上一頁下一頁
發新話題

新婚生活°迷惘°衝擊 (更新#1 #29 #55 #113相 #172)

收藏  |  訂閱
189  68.2k

好吸引, 唔好停。

引用:
原帖由 毛明示 於 2017-10-24 03:34 PM 發表 查看引用來源

你誤會了,我唔係話批評王生點解要搞樓主,當樓主決定上王生屋企已知會發生咩事。
我係話王生冇係呢個遊戲上使女方得到歡愉,只求自己發射
Don't think Mr. Wong think of any more repeat business lor.
He treats her as some low hanging fruit easily picked.
And her husband  just pimped her out. He mind as well be a papa San and a great future for him too.
The marriage is not going to last!  
He's some kind of idiot.

王生乜衫都冇幫你除就上左你?
咁唔溫柔架

好想知樓主同王生第一次之後係唔係會有心理改變,由之前抗拒同老公以外的男人搞都最後同老公一齊多P,如果樓主之後係享受同開心,我覺得無大問題。因為樓主唔只一次提及同老公感情好好,我感覺好似係佢地揾到一條路大家都會開心咁去行,如果係咁,我追呢個po追落去都會開心d

引用:
原帖由 mashimaro2015 於 2017-10-25 03:54 AM 發表 查看引用來源
王生乜衫都冇幫你除就上左你?
咁唔溫柔架
有人鍾意唔沖涼、唔除衫搞。
呢D叫做原味

引用:
原帖由 siusiudick 於 2017-10-25 08:01 AM 發表 查看引用來源
好想知樓主同王生第一次之後係唔係會有心理改變,由之前抗拒同老公以外的男人搞都最後同老公一齊多P,如果樓主之後係享受同開心,我覺得無大問題。因為樓主唔只一次提及同老公感情好好,我感覺好似係佢地揾到一條路大 ...
U think she cried because of over joyed?

你老公就咁送左你比人中出, 仲要唔沖涼

引用:
原帖由 kc360 於 2017-10-19 10:00 PM 發表 查看引用來源
差不多兩年了,不知道還有幾多人記得迷惘的新婚生活這個post:

http://m.188channel.com/index.ph ... p;extra=&page=1

這兩年發生了很多事,終於沈澱了,可以在這裏再分享。

話說20 ...
故事會有更新嗎?

引用:
原帖由 sam7211 於 2017-10-25 11:03 AM 發表 查看引用來源

故事會有更新嗎?
完事後喊晒, 應該會仲有, 等MISS忙完會更新,

王生將你條裙掀起,壓落餐檯上從後抽插,我覺得佢係特登咁對你,想凌辱吓你

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆