慢谷游

收藏  |  訂閱
18  6.7k

慢谷游

廢話吾多講,第一站去了club102睇下,附近幾間睇曬,覺得間間差不多,一半豬扒,一半吃得落的也好普通,去天使睇睇,無女坐門口,要入去睇,也是普通,小弟最無耐性,是撚但簡個啦,中招了,假波,下身肥,2100豬一個鐘!
第二站去了copa浴室,仆街數埋吾夠10隻鷄,媽咪話太好生意,全部在做野,問媽咪邊個天然波,10個得3個,所以玩泰假波機會好大,最後又簡中個普通貨,4900豬,話90分鐘但吾足鐘,計落千一二港紙都ok啦,好過玩香港的酒店美少女一肚氣

所以我都話左,我地玩開北妹天然美,和莞式桑拿40式服務和Ktv隊酒搖骰盅
去到泰國玩,泰浴和日式浴,真系無勿野特別好玩,無驚喜
試過下就算
何況soi24-26日式浴:挑女更難落手!

你試下去下蛇美,
我就80件女,我得一成挑得落手!

我留泰國,反而對agogo bar性趣大些,夠優閒,買杯啤酒睇下裸女跳舞,請下她lady drink,等她引誘挑豆我!順手抽抽水,嘻嘻

另外落下pattaya去beer bar  and soi 6找下年幼新女!學生妹,但今年已經少左!

泰假波機會70%
a cup 20 %
真波10%

引用:
原帖由 earth008 於 2017-11-11 11:36 PM 發表 查看引用來源
泰假波機會70%
a cup 20 %
真波10%
真係惡食!!!!

引用:
原帖由 earth008 於 2017-11-11 11:33 PM 發表 查看引用來源
所以我都話左,我地玩開北妹天然美,和莞式桑拿40式服務和Ktv隊酒搖骰盅
試過下就算

你試下去下蛇美,
我就80件 ...
大浴室好過日式好多,只是我去時間不對,六七點應該最多女,一定要問媽咪要求no silicon, 因為最貴的模特都可能假嘢,千幾港紙都值得,日式就真係貪平啦,但計埋服務大約500港紙又吾算跌

引用:
原帖由 earth008 於 2017-11-11 11:36 PM 發表 查看引用來源
泰假波機會70%
a cup 20 %
真波10%
ching統計非常準確:smile_30:

而且泰國假波技術好好啦,相信好多傻仔玩完都吾知假

引用:
原帖由 earth008 於 2017-11-11 11:33 PM 發表 查看引用來源
試過下就算

你試下去下蛇美,
我就80件 ...
我在sukhumvit一個小紅燈區,d女全部外面睇板,開價4000,一成女食得落,但要求高質就未見到一個。我相反,外面mark女去小還可以,叫我坐低傾下計我都吾知up乜9,小弟英文又屎

4/11晚在Pattaya在酒吧街坐左一下,跟住在好好搵件2200銖,好OK ,6/11在Huai Khwang執件新貨,1800銖 ,沒有什麼服務...不過都合眼緣

引用:
試過下就算

你試下去下蛇美,
我就80件 ...
每次去日本街食飯,就在26巷口等,哪幾間日式店的女不敢恭維...輝煌哪幾間才是我在曼谷的主場 .

前往最後回覆