[原創作品] 文迪 J 文集

收藏  |  訂閱
28  354.5k

分别係一條正既死魚囉 ~

簡單啲一句,如果有得食,食唔食?
就咁簡單。。望住打飛機,都起碼三次先肯抖一陣啦。。

作為一個社會弱羣中的我,上落班都要迫車,有時,會畀啲黑絲半截裙白領麗人,用佢哋個籮,借車行駛時擺動遥勢,有意無意間,去又hi又擦我下面。。往往令到我無何奈何地,扯咗旗。。之後,見我無抗拒, 仲變本加厲,移位,直情將我下面硬直咗既棒,攝入佢哋兩股肉中間既溝罅。。係咁魚肉。

頂,我咪—樣要扮死魚。。唔係一陣「黄」咗,畀其它乘客知道,老屈我非禮添呀 ~

嘩,又後父,又昏姦,落咁重藥摧情,想攞我命咩?四億條小生命渄湧而出呀!唔知會唔會出埋。。「 後花園」
好似呢套咁吖,睇咁多年,都仲過唔到「第一關」( 有冇人記得呢套戲?) :smile_04:

引用:
原帖由 taikongbaby 於 2018-4-29 07:50 PM 發表 查看引用來源

係咪阿SA果套???

你有冇衰咗喺嗰套手上
:smile_47::smile_04:  (一定睇過好多次, 咁模糊嘅劇照都畀你認出 )

引用:
原帖由 過路人文迪 於 2018-4-30 09:29 AM 發表 查看引用來源

咩呀 Sa 有套呢啲野嘅咩? 米兄得閒 pm 套戲名黎比我參詳一吓順便可以攞吓靈感啦 :smile_52:
唔好意思文迪哥, 睇漏咗呢個留言, 依家補番畀你, 順便整條正 GIF, 恭喜你又出新文
阿 Sa 嗰套就係呢一套啦。。 2015年嘅電影, 出奇, 你咁鍾意阿Sa, 居然走咗雞,
我 J 咁耐, 都仲係J緊第一幕戲 :smile_o05:

知道邊一套未呀?:smile_o01:點呀? 係唔係靈感, 同埋精意, 都如泉沖湧呢? :smile_04:

引用:
原帖由 過路人文迪 於 2018-8-13 12:29 AM 發表 查看引用來源
第十章

***** 文迪忠告愛侶, 扑野時記得要鎖好房門呀 *****

(失戀過後的 (快樂) 日子 – 完)
我鍾意特登唔鎖門呀, 吹咩

恭喜文迪兄, 又完一故 :smile_o13:

文迪。 。 加油 。 。文迪。 。 加油 。 。

文迪。 。 加油 。 。文迪。 。 加油 。 。

引用:
原帖由 過路人文迪 於 2018-11-12 11:05 PM 發表 查看引用來源
洋蔥頭已到左一百大關, 多謝大家比面支持同厚愛, 些些哂各位
:smile_o12::smile_o12::smile_o12:
我都入嚟恭喜恭喜先。。 唔差在放低張大圖

係咁呢一張圖使唔使改下佢呢?

當做利息, 成日借你呢張用

引用:
原帖由 過路人文迪 於 2018-11-30 01:28 PM 發表 查看引用來源
第七短篇 – 戀上兒子學校的老師

第一章

湊住志仔番學嘅時候, 志仔好開心咁同我講, 「爹啲, 陳老師話好多謝你幫學校爭取到政府資助維修學校嘅撥款喎!」 我摸住志仔個頭黎講, 「咁爹啲係你學校嘅學生教師會幹事黎架嗎, 呢啲亦只係爹啲做幹事應有嘅負任黎啫!」
............好快趣, 我地終於都去到教員室而陳老師亦攞番副有框眼鏡黎戴住左嘞

正呀! 師兄的故事很吸引啊

今晚係除夕 , 真係有料到 。 。:smile_o03:

開新故,梗要入嚟「供」,而呢個名仲咁刁鑽,哈哈,搵條女同你唱歌,賀吓你先。。
( 可唔可以數到,你睇佢揭起件衫幾多次?:smile_27: )

前往最後回覆