[原創作品] 文迪 J 文集

收藏  |  訂閱
17  354.9k

師兄好文, 期待下一章

引用:
原帖由 過路人文迪 於 2017-12-29 12:52 AM 發表 查看引用來源
下章仲更行氣活血, 請準備定支 ventolin 黎舒緩氣管啦 :smile_30:
期待快的更新下一章

引用:
原帖由 過路人文迪 於 2018-1-2 01:26 PM 發表 查看引用來源

等多 4 章就如你所願

但經過繼續反覆修改, 原本由已完成嘅 23 章, 將會濃縮成為共 22 章, 而結尾劇情亦將會更為緊湊, 緊張剌激, 劇力萬鈞, 引人入勝, 欲罷不能, 估你唔倒, 總知麻煩大家多啲留言鼓勵同按個洋蔥頭比我就好嘞。
已按洋蔥頭支持, 期待快的開始搞野

引用:
原帖由 米高達 於 2018-1-4 11:51 AM 發表 查看引用來源
https://docs.google.com/drawings/d/sgIM-XaAWisVxPx5zdUXxQQ/image?w=610&h=284&rev=1&ac=1
試吓招新嘢先 , 點首歌畀大家聽吓 ( 點上面張相吖 ) :smile_04:
無相睇既 :smile_41:

引用:
原帖由 過路人文迪 於 2018-1-11 08:40 AM 發表 查看引用來源
第二十章

子妮同秀姑兩個一齊坐車落到中環之後, 跟住佢地就上左一間潮商公會嘅飯店之內, 無幾遠處正有個男人同秀姑揮左一吓手, 跟住秀姑同子妮就朝住呢張坐住兩個大陸佬 feel 嘅男人枱處行緊過去。

秀姑好熱 ...
估唔到佢呀媽係奸既

引用:
原帖由 慢嘗君 於 2018-1-15 10:14 PM 發表 查看引用來源
支持一三五豆沙妹, 二四六子妮, 星期日 3P 或睇 les
支持子妮一三五比呀哥小, 二四六就比條仔小, 星期日就比唔同人小 :smile_22:

引用:
原帖由 過路人文迪 於 2017-12-1 08:58 AM 發表 查看引用來源
*** 短短地, 食鹵味, 總有一篇啱哂你/妳 ***

第一篇 - 那些年錯過的大乳之校花豆沙妹 (Pg.1)

第二篇 - 豆沙妹延續篇之呀妹唔係我個妹 (Pg.8 點此直往)
第三篇 - (獨立短篇寫緊, 不日發佈)

有新野出?

仲有無新故事?

引用:
原帖由 肯尼先生 於 2018-8-15 06:24 PM 發表 查看引用來源
開始睇文迪兄嘅鐡血丹飛,睇咗第一章,好好笑,大家未睇真係要入紙X欣賞下,笑死👍🏻
改左好多, 頭尾都改到唔同哂

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2018-10-1 03:13 PM 發表 查看引用來源
充滿希望的一篇。淨睇題目以為是死了…
好明顯你無睇過原版嘅最後果句

前往最後回覆