馬交跳冇

收藏  |  訂閱
6  5.3k

馬交跳冇

差不多廿年前,耐不耐有去馬交跳冇(庫成,鐘角成等等), 唔知現在什麼行情/介口, 有冇ching 可以分享吓......
如 茶套票幾錢左右, 邊間好? 同價錢公道d呢?
謝謝左先,不喜物插,可以唔答!

引用:
原帖由 908448205 於 2017-12-18 06:55 PM 發表 查看引用來源
差不多廿年前,耐不耐有去馬交跳冇(庫成,鐘角成等等), 唔知現在什麼行情/介口, 有冇ching 可以分享吓......
碼頭買套票,連埋肉金行政費,最便宜四千幾,邊間club? 數字個間

我都好懷念20年前濠江跳舞的日子,黃金泰妹,杜記韓妹

引用:
原帖由 908448205 於 2017-12-18 06:55 PM 發表 查看引用來源
我都係十幾年無去,以前去開果d已經執曬,今日再去數字會,茶仔套票包來回船票、1小時枱鐘$1500內,小姐普通$1500,model$1800,另外要比出街費$600公司,加埋約$3600。
玩法同以前差唔多,都係帶幾件女入嚟,睇啱可以留底,十分鐘後問枱,唔啱再換。
唔知係自己太耐無去個人拘謹咗定點,硬係覺得d女無咁放同無咁主動,以前果d一錯落嚟已經挨埋嚟,今日d女剩係坐你隔離就算,以前全部著透視冇戴bra,今日果d著自己衫仲要戴埋bra。
同媽咪傾開佢都話依家好難搵女,所以d女比以前少。不過投訴咗咁多都有嘢讃,最後都比我搵到件嫩口嘢,好靚女,出嚟做無耐,仲係好怕醜,不過唔多識招呼,但係對條女整體都非常滿意。

最緊要搵岩心水

廿年前茶舞時段,去club同去D1差唔多價,

而家就差別大了!

十幾年前去完庫成茶舞,去Flamingo 食完晚飯可以再去 D1夠氣夠力。第日還一早返工,現在才知年青有幾好

前往最後回覆