上一頁下一頁
發新話題

壹號桑拿(20-11-2017)

收藏  |  訂閱
61  28.0k

昨天又再去一次。

師父工例牌又係玩大脾筋,今次D後生師父唔係好靚,揀左個還可以的玩完,出黎見到個師父中算係好正的,揼春。另一個師父工我又已經做左修腳甲(無辦法,肚腩大左懶得自己彎身去剪,有人代勞最好)

今次揀女時間約6:00pm,有將近20個揀。質素已經同其他我去過的場差不多,唔駛加錢的基本可以唔駛睇,加錢的才算是合格。今次揀那個,招呼仲無上幾次咁好添,基本功課交足而已。以前那幾個,由沖涼開始一直都幾好笑容,好有女朋友feel。

走人時要公司車送去碼頭,一如既往全無托手踭。

全程消費:套票2300、師父工轉大脾筋加30、揀model加400,全部加埋2730

引用:
原帖由 mitsushimah 於 2018-4-30 10:00 AM 發表 查看引用來源
又再來報告最近一次去玩的資訊。

先說重點,今次星期一去,5:00pm左右揀女,女的數量是以往咁多次之中最多,但質素就比較普通,至少無一個我一見就好想mark。

1:00pm左右去到,hea一陣就有技師來撩我按大脾筋,入到房,見技師幾大波,佢又撩我打出黎,我就問佢,唔打,但要佢除衫,點計。原來打出黎計三次按大脾筋,即係除左本來按那一份錢,仲要補多三份,而個技師就話除衫都當打出黎。咁個技師 ...
師兄,小弟唔係好識計數,請問大髀筋呢一part即係要幾錢?

女嘅質素睇來越來越唔掂,樓主有冇準備轉場??

最近同個朋友傾開, 原來佢過澳門都係去呢個場玩, 點知今日睇完呢個場嘅帖, 爬晒文之後, 先知道D女質素係每況越下, 我本身都plan 咗下個月過澳門玩下, 請問最近有無C兄去過呢個場玩? D女質素有無提升返? 如果係差唔多價錢嘅, 有無C兄有其他好介紹呢? 

引用:
原帖由 eddielai218 於 2018-8-8 02:04 AM 發表 查看引用來源

師兄,小弟唔係好識計數,請問大髀筋呢一part即係要幾錢?
由普通師父工轉大脾筋,補$28。

引用:
原帖由 hk1352874 於 2018-8-12 10:25 PM 發表 查看引用來源
女嘅質素睇來越來越唔掂,樓主有冇準備轉場??
其實我都唔係好知仲有咩野場最好,去呢間之前,比較常去兩間東方。呢間場的女,逐漸差左係事實,不過都唔會差得過兩間東方,但呢間的硬件我就好鍾意,所以如果再去,暫時都係會揀呢間。另外,D大脾筋師傅偶有唔錯的質素,所以都算加返少許分。

除非有其他ching推介其他場並且有高評價先考慮轉場了。

現在去澳門通常都是去夜總會,因為我有相熟嘅媽媽生, 囡囡質素有保證,桑拿覺得不值得再去, 囡囡質素下降及服務差,根本是浪費時間及金錢, 相比九十年代的澳門相差很遠,寧願在香港骨場揼正骨。

引用:
原帖由 mitsushimah 於 23/8/2018 10:14 AM 發表 查看引用來源

其實我都唔係好知仲有咩野場最好,去呢間之前,比較常去兩間東方。呢間場的女,逐漸差左係事實,不過都唔會差得過兩間東方,但呢間的硬件我就好鍾意,所以如果再去,暫時都係會揀呢間。另外,D大脾筋師傅偶有唔錯的質素,所以都算加返少許分。

除非有其他ching推介其他場並且有高評價先考慮轉場了。 ...
樓主, 咁再等你報告, 希望之後啲女, 會有返質素啦!

引用:
原帖由 csh68 於 23/8/2018 05:22 PM 發表 查看引用來源
現在去澳門通常都是去夜總會,因為我有相熟嘅媽媽生, 囡囡質素有保證,桑拿覺得不值得再去, 囡囡質素下降及服務差,根本是浪費時間及金錢, 相比九十年代的澳門相差很遠,寧願在香港骨場揼正骨。 ...
富都富城中國城都執晒, 乜依家澳門夜總會, 唔係已經式微喇咩? 咁依家C兄去開邊間玩, 消費如何, 可以介紹下嗎?

引用:
原帖由 Y仔GARY 於 2018-8-24 12:55 PM 發表 查看引用來源

富都富城中國城都執晒, 乜依家澳門夜總會, 唔係已經式微喇咩? 咁依家C兄去開邊間玩, 消費如何, 可以介紹下嗎?
數字名稱的夜總會,最便宜四千多元,接近五千包括套票,另外有台,韓,日,價錢另人作舌,當然間中去下

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆