壹號桑拿(20-11-2017)

收藏  |  訂閱
22  28.1k

引用:
原帖由 野蠻 於 2018-3-14 12:49 AM 發表 查看引用來源
大比根包唔包出野?
師傅有offer過,但我拒絕左。年紀大回氣慢,驚玩女時無貨賣。

引用:
原帖由 credit61 於 2018-3-15 05:04 AM 發表 查看引用來源

另我想問按大比根係咪喺房,定喺大堂,如大堂好尷尬喎,thx
呢間補差價係我去過咁多間之中最少的,只係補$28。大堂同房都可以,響大堂佢只係響褲管伸手入去捽,唔計尷唔尷尬,始終都係入房除褲捽會爽D。

引用:
原帖由 credit61 於 2018-3-15 12:48 PM 發表 查看引用來源

補28蚊係師傅工轉大比根吧,

但我想問出埋野,要加幾錢?

謝謝
咁我就唔清楚了。因為技師撩我都無去碼,所以亦無諗到問價錢。

又再來報告最近一次去玩的資訊。

先說重點,今次星期一去,5:00pm左右揀女,女的數量是以往咁多次之中最多,但質素就比較普通,至少無一個我一見就好想mark。

1:00pm左右去到,hea一陣就有技師來撩我按大脾筋,入到房,見技師幾大波,佢又撩我打出黎,我就問佢,唔打,但要佢除衫,點計。原來打出黎計三次按大脾筋,即係除左本來按那一份錢,仲要補多三份,而個技師就話除衫都當打出黎。咁個技師又確係ok,咁我就落左疊。過手癮期間,佢仲撩我搞野,我又順便問幾錢,點知佢話同佢搞就即係等如後面揀左女仔搞,咁我梗係唔制。我之前話個技師ok都只限於技師之中比較好,但始終年紀比較大,我梗係留返去選妃。

最後佢話個場有個19歲的越南女仔,我選妃時問經理係咪有個咁細個的女仔,經理話唔知。咁其實我都係隨口問下,唔知都算。不過最終去選妃時,正如最初所說,是有點失望的。

引用:
原帖由 10828 於 2018-4-30 10:46 AM 發表 查看引用來源

今次套票一共幾多錢?最後有冇補?
套票加左價,而家2300。補左11XX,因為除左要大脾筋技師除衫補左三個大脾筋工錢外,選妃又揀左model,但都係中上而已。最懷念第二次去那囡囡,自稱從model降做普通女那位。

知道大脾筋技師有咁多玩法,下次再去時,一定會金睛火眼睇清楚D大脾筋技師先入閘。

引用:
原帖由 godiva92 於 2018-5-7 06:00 PM 發表 查看引用來源
我最近都去過一次,應該係最後一次啦!啲女用OMG嚟形容,什麼Model是人類嗎?食用率少過兩個percent,真心好失望!
反而準備走時試咗個洗澡磨沙工幾正,㨾起碼比班人形乜妃好。
原來唔係剩係我最近去那一次差左。咁就真係可惜了,我幾鍾意呢間場的硬件,但係女唔掂的話,硬件點好都無用。

昨天又再去一次。

師父工例牌又係玩大脾筋,今次D後生師父唔係好靚,揀左個還可以的玩完,出黎見到個師父中算係好正的,揼春。另一個師父工我又已經做左修腳甲(無辦法,肚腩大左懶得自己彎身去剪,有人代勞最好)

今次揀女時間約6:00pm,有將近20個揀。質素已經同其他我去過的場差不多,唔駛加錢的基本可以唔駛睇,加錢的才算是合格。今次揀那個,招呼仲無上幾次咁好添,基本功課交足而已。以前那幾個,由沖涼開始一直都幾好笑容,好有女朋友feel。

走人時要公司車送去碼頭,一如既往全無托手踭。

全程消費:套票2300、師父工轉大脾筋加30、揀model加400,全部加埋2730

引用:
原帖由 eddielai218 於 2018-8-8 02:04 AM 發表 查看引用來源

師兄,小弟唔係好識計數,請問大髀筋呢一part即係要幾錢?
由普通師父工轉大脾筋,補$28。

引用:
原帖由 hk1352874 於 2018-8-12 10:25 PM 發表 查看引用來源
女嘅質素睇來越來越唔掂,樓主有冇準備轉場??
其實我都唔係好知仲有咩野場最好,去呢間之前,比較常去兩間東方。呢間場的女,逐漸差左係事實,不過都唔會差得過兩間東方,但呢間的硬件我就好鍾意,所以如果再去,暫時都係會揀呢間。另外,D大脾筋師傅偶有唔錯的質素,所以都算加返少許分。

除非有其他ching推介其他場並且有高評價先考慮轉場了。

睇返標題我先記得原來第一次去只係大半年前,當時滿心歡喜諗住同大家分享一間好場,估唔到時至今日我寫的係跌錢報告。雖然呢段時間加加埋埋只係去過6次,但厚面皮D講句,我可以算係睇住佢越做越差。前後一年都唔夠,真係有點唏噓。

昨日再去一次,有需要讚賞的地方,就係食物質素同埋修腳甲師傅。睇到呢度相信各位都應該心裡一沉,值得讚賞的竟然都只係無關痛癢的周邊服務。

過去除左選妃外,我對呢間場的師傅工都有期待,之前見過幾多個樣幾好,身材吸引的師傅工,搵個靚女師傅去按個大腿筋做下熱身都係一件樂事。但昨日的師傅真係無乜邊個掂。

揀女,平均質素繼續差,連model都唔係好吸引。我揀左個樣同身材都唔錯的,但係入到房一摸對波就即刻無哂胃口,假波都算,仲要係變型波,對波會凹的見過未?我見識少,琴日先至第一次見。

樓上有ching講金池好,下次有機會我會去試下。呢間壹號,要等再有勇者去試完俾報告,見到有改善先至會去返兜了。

前往最後回覆