上一頁下一頁
發新話題

[原創作品] 文迪 J 文集

收藏  |  訂閱
615  354.7k

引用:
原帖由 過路人文迪 於 2018-1-5 08:34 AM 發表 查看引用來源

米兄, 出唔倒相, 但有片睇, 究竟你想玩咩呀?

咪就係仲喺學習當中, 唔會有相睇㗎, 只係點擊幅圖, 就可以有片睇
再試一次先 :smile_o13:
唔係告白, 只係點歌畀大家聽, 好好聽㗎

米兄,好好笑,條女又唱得幾好聽,最過癮係隔離個男人,啲演技唔錯

引用:
原帖由 過路人文迪 於 2018-1-5 08:31 AM 發表 查看引用來源
第十五章

我同子妮聽到豆沙妹嗌住我地之後, 跟住我地就一齊響水中行番上沙灘度, 子妮突然正跑住過去, 「姐姐, 我要罐可樂!」

跟住之後, 子妮居然就好似無事發生過咁同豆沙妹繼續玩過不亦樂乎, 但反而我就開始 ...
文迪兄,劇情終於到咗一對冇血緣關係嘅兄妹,會唔會响版規吹佢唔脹下,而發生廣大讀友都想睇到嘅情節呢?:smile_47:

戲肉先黎等更新

引用:
米兄,好好笑,條女又唱得幾好聽,最過癮係隔離個男人,啲演技唔錯
引用:
原帖由 肯尼先生 於 2018-1-5 11:54 AM 發表 查看引用來源

文迪兄,劇情終於到咗一對冇血緣關係嘅兄妹,會唔會响版規吹佢唔脹下,而發生廣大讀友都想睇到嘅情節呢?:smile_47:
係呀,條女確係唱得唔錯添㗎, 隔離條麻甩佬就冇撚用啦, 畀我。。? 我會喺枱底靜靜雞拗痕呀 :smile_47:
根本就冇犯到版規, 所以冇得話吹唔吹得脹。。 呢啲情節根本好sell得, 唔信睇吓

( 新鮮滾熱辣, 琴日先睇完 :smile_47

係邊度有片睇??:smile_47::smile_47:

引用:
原帖由 taikongbaby 於 2018-1-5 09:12 PM 發表 查看引用來源

係邊度有片睇??:smile_47::smile_47:
tai師兄呀你上返去 #173點擊張圖片就有得睇啦, 好正㗎, 我都J過兩三次

引用:
原帖由 米高達 於 2018-1-5 08:57 PM 發表 查看引用來源

係呀,條女確係唱得唔錯添㗎, 隔離條麻甩佬就冇撚用啦, 畀我。。? 我會喺枱底靜靜雞拗痕呀 :smile_47:
根本就冇犯到版規, 所以冇得話吹唔吹得脹。。 呢啲情節根本好sell得, 唔信睇吓

...
文迪兄當然冇犯版規,我開吓玩笑,等大家睇得肉緊啲

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆