上一頁下一頁
發新話題

壹號桑拿(20-11-2017)

收藏  |  訂閱
61  28.1k

咁酒錢,房錢連女錢落樓大約要幾多錢??

引用:
原帖由 mitsushimah 於 2018-8-23 10:14 AM 發表 查看引用來源

其實我都唔係好知仲有咩野場最好,去呢間之前,比較常去兩間東方。呢間場的女,逐漸差左係事實,不過都唔會差得過兩間東方,但呢間的硬件我就好鍾意,所以如果再去,暫時都係會揀呢間。另外,D大脾筋師傅偶有唔錯的質素,所以都算加返少許分。

除非有其他ching推介其他場並且有高評價先考慮轉場了。 ...
澳門討論區有會員介紹話「金池」都OK,唔知係咪廣告,我係信德都好似見過有人買金池套票,樓主可以考慮吓

睇返標題我先記得原來第一次去只係大半年前,當時滿心歡喜諗住同大家分享一間好場,估唔到時至今日我寫的係跌錢報告。雖然呢段時間加加埋埋只係去過6次,但厚面皮D講句,我可以算係睇住佢越做越差。前後一年都唔夠,真係有點唏噓。

昨日再去一次,有需要讚賞的地方,就係食物質素同埋修腳甲師傅。睇到呢度相信各位都應該心裡一沉,值得讚賞的竟然都只係無關痛癢的周邊服務。

過去除左選妃外,我對呢間場的師傅工都有期待,之前見過幾多個樣幾好,身材吸引的師傅工,搵個靚女師傅去按個大腿筋做下熱身都係一件樂事。但昨日的師傅真係無乜邊個掂。

揀女,平均質素繼續差,連model都唔係好吸引。我揀左個樣同身材都唔錯的,但係入到房一摸對波就即刻無哂胃口,假波都算,仲要係變型波,對波會凹的見過未?我見識少,琴日先至第一次見。

樓上有ching講金池好,下次有機會我會去試下。呢間壹號,要等再有勇者去試完俾報告,見到有改善先至會去返兜了。

引用:
原帖由 mitsushimah 於 2018-8-29 10:40 AM 發表 查看引用來源
睇返標題我先記得原來第一次去只係大半年前,當時滿心歡喜諗住同大家分享一間好場,估唔到時至今日我寫的係跌錢報告。雖然呢段時間加加埋埋只係去過6次,但厚面皮D講句,我可以算係睇住佢越做越差。前後一年都唔夠,真係有點唏噓。

昨日再去一次,有需要讚賞的地方,就係食物質素同埋修腳甲師傅。睇到呢度相信各位都應該心裡一沉,值得讚賞的竟然都只係無關痛癢的周邊服務。

過去除左選妃外,我對呢間場的師傅工都 ...
金池早幾年都成日去,因個時常常要夜晚搵地方訓,閒日必㨂金池,因有上隔床訓,女質數其實同其他ching 講嘅一樣,澳門街d 女越來越唔掂,所以呢2年什少去,最難忘係大比根,除晒褲比佢玩,須然佢無除,但係超舒服,好想9月再去一次金池,因為好難忘吹吹5重奏

引用:
原帖由 backblackwet 於 2018-8-29 12:54 PM 發表 查看引用來源

金池早幾年都成日去,因個時常常要夜晚搵地方訓,閒日必㨂金池,因有上隔床訓,女質數其實同其他ching 講嘅一樣,澳門街d 女越來越唔掂,所以呢2年什少去,最難忘係大比根,除晒褲比佢玩,須然佢無除,但係超舒服,好想9月再去一次金池,因為好難忘吹吹5重奏 ...
等ching的報告。我暫時預計最快都要10月先會再去。不過如果搵唔到好場,我寧願留港消費了,起碼慳返唔少時間先

引用:
原帖由 mitsushimah 於 29/8/2018 05:10 PM 發表 查看引用來源

等ching的報告。我暫時預計最快都要10月先會再去。不過如果搵唔到好場,我寧願留港消費了,起碼慳返唔少時間先
睇完你最新報告, 我暫時都唔敢去壹號了, 但金池就更加唔熟, 都未見過佢嘅實戰唱好報告, 所以, 如果留港消費, 樓女會去邊度玩呢? 有推介嗎?

引用:
原帖由 Y仔GARY 於 2018-8-31 01:38 PM 發表 查看引用來源

睇完你最新報告, 我暫時都唔敢去壹號了, 但金池就更加唔熟, 都未見過佢嘅實戰唱好報告, 所以, 如果留港消費, 樓女會去邊度玩呢? 有推介嗎?
師兄,別要浪費來回乘船時間及金錢花在囡囡質素下降,服務態度差澳門的桑拿,寧願在香港正骨場好過,
如果馬仔生姓贏錢, 間中去澳門夜總會,最少有相熟媽媽生。

引用:
原帖由 mitsushimah 於 2018-8-23 10:14 AM 發表 查看引用來源

其實我都唔係好知仲有咩野場最好,去呢間之前,比較常去兩間東方。呢間場的女,逐漸差左係事實,不過都唔會差得過兩間東方,但呢間的硬件我就好鍾意,所以如果再去,暫時都係會揀呢間。另外,D大脾筋師傅偶有唔錯的質素,所以都算加返少許分。

除非有其他ching推介其他場並且有高評價先考慮轉場了。 ...
ching 我都有同感,既然間間d軟件都係差不多咁硬件都好緊要。
請問呢間有擦背服務嗎?最好係正宗果隻

引用:
原帖由 Y仔GARY 於 2018-8-31 01:38 PM 發表 查看引用來源

香港的場都係比較多去桑拿,我只會去可開大的場,有時會豪D去尖東富豪酒店地庫那間。NC的話,會揀金字頭的就地搞野場,確保一定有得搞,但係最大問題係呢類場D女都比較老。

引用:
原帖由 super42 於 2018-9-1 10:54 PM 發表 查看引用來源

ching 我都有同感,既然間間d軟件都係差不多咁硬件都好緊要。
請問呢間有擦背服務嗎?最好係正宗果隻
咁我就唔清楚,我次次去都只係大脾筋同埋修腳甲,都幾乎無玩過其他服務。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆