017-9-28 07:23 PM 發表 查看引用來源

都係吾考慮啦,揾左伴遊好多野玩吾到!
除了agogo, 吾知路邊雞有無正嘢
路邊野花不要採啊師兄,咁多選擇,唔洗玩路邊啦

引用:
原帖由 038886 於 2017-9-28 08:32 PM 發表 查看引用來源

不要在街邊採 ,不要留宿 ,不要過夜...出嚟玩安全最緊要 !!!

引用:
原帖由 038886 於 2017-9-28 08:32 PM 發表 查看引用來源

咁又係,揾錯左賊婆就死

引用:
原帖由 BK4894 於 2017-9-28 09:03 PM 發表 查看引用來源

不要在街邊採 ,不要留宿 ,不要過夜...出嚟玩安全最緊要 !!!
我試過係AGOGO帶囡囡返酒店過夜,跟住比佢地拎左枝酒走,埋單比班團友問到口啞啞,唯有話自己飲左🤣🤣🤣

曼谷大浴室有無推介邊間多正嘢?以前去過幾間都好普通,心態太普通不如吾玩,香港去141揾泰有時都吾錯,上次見兄揾個400蚊,模特身材,仲屌完再口爆

引用:
原帖由 glue123 於 2017-9-28 09:22 PM 發表 查看引用來源

咁又係,揾錯左賊婆就死
之前有新聞講過,路邊囡囡搽左迷藥係對奶度,一啜即暈,貴重野冇哂🤣🤣

引用:
原帖由 038886 於 2017-9-28 09:29 PM 發表 查看引用來源

我試過係AGOGO帶囡囡返酒店過夜,跟住比佢地拎左枝酒走,埋單比班團友問到口啞啞,唯有話自己飲左🤣🤣🤣
你咁夠膽,通常團友就是隔離房,就算吾同層,都好容易撞到

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆