上一頁下一頁
發新話題

壹號桑拿(20-11-2017)

收藏  |  訂閱
61  28.0k

壹號桑拿(20-11-2017)

早半年定大半年,去完間西場後被嚇怕,好長的一段時間無去過澳門。前排見有ching推介呢間,又身痕去行左轉。

價錢方面,唔記得上次俾左幾錢,但印象中套票價好似差唔多,今次就2200。壹號個場,好似仲新D,休息室幾舒服,而且每兩個人share一部電視,可以自己揀台睇。至於食物,我呢個食物焚化爐唔係好挑剔,覺得都幾好。順便一提,locker同埋沖完涼招呼著衫的侍應都無R貼士。

師傅工轉大脾筋,只係加$28差價,我未試過差價咁少。咁o岩有個越南師傅個樣幾正,即時搵佢幫手按細佬,見佢手勢唔錯,將另一個45分鐘正宗按摩轉埋大脾筋。(順便一問,按大脾筋時抽唔抽得個師傅水?如果可以抽,可以抽到咩野程度?)

按完,本來想再加錢試下個日式伴浴,點知經理話已經取消左。

跟住就去揀女,因為我慣常只能下午時間去偷跳,三點幾就揀女,只得三個揀。還好其中一個都唔錯,唔駛加錢。不過呢一part真係唔敢俾結論,始終見過的女太少,好難判斷成個場的女平均質素如何。

入到房,好好招呼。訓響沖涼房,條女除哂黎幫我洗。Diu喇媽,上次去那個場,要加錢先有呢樣野玩,條女仲要無除哂。

埋單只係加左兩個大脾筋差價合共$56。走人時叫個場安排專車送我返碼頭,無推搪。(上兩次去間西場都諸多藉口唔俾車)

總括黎講,周邊設施同服務我好滿意,但見過的女太少,對我黎講呢個場尚有待觀察,但至少唔會好似上次間西場咁無回頭。

謝分享,再等報告!

好似招呼唔錯,等待Ching 報告

上個月去完ok的,係鬆大腿筋啲女成日叫你入房幫你打出,至於女都ok嘅,價錢合理,model一律都係加$400,成個場硬件係ok的

套票係連埋來回船飛?
上房由吹去到入閘出閘
有無吹你快d??

引用:
原帖由 mooska1825 於 2017-11-23 03:55 PM 發表 查看引用來源
套票係連埋來回船飛?
上房由吹去到入閘出閘
有無吹你快d??
Ching我上次嗰個就冇吹我,仲叫我慢慢做比佢爽多陣

好正甘噃。。。上次去利奥服务差天共比

引用:
原帖由 mitsushimah 於 2017-11-21 09:50 AM 發表 查看引用來源
早半年定大半年,去完間西場後被嚇怕,好長的一段時間無去過澳門。前排見有ching推介呢間,又身痕去行左轉。

價錢方面,唔記得上次俾左幾錢,但印象中套票價好似差唔多,今次就2200。壹號個場,好似仲新D,休息室 ...
請問上次西埸是哪間?

引用:
原帖由 mooska1825 於 2017-11-23 03:55 PM 發表 查看引用來源
套票係連埋來回船飛?
上房由吹去到入閘出閘
有無吹你快d??
女仔一直無催過我

上到房個女仔拎個計時器出黎,無show俾我睇,只係完事後佢仲沖緊涼時,我出去先著衫,八卦望到,照咁計應該都幾均真,唔會呃鐘。

引用:
原帖由 bird9086 於 2017-11-24 12:37 PM 發表 查看引用來源

請問上次西埸是哪間?
東方水療

我去過佢地集團另一間東方皇堡,玩過AV主題。經歷都唔係非常好架喇,話就話有幾個主題俾我揀,到我揀左時又話條女未學識玩呢個主題,叫我揀第二個。還好第二選擇我都like,咁就算啦。

但係東方水療就西到十足。又話AV主題,我兩次都揀左女教師,第一次我當佢聽唔清楚,第二次我好肯定表達清楚,佢老味都係一樣上房玩滴蠟,我非常懷疑佢根本係無AV主題房。

經歷過兩次,我永久blacklist呢間西場。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆