上一頁下一頁
發新話題

壹號桑拿(20-11-2017)

收藏  |  訂閱
61  28.0k

引用:
原帖由 mitsushimah 於 2017-12-13 10:55 AM 發表 查看引用來源
琴日我又身痕去左一次。
送的一個齋dup骨和大堂師傅工,今次見到有修腳甲師傅就搵左佢,因為小弟體胖彎腰剪腳甲有點辛苦,就偷懶叫師傅搞了。一直都希望搵個稍為養眼的師傅按大脾筋,但上次那個好樣的師傅見唔返,其 ...
呢個场walk in几钱?
講開東方同東方皇寶,東方我新開既时候去過,都10年前呀,就因为去過一次觉得唔好我就無再去!以前我就去同一集团既仙樂都多,当时未有皇寶,皇寶就系仙樂都既班底来,当时由仙樂都搬迁過来的,呢個班底服务质素还可以,经理同主任我都有几個熟,但现在皇寶價钱太贵,所以都好少去!

引用:
原帖由 pjj138222608 於 2018-1-7 04:38 PM 發表 查看引用來源

呢個场walk in几钱?
講開東方同東方皇寶,東方我新開既时候去過,都10年前呀,就因为去過一次觉得唔好我就無再去!以前我就去同一集团既仙樂都多,当时未有皇寶,皇 ...
Walk in價錢唔清楚啊,我去親都係響信德買套票的。
東方同東方皇堡之間,我會選後者。至少我o個次指定玩AV場景,佢真係俾到我,唔似得東方,指定玩教師場景AV,兩次都係玩鞭玩滴蠟。

上星期四又去多次,同上兩次比無乜大分別,唯一唔同就係客人多左。上兩次都幾靜,今次就幾熱鬧,唔知真係個場旺左定係咁o岩只係那一日多客。
今次入房時,帶路的阿姐同個著和服的女仔講左兩句,我望多兩眼,真係幾似日本妹(真唔真就唔敢講,只係望左幾眼),真係好靚。之後問帶路阿姐,日本妹乜野價錢。原來要加$2000。價錢同之前聽ching講在其他場加的價錢差不多。

我都去過幾好服務,有十幾女揀😍

大比根包唔包出野?

引用:
原帖由 野蠻 於 2018-3-14 12:49 AM 發表 查看引用來源
大比根包唔包出野?
師傅有offer過,但我拒絕左。年紀大回氣慢,驚玩女時無貨賣。

引用:
原帖由 mitsushimah 於 2018-3-14 09:50 AM 發表 查看引用來源

師傅有offer過,但我拒絕左。年紀大回氣慢,驚玩女時無貨賣。
要加幾錢 thx

引用:
原帖由 mitsushimah 於 2018-3-14 09:50 AM 發表 查看引用來源

另我想問按大比根係咪喺房,定喺大堂,如大堂好尷尬喎,thx

引用:
原帖由 credit61 於 2018-3-15 05:04 AM 發表 查看引用來源

另我想問按大比根係咪喺房,定喺大堂,如大堂好尷尬喎,thx
呢間補差價係我去過咁多間之中最少的,只係補$28。大堂同房都可以,響大堂佢只係響褲管伸手入去捽,唔計尷唔尷尬,始終都係入房除褲捽會爽D。

引用:
原帖由 mitsushimah 於 2018-3-15 09:15 AM 發表 查看引用來源

呢間補差價係我去過咁多間之中最少的,只係補$28。大堂同房都可以,響大堂佢只係響褲管伸手入去捽,唔計尷唔尷尬,始終都係入房除褲捽會爽D。
補28蚊係師傅工轉大比根吧,

但我想問出埋野,要加幾錢?

謝謝

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆