剛回港5日4夜分享

收藏  |  訂閱
23  17.8k

剛回港5日4夜分享

就今晚7点多回來,見有師兄問曼谷點玩。我就分享一下。😁本人十分鍾情去泰國玩,經驗還可以吧。但見香討·很少人分享泰遊。😓😓😓
我今次就住sala那邊,過條馬路就到帕蓬。十分方便,🖒23号出發
長話短說,今次5日4夜玩了泰浴,日式按摩店,gogo bar。
就gogo bar 今次在nana 感覺差了,當然女女都好,但只限rowbom 1~5唔記得有冇串錯。主因這名店己開第5間,和女多客也多。客多都好???因你可以真正慢慢坐下,飲下先。D媽咪都冇咁煩。(ob,ca)字頭的是人妖店,女靚的,見識下吧。我一條友通常都先飲4~6間先,再揀。180b 支beer 叫條女玩下。佢一杯約200b,吹下水,摸下。我經驗不會超過12分鐘就叫你st,因女女st是收入來源,你猛同佢吹水玩,等於少了機會被其他客人選。明無。😁然後放低2,3百b tip比女女,走人……無錯,一間都800~1000多b架。但小弟出遊就無所謂啊,最緊要開心😗😗有師兄問nana上面有房嗎?當然有啊。約600b。其實nana,cow boy,帕蓬D gogobar 附近都有房的。2~3分鐘路程就有了。gogobar女講真博做多轉啊,有師兄話st 3小時,去食下反先。唔好老點人啊。去你酒店如不是真的很近,你想都唔好想。提外話,nana多了間黑店,名就不記得。在入門右手電梯上2樓轉返出去第一間,入面只有1,2個客,通常都係門口D女拉9你入去(我就係其中1個客)😂😂😂我都講我先玩幾間先啊,問題係拿tip太狼死。一言難說。玩10多分鐘,多謝4000多b。😡媽媽生都話1000b???好,我比。費事影響心情。我今次玩gogobar都係玩返帕蓬那邊,近酒店方便。st 3000 bar fine 600 求其醒下D媽咪,所以 gogobar 如你直入一間揀女st的話4500b多DD啊。完事後女女實問你醒。看個人吧。
好累,我不會打字,因好慢。我係個個字寫出黎。😥😥😥泰浴就不多說,自己坐地鐵去huai kwang慢慢睇。
日式按摩(bj店)我個人都覺得可以,但女女就真係要講下運。bj店靚女有,極少。唔得的多。坐BTR去phrom phong慢慢行返去nana 沿途soi22,24,26,31,33都多bkk48,bitstyle,miss bj,white這些。我就去soi24的angel massage。行到nana就soi7,8,10,14吧 。lolitas,lollipop bar,som heaven吧,不太建議去。女少,反而soi7的dr bj salon可試試,老店有名。但都不要太高其望。主要食口技。佢改左名叫woon salon。
蛇美就去左一晚,無收獲。女多,百多件吧。但就是不太合眼綠。另發現蛇美多左好多3O尾左右的女人。可能有市場吧,但80%都是年輕的。蛇美又近nana。都必須去的。
唔知講這些內容有無問題?會封号?
不管啊,好累,真係落機幾粒鐘咋。

Ching, 浴室一般如何收費?

引用:
原帖由 mantse1828 於 2017-9-28 02:20 AM 發表 查看引用來源
就今晚7点多回來,見有師兄問曼谷點玩。我就分享一下。😁本人十分鍾情去泰國玩,經驗還可以吧。但見香討·很少人分享泰遊。😓😓😓
我今次就住sala那邊,過條馬路就到帕蓬。十分方 ...
上次去wood salon,班囡囡既樣真係食唔落,要撒退🤣🤣🤣

所以說不要太大其望,😂😂看時間,運氣吧。都係果句,老店有名。一試無妨。
泰浴就今次睇2500~8000都有。各花入各眼啊,貴不一定比平好。講心水。

引用:
原帖由 mantse1828 於 2017-9-28 01:27 PM 發表 查看引用來源
所以說不要太大其望,😂😂看時間,運氣吧。都係果句,老店有名。一試無妨。
泰浴就今次睇2500~8000都有。各花入各眼啊,貴不一定比平好。講心水。
我早兩個星期去,乜都左試過哂
我覺得去得玩,就乜野形式都試下,試過岩玩就玩多幾次
金魚缸之前已經試過,反而我今次去日式按摩(全套)有驚喜,最緊要係地點就腳,係正酒店對面🤣🤣🤣🤣🤣

ching呢次4夜幾多q呀,我五張幾,最多都係坐2望3!
我十一月去,朋友話要去the lord, 我應該都一齊去,我又想去七天堂,又想去club102,gogobar都無機會玩了

引用:
原帖由 glue123 於 2017-10-4 08:41 PM 發表 查看引用來源
ching呢次4夜幾多q呀,我五張幾,最多都係坐2望3!
我十一月去,朋友話要去the lord, 我應該都一齊去,我又想去七天堂,又想去club102,gogobar都無機會玩了
玩下無妨,我都就三十尾。我去泰國乜都試下乜都睇下。gogpbar 咪當飲酒摸下女囉。比幾百b又掂了,係咪

大浴室一般2200-3800B

引用:
原帖由 mantse1828 於 2017-10-5 11:52 PM 發表 查看引用來源

玩下無妨,我都就三十尾。我去泰國乜都試下乜都睇下。gogpbar 咪當飲酒摸下女囉。比幾百b又掂了,係咪
通常摸摸下一定頂吾順捉出去教訓拒,五十幾歲日日出嘢好傷身:smile_27:

引用:
原帖由 glue123 於 2017-10-7 01:23 PM 發表 查看引用來源

通常摸摸下一定頂吾順捉出去教訓拒,五十幾歲日日出嘢好傷身:smile_27:
人一世物一世,幾大就幾大啦🤣

前往最後回覆