上一頁下一頁
發新話題

壹號桑拿(20-11-2017)

收藏  |  訂閱
61  28.0k

有冇過夜?

引用:
原帖由 (NSK) 於 2017-11-29 09:56 AM 發表 查看引用來源
有冇過夜?
我都想。
莫講話過夜,留晏D我都難。我一般三點幾,最遲四點就要揀女入房,玩完就要急急腳埋單趕船返香港扮放工。

師兄,$2200 仲使唔使比小費?

引用:
原帖由 愛人結婚了 於 2017-11-29 06:25 PM 發表 查看引用來源
師兄,$2200 仲使唔使比小費?
小弟孤鳩寒,無問我拎就側側膊了。最終埋單時,補返56蚊大脾筋的差價,咁我都無咁衰拎散銀,放低6草然後就坐埋一邊等專車。

d女質數如何呀?貴過d1好多呀,是不是平均質數好過d1 ?

引用:
原帖由 mitsushimah 於 2017-11-30 05:33 PM 發表 查看引用來源

小弟孤鳩寒,無問我拎就側側膊了。最終埋單時,補返56蚊大脾筋的差價,咁我都無咁衰拎散銀,放低6草然後就坐埋一邊等專車。
$2200 包車包船又真係唔貴

引用:
原帖由 glue123 於 2017-12-2 11:51 AM 發表 查看引用來源
d女質數如何呀?貴過d1好多呀,是不是平均質數好過d1 ?
D1唔同玩法喎,亦因為呢個原因,我好耐無去了(咁耐以黎好似只係去過一次咁大把)

我比較鍾意響大堂hea下,睇下電視玩下手機食下野,揀兩個師傅工做下,悠閒過返幾個鐘。

女的質素我在頭post已講,女仔的質素尚有待觀察。因為受時間所限我好早揀女,得三個揀,應該唔會及得上D1。三個女仔都唔係model,同東方同東方皇堡的非model女比較,呢度較好。我鍾意呢個場,係欣賞佢明碼實價(其實都幾可悲,明碼實價唔係必然,竟然變成一個場的優點)。

睇完此po尋日去左一試

琴日我又身痕去左一次。
送的一個齋dup骨和大堂師傅工,今次見到有修腳甲師傅就搵左佢,因為小弟體胖彎腰剪腳甲有點辛苦,就偷懶叫師傅搞了。一直都希望搵個稍為養眼的師傅按大脾筋,但上次那個好樣的師傅見唔返,其他的又真係無乜mood,最後求其搵左個師傅按腳就算數。點知按腳途中有個肥了一點的師傅過來同按腳師傅吹水,途中佢仲一手伸埋黎隔住褲搓我細佬問我按唔按大脾筋,我話唔駛喇(因為兩個送的師傅工已用哂),然後佢就一路搓住我細佬一路同按腳師傅吹水。
之後揀女,今次做了點安排可以遲一點點返香港,所以差不多四點先至揀女。今次喜出望外,竟然有十個揀。其實第二個出黎時我已經好想揀佢,就算係model都會加錢,因為真係好合我心水,不過見後面仲有女行緊出黎就等埋先啦。女出齊黎,經理介紹,竟然我好鍾意那個女女唔係model,咁就更加唔駛諗了。不過我都有望多幾眼其他女,中上到中下的都有,就算唔計我揀那個,以我的口味,至少仲有一半揀得落手。
入到房,流程同上次一樣。不過呢度真係好均真,無呃鐘,搞完野清潔完,我已經著返件袍諗住走,個女仔反而話未夠鐘,咁我就同佢傾左陣。我話,佢咁靚身材又好,響其他場多數都係model級了。佢話,公司本來真係標籤佢做model級,但係佢發覺好多客因為要加錢而唔揀model,所以佢自己要求降返就普通級別。我平時真係好少同女女傾呢D野,可以自己要求降級,唔知真唔真。但點都好,唔駛加錢食到個我心目中有model級數的,今次之行算係非常滿意。
由於無玩大脾筋,女女又唔駛加錢,成個行程就係套票那2200大洋。

引用:
原帖由 hl929 於 2017-12-6 06:43 PM 發表 查看引用來源
睇完此po尋日去左一試
感覺如何?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆