[原創作品] 文迪 J 文集

收藏  |  訂閱
16  354.4k

引用:
原帖由 過路人文迪 於 2018-1-5 08:31 AM 發表 查看引用來源
第十五章

我同子妮聽到豆沙妹嗌住我地之後, 跟住我地就一齊響水中行番上沙灘度, 子妮突然正跑住過去, 「姐姐, 我要罐可樂!」

跟住之後, 子妮居然就好似無事發生過咁同豆沙妹繼續玩過不亦樂乎, 但反而我就開始 ...
文迪兄,劇情終於到咗一對冇血緣關係嘅兄妹,會唔會响版規吹佢唔脹下,而發生廣大讀友都想睇到嘅情節呢?:smile_47:

引用:
原帖由 米高達 於 2018-1-5 08:57 PM 發表 查看引用來源

係呀,條女確係唱得唔錯添㗎, 隔離條麻甩佬就冇撚用啦, 畀我。。? 我會喺枱底靜靜雞拗痕呀 :smile_47:
根本就冇犯到版規, 所以冇得話吹唔吹得脹。。 呢啲情節根本好sell得, 唔信睇吓

...
文迪兄當然冇犯版規,我開吓玩笑,等大家睇得肉緊啲

引用:
原帖由 過路人文迪 於 2018-1-6 08:34 AM 發表 查看引用來源

已更新, 睇吓係唔係你最期待嘅畫面出現左
我係廣大讀友之一,除咗呢場,重有好多場想睇:smile_47:

引用:
原帖由 過路人文迪 於 2018-1-8 09:07 AM 發表 查看引用來源

打落仲有五章, 咁你又估唔估到之後嘅劇情係會點嗱? (寫包單, 我話你一定會估唔倒)
文迪兄,你唔係同我講,子妮同豆沙妹原來係親姊妹,跟住要男主角決擇二選一,or二者兼得呀嘛?

引用:
原帖由 過路人文迪 於 2018-1-13 11:20 PM 發表 查看引用來源
呢件事之後, 子妮終於都完全接受左我同豆沙妹嘅關係, 而家佢地一見面嘅時候, 兩個就好似孖妹咁成日係咁大聲講, 細聲笑, 有時仲會一唱一和咁黎對付住我。

至於我, 經過中半山豪宅嘅一役之後, 我而家終於知道豆沙妹 ...
對男主角來講,真係最好結局
見文迪兄寫完,先講下兩句讀後感,這個係最開心又合情理嘅結局,如果話最後係二女侍奉一男玩3P,咁......我覺得會破壞咗成篇文嘅格局同情懷,好彩文迪兄冇咁寫,好睇:smile_o12:

引用:
原帖由 過路人文迪 於 2018-1-15 09:43 PM 發表 查看引用來源

最尾果段屎忽瘡發, 就係留番一啲幻想空間黎比你地去諗, 唔同嘅人自會有唔同嘅想法, 好明顯, 慢嘗兄嘅諗法會係男角揤完屎忽瘡之後就會再搞埋野去啦
文迪兄,我覺得最尾嗰段,除咗你話留空間比讀者外,仲有一個與前段呼應嘅結尾感覺,真係唔錯

開始睇文迪兄嘅鐡血丹飛,睇咗第一章,好好笑,大家未睇真係要入紙X欣賞下,笑死👍🏻

前往最後回覆