[原創作品] 文迪 J 文集

收藏  |  訂閱
28  354.5k

引用:
原帖由 過路人文迪 於 2018-1-3 09:04 AM 發表 查看引用來源

辛苦哂你, 劇情將會進入高潮, 希望你會鍾意啦

入高潮 !!

試吓招新嘢先 , 點首歌畀大家聽吓 ( 點上面張相吖 ) :smile_04:

引用:
原帖由 過路人文迪 於 2018-1-5 08:34 AM 發表 查看引用來源

米兄, 出唔倒相, 但有片睇, 究竟你想玩咩呀?

咪就係仲喺學習當中, 唔會有相睇㗎, 只係點擊幅圖, 就可以有片睇
再試一次先 :smile_o13:
唔係告白, 只係點歌畀大家聽, 好好聽㗎

引用:
米兄,好好笑,條女又唱得幾好聽,最過癮係隔離個男人,啲演技唔錯
引用:
原帖由 肯尼先生 於 2018-1-5 11:54 AM 發表 查看引用來源

文迪兄,劇情終於到咗一對冇血緣關係嘅兄妹,會唔會响版規吹佢唔脹下,而發生廣大讀友都想睇到嘅情節呢?:smile_47:
係呀,條女確係唱得唔錯添㗎, 隔離條麻甩佬就冇撚用啦, 畀我。。? 我會喺枱底靜靜雞拗痕呀 :smile_47:
根本就冇犯到版規, 所以冇得話吹唔吹得脹。。 呢啲情節根本好sell得, 唔信睇吓

( 新鮮滾熱辣, 琴日先睇完 :smile_47

引用:
原帖由 taikongbaby 於 2018-1-5 09:12 PM 發表 查看引用來源

係邊度有片睇??:smile_47::smile_47:
tai師兄呀你上返去 #173點擊張圖片就有得睇啦, 好正㗎, 我都J過兩三次

引用:
原帖由 過路人文迪 於 2018-1-6 08:47 AM 發表 查看引用來源
最後 6 章劇情開始進入峰迴路轉, 所以為左提高作者士氣, 睇完記得響第一頁嘅第一章下面 按一吓洋蔥頭 黎比啲鼓勵我呀 :smile_38:

文迪哥,一早已經點咗啦,呢鑊你知道我撐你到嘔 :smile_o13:

終於睇到up-to-date。。 :smile_35:
文迪哥玩到子妮親生老母出場,咁就多嘢玩囉, 呵呵呵。。
若果畀我玩, 首先。。玩吓 當晚一夜衝動, ( 體外射精, 照樣大肚, 入番球 「三分波 」)  子妮大咗肚, 哈哈哈哈。。呢一招, 叫做 『米已成炊 』或者 『打死狗講價 』已經夠曬做  :smile_34:, 畀子妮, 繼續可以喺呢個屋企

豆沙妹呢件淫貨, 有緣無份, 失散多年, 相逢, 最後仍是再度失去, 但可以偷情做小三
而子妮知道阿哥係真心鍾意豆沙妹, 但係夾硬咗搶過嚟, 所以亦只好隻眼開隻眼閉, (因為自己當日都係咁樣, 插入成為第三者),
甚至乎玩埋3p。。 仲要係大緊肚嗰陣時玩, 夠曬重口味  :smile_47::smile_47:  絕呀厘 :smile_04:

引用:
原帖由 過路人文迪 於 2018-1-8 10:27 PM 發表 查看引用來源

果然各有各喜好, 但奈何文章早已經寫好, 而結果就係.....無一個估得接近, , 仲有五章, 劇情結局亦將會好快就會出現, 又睇吓我呢個舖排會唔會令大家滿意嗱
我冇打算會估中你點寫㗎,  不過見個位咁靚, 畀我會咁樣玩囉, he he :smile_47:

恭喜文迪兄又下一城。。水準之作。。 亦即係話。。我冇嘢講
不過呢, 近期我好鍾意貼圖, 就醒多你一張啦。。 ( 子妮細個的時候, 上堂唔畀心機讀書, 淨係喺度敲枱 ) :smile_30::smile_30:

「 阿哥。 。加油 。 。阿哥。 。加油 。 。阿哥。 。加油 。 。阿哥。 。加油 。 。」

男人頭,女屎忽,睇住個胸, 卻諗起個籮柚 :smile_47:

前往最後回覆