上一頁下一頁
發新話題

壹號桑拿(20-11-2017)

收藏  |  訂閱
61  28.0k

引用:
原帖由 credit61 於 2018-3-15 12:48 PM 發表 查看引用來源

補28蚊係師傅工轉大比根吧,

但我想問出埋野,要加幾錢?

謝謝
咁我就唔清楚了。因為技師撩我都無去碼,所以亦無諗到問價錢。

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

又再來報告最近一次去玩的資訊。

先說重點,今次星期一去,5:00pm左右揀女,女的數量是以往咁多次之中最多,但質素就比較普通,至少無一個我一見就好想mark。

1:00pm左右去到,hea一陣就有技師來撩我按大脾筋,入到房,見技師幾大波,佢又撩我打出黎,我就問佢,唔打,但要佢除衫,點計。原來打出黎計三次按大脾筋,即係除左本來按那一份錢,仲要補多三份,而個技師就話除衫都當打出黎。咁個技師又確係ok,咁我就落左疊。過手癮期間,佢仲撩我搞野,我又順便問幾錢,點知佢話同佢搞就即係等如後面揀左女仔搞,咁我梗係唔制。我之前話個技師ok都只限於技師之中比較好,但始終年紀比較大,我梗係留返去選妃。

最後佢話個場有個19歲的越南女仔,我選妃時問經理係咪有個咁細個的女仔,經理話唔知。咁其實我都係隨口問下,唔知都算。不過最終去選妃時,正如最初所說,是有點失望的。

引用:
原帖由 mitsushimah 於 2018-4-30 10:00 AM 發表 查看引用來源
又再來報告最近一次去玩的資訊。

先說重點,今次星期一去,5:00pm左右揀女,女的數量是以往咁多次之中最多,但質素就比較普通,至少無一個我一見就好想mark。

1:00pm左右去到,hea一陣就有技師來撩我按大脾筋, ...
今次套票一共幾多錢?最後有冇補?

引用:
原帖由 10828 於 2018-4-30 10:46 AM 發表 查看引用來源

今次套票一共幾多錢?最後有冇補?
套票加左價,而家2300。補左11XX,因為除左要大脾筋技師除衫補左三個大脾筋工錢外,選妃又揀左model,但都係中上而已。最懷念第二次去那囡囡,自稱從model降做普通女那位。

知道大脾筋技師有咁多玩法,下次再去時,一定會金睛火眼睇清楚D大脾筋技師先入閘。

我最近都去過一次,應該係最後一次啦!啲女用OMG嚟形容,什麼Model是人類嗎?食用率少過兩個percent,真心好失望!
反而準備走時試咗個洗澡磨沙工幾正,㨾起碼比班人形乜妃好。

引用:
原帖由 godiva92 於 2018-5-7 06:00 PM 發表 查看引用來源
我最近都去過一次,應該係最後一次啦!啲女用OMG嚟形容,什麼Model是人類嗎?食用率少過兩個percent,真心好失望!
反而準備走時試咗個洗澡磨沙工幾正,㨾起碼比班人形乜妃好。
原來唔係剩係我最近去那一次差左。咁就真係可惜了,我幾鍾意呢間場的硬件,但係女唔掂的話,硬件點好都無用。

引用:
原帖由 mitsushimah 於 2018-1-12 06:03 PM 發表 查看引用來源

Walk in價錢唔清楚啊,我去親都係響信德買套票的。
東方同東方皇堡之間,我會選後者。至少我o個次指定玩AV場景,佢真係俾到我,唔似得東方,指定玩教師場景AV,兩次都係玩鞭玩滴蠟。 ...
想問係信德邊間買套票? thanks

引用:
原帖由 WLYF 於 11/5/2018 11:49 PM 發表 查看引用來源

想問係信德邊間買套票? thanks
捷x, 2300套票

最近有冇師兄去過,質素如何??

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆