慢谷游

收藏  |  訂閱
18  6.7k

引用:
原帖由 BK4894 於 2017-11-13 09:14 PM 發表 查看引用來源

每次去日本街食飯,就在26巷口等,哪幾間日式店的女不敢恭維...輝煌哪幾間才是我在曼谷的主場 .
輝煌哪幾間,質都係麻麻地。。。

引用:
原帖由 glue123 於 2017-11-12 12:26 PM 發表 查看引用來源

我在sukhumvit一個小紅燈區,d女全部外面睇板,開價4000,一成女食得落,但要求高質就未見到一個。我相反,外面mark女去小還可以,叫我坐低傾下計我都吾知up乜9,小弟英文又屎
甘就少左好多乐趣,不過溝通吾到吾緊要,最重要有$,上次系Agogo bar認識个大陸遊客吾識英文,包左二件索大波女,双飛,然後請去club玩开儿支大酒,玩到瘋癲。女極主动。

引用:
原帖由 earth008 於 2017-11-14 07:25 AM 發表 查看引用來源

甘就少左好多乐趣,不過溝通吾到吾緊要,最重要有$,上次系Agogo bar認識个大陸遊客吾識英文,包左二件索大波女,双飛,然後請去club玩开儿支大酒,玩到瘋癲。女極主动。
就算大陸玩我都吾知up乜9,通常都係玩大話色,玩玩下就high, 泰國無呢樣樣吧

引用:
原帖由 glue123 於 2017-11-14 09:02 AM 發表 查看引用來源

就算大陸玩我都吾知up乜9,通常都係玩大話色,玩玩下就high, 泰國無呢樣樣吧
有,不過你單拖,又冇脚,米好貴消費

引用:
原帖由 earth008 於 2017-11-14 10:10 AM 發表 查看引用來源

有,不過你單拖,又冇脚,米好貴消費
不過算啦,又吾係成日去,你住泰國就話慢慢研究邊樣最好玩,我呢d可能幾年先一次,一q大浴室,一q agogo外面執條女小就夠皮

引用:
原帖由 earth008 於 2017-11-11 11:33 PM 發表 查看引用來源
所以我都話左,我地玩開北妹天然美,和莞式桑拿40式服務和Ktv隊酒搖骰盅
去到泰國玩,泰浴和日式浴,真系無勿野特別好玩,無驚喜
試過下就算
何況soi24-26日式浴:挑女更難落手!

你試下去下蛇美,
我就80件 ...
soi24-26  it depends on have you meet any nice or not ..
also know japanese then better for stocks of girl there lol

Pay for sex would be the same as everywhere in the world...

FOC by tech.is the best ever haha

m
引用:
原帖由 earth008 於 2017-11-14 07:19 AM 發表 查看引用來源

輝煌哪幾間,質都係麻麻地。。。
sure try the others place ...

Nataree closed...

MEREE , BIWA  ---  high tech.

COMPLEXE , avita  ---- standard

Poseidon , la belle , Emmanuelle etc. ---- pretty good

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

玩完泰浴,好怀念东莞,啱啱玩咗个泰妹都冇波,拣嗰阵波系托出嚟。用左2500铢,不过都好过nana快餐妹,大部份又丑又冇波,連房都差唔多2000,又冇浴缸浸。

前往最後回覆